Kronens Helena Bonham Carters forbindelser til royale

Indholdsfortegnelse:

Kronens Helena Bonham Carters forbindelser til royale
Kronens Helena Bonham Carters forbindelser til royale
Anonim

Fra psykisk kommunikation til forbindelser gennem hendes onkel

Når folk ser Helena Bonham Carter på gaden, skriger de faktisk og løber den anden vej. For at være retfærdig er hun ikke noget som de skøre psykotiske karakterer, hun plejer at spille. Men nu, hvor hun for nylig har spillet prinsesse Margaret i Netflix' The Crown, har hun byttet sin mørke gotiske maner ud med kongelig opdragelse og at være en dårlig prinsesse.

Carter spiller ofte karakterer som den sindssyge Dødsæder Bellatrix Lestrange i Harry Potter og Mrs. Lovett i Sweeney Todd, så det var bestemt en forandring at spille en prinsesse, der soler og ryger i solen. Men Carter havde en vis indsigt i at spille den berømte prinsesse i virkeligheden, og det var ikke kun fordi hun tidligere havde spillet roy alty før, som prinsesse Margrets mor, dronning Elizabeth, dronningemoderen, i Kongens tale.

Nej, Carters indsigt i at spille den oprørske prinsesse kom fra den anden side af graven. Nogle gange er alt, hvad en skuespiller har, forskning, video og andres ord for at bringe en karakter baseret på en rigtig person, der er død, tilbage til livet på skærmen. Carter er lige gået til en synsk.

Carter lavede faktisk en enorm mængde research, før han spillede prinsesse Margaret, herunder læste tonsvis af bøger, t alte med Margarets vagthavende damer sammen med mere bizarre møder med en astrolog, en grafolog og en synsk, rapporterer Værge. Det psykiske møde var det mest nyttige for Carter, da hun var i stand til at tale direkte med prinsesse Margaret. Den afdøde prinsesse havde åbenbart kun gode ting at sige.

Carter forklarede situationen på Graham Norton Show. "Jeg mødte en synsk, som er en ven af mig, og jeg så hende, hun har mange og mange forskellige strenge til sin bue, hun laver healing, og hun gør andre ting, men hun har også et talent for mediumskab, og da jeg så hende for noget andet, sagde hun "Åh Margaret er her, betyder det noget?" Og jeg sagde 'Ja, det gør det', og jeg tænkte pludselig godt, at jeg har - ja, hvis jeg spiller - jeg var blevet bedt om at spille hende, jeg havde faktisk ikke sagt ja på det tidspunkt - Og jeg sagde ja, nej faktisk, hvis du har hesten, kender du hestens mund, den er i rummet, du vil faktisk ikke sige nej, og så jeg sagde, er det okay, hvis jeg spillede dig?"

Margarets spøgelsessvar var typisk for prinsessen og endda lidt humoristisk.

"Så jeg spurgte hende: 'Er du ok med, at jeg spiller dig?' og hun sagde: "Du er bedre end den anden skuespillerinde" … som de tænkte på," sagde Carter i et interview på Cheltenham litteraturfestival. "De vil ikke indrømme, hvem det var. Det var mig og en anden. Det fik mig til at tænke, at hun måske er her, for det er en klassisk Margaret-ting at sige. Hun var virkelig god til at komplimentere dig og lægge dig ned på samme tid."

“Så sagde hun: 'Men du bliver nødt til at pudse op og være mere velplejet og pænere.' Så sagde hun: 'Få rygningen rigtigt. Jeg røg på en meget speciel måde. Husk at – det er en stor seddel – cigaretholderen var lige så meget et udtryksvåben som til rygning.'"

"Hun sagde, tilsyneladende, hun var glad for, at det var mig. Min vigtigste ting, når du spiller en, der er ægte, vil du gerne have deres velsignelse, fordi du har et ansvar."

Carter havde faktisk mødt prinsessen og fort alte Graham Norton, "hun var en person, der var medfødt dramatisk, hvis du er kongelig, kan du ikke nødvendigvis tale meget, du er et gå-ikon, så hun var meget, Jeg tænker bevidst om silhuetten og hvad hun nogensinde gjorde med sin krop, og især med sine hænder."

Faktisk var prinsesse Margaret en slags familieveninde af Carter, som hun afslørede for Stephen Colbert på The Late Show. Carters onkel kendte hende tilfældigvis fra lang tid siden. Tilsyneladende kunne de endda have datet, men hun sagde, at det var lidt oppe i luften. Hendes onkel var krigsfange og flygtede, og da han kom tilbage til England, bad de ham om at vogte prinsesse Margaret på Windsor Castle under Anden Verdenskrig. De endte med at blive gode venner, selvom Carter stadig er skeptisk med hensyn til, om de faktisk datede eller ej.

Da Carter var ung, gik hun til fester, hvor hun blev advaret om, at der var en prinsesse i rummet, hvilket betød, at du skulle være på din bedste opførsel. Margaret var en fastholder til protokol, og ifølge Carter meget bossy. Prinsesse Margaret spurgte Carter engang, om du var blevet bedre til at spille skuespil, hvilket beviste Carters pointe om, at Margaret var en mester i kunsten at give dig et kompliment, mens du samtidig slog dig ned.

Så det ser ud til, at Carter var det perfekte valg til at portrættere prinsesse Margaret, og det kom lige fra hestens mund. Det er så ligesom Carter, at hun ikke i nogen form synes, at det var uhyggeligt, at hun t alte med et spøgelse. Hun var gift med Tim Burton, lad os ikke glemme.

Anbefalede: