Her er hvorfor Batman Beyond fortjener et live action-tv-show

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Batman Beyond fortjener et live action-tv-show
Her er hvorfor Batman Beyond fortjener et live action-tv-show
Anonim

Batman Beyond var et animeret show baseret på en helt original karakter i DC-universet. Showet blev skabt af Bruce Tim og Paul Dini og fungerede som en efterfølgerserie til Batman: The Animated Series såvel som hele det animerede univers, som de fleste fans har døbt Timverse.

Serien foregår i en futuristisk version af Gotham City, hvor Bruce Wayne blev tvunget til at opgive at være Batman, fordi han ikke var fysisk ude af stand til at håndtere ansvaret på grund af sin alder.

Showet fokuserede på Terry McGinnis, en teenager, der bor i Gotham City, hvis far arbejder for Wayne Enterprise, nu kendt som Wayne-Powers Enterprise. Gennem et tilfældigt møde møder Terry en ældre Bruce Wayne, som hjælper Terry med at bekæmpe nogle idioter. Terry hjælper derefter Wayne tilbage til sit palæ, og mens Wayne sover opdager Terry, at Bruce Wayne var Batman, før han blev smidt ud af Wayne Mansion.

Da Terry vender hjem finder han ud af, at hans far er død under meget mystiske omstændigheder. Terry vender derefter tilbage til Wayne Manor og stjæler den nyeste Bat-dragt for at finde ud af, hvem der var ansvarlig for hans fars død, og efter at have bevist, at han er klar til jobbet, accepterer Wanye Terry som den nye Batman og træner ham.

Hvis det synopsis af den generelle idé om showet ikke solgte dig til at få en live-action-version, så lad os gennemgå et par flere grunde til hvorfor.

Kevin Conroy er nede for det

Kevin Conroy har været stemmeskuespiller for Batman i et væld af forskellige shows, og han har gjort det i årtier på dette tidspunkt. Mest bemærkelsesværdigt var Conroy stemmeskuespilleren til Batman i alle de caped crusaders optrædener i Timverse, inklusive Batman Beyond og i de fleste af spillene i Batman Arkham-serien. Conroy har også portrætteret Bruce Wayne i live-action under Arrowverse's Crisis under Infinite Earths crossover-begivenheden.

Billede
Billede

Conroy udt alte, at i den tid, hvor Crisis on Infinite Earths blev sendt, ville han være interesseret i at fortsætte med at spille den ældre Bruce Wayne i en live-action-version af Batman Beyond.

Da Conroy blev spurgt af en fan om at spille gamle Bruce Wayne, stirrede Conroy "Det ville jeg elske, ville det ikke være fantastisk? Det ville være så fantastisk," sagde Conroy, da vi foreslog en returrejse til Arrowverse.

"Jeg tænkte på, at mens jeg gjorde dette, at jeg på en måde beboer Old Bruce Wayne fra Batman Beyond. Han er ikke så gammel - Bruce Wayne i Batman Beyond er ligesom 80. Han er ikke så gammel i det her, men han er lige så begrænset i sin evne til at være fysisk i det her. Han er ikke fuldt funktionsdygtig. I den forstand er han ligesom Old Bruce Wayne i Batman Beyond. Og jeg brugte faktisk stemmen fra Old Bruce Wayne fra Batman Beyond. Jeg tænkte, det ville være fantastisk at gøre det. Jeg ville elske det."

:

Det ville passe perfekt ind i den bredere pilevers

Arrowverse er meget mere venlig end det meste andet DC-medieindhold derude. Sammenlign de fleste live-action DC-tv-shows med f.eks. DCEU, mens DECU'en er temmelig mørk på enhver måde, har The Arrowverse og programmerne i den en tendens til at være en smule lysere, selvom de har deres mørkere øjeblikke.

Det bedste eksempel på dette er The Flash og Supergirl. Begge disse programmer går ind i nogle mørkere emner og har øjeblikke og historier, der kan betragtes som temmelig skræmmende.

Batman Beyond, specifikt Terry McGinnis' karakter ville passe perfekt ind i dette tema. I modsætning til Bruce Waynes version af Batman, når Terry McGinnis tager dragten på, har han en mere lignende holdning til Spiderman, laver jokes på sin fjendes bekostning og ser faktisk ud til at have det sjovt, når han bærer flagermusdragten.

Fantastisk mulighed for en live-action Batman, der ikke er Bruce Wayne

Mens Bruce Wayne er den første og mest ikoniske version af Batman, er han ikke den eneste person, der tager hætten på. På trods af, at mange mennesker, herunder stort set alle Robins nogensinde, har taget fat på Batmans kappe på et tidspunkt, har vi kun nogensinde set Bruce.

At have et Batman Beyond-show ville give os en ny kappet korsfarer, som mange mennesker ikke har set før.

Billede
Billede

Det betyder, at vi kunne undgå at have endnu en mørk og grublende beskytter af Gotham, som vi har set så mange gange før, og vi ville stadig have Bruce Wayne. Det betyder, at vi kan have en kombination af den mørke gamle mentorfigur og en noget naiv ny helt, der tager tøjlerne.

Anbefalede: