Internettet tørster efter Owen Wilson efter hans 'Daddy'-optræden i Loki

Internettet tørster efter Owen Wilson efter hans 'Daddy'-optræden i Loki
Internettet tørster efter Owen Wilson efter hans 'Daddy'-optræden i Loki
Anonim

Da det første afsnit af Loki havde premiere, lavede fans en dobbeltoptagelse af Owen Wilson, da rom-com-skuespilleren var næsten uigenkendelig i sin nye rolle.

Loki-serien havde premiere på Disney Plus den 9. juni 2021, og efter dens succesfulde kørsel blev den øjeblikkeligt fornyet for en anden sæson. Denne serie har Tom Hiddleston i titelrollen og skuespillerne Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw og Sophia Di Martino som væsentlige karakterer.

Wilson spiller Time Variance Authority, a.k.a. TVA, agent Mobius M. Mobius. Hans karakter har et følelsesmæssigt løb, da han er en ligefrem detektiv, der arbejder med Loki, som menes at være en farlig kriminel. Denne rolle overraskede fans, da Wilson har en tendens til at gå efter komedieroller. Berømt har han medvirket i filmene, Wedding Crashers, Night at the Museum og The Royal Tenenbaums.

Når han t alte om at træde ind i Marvel Cinematic Universe, fort alte Wilson til Variety, at han ikke var godt bekendt med Marvel-filmene forud for Loki. Han henviste til at gå ind i Marvel med et "blankt tavle."

Wilson delte: "Jeg var stort set en blank tavle, bortset fra at kende, du ved, helt sikkert Iron Man og Hulken, og du ved, at kende karaktererne og så Aquaman." Han fortsatte med at sige, at hans medspiller, Tom Hiddleston, var en stor hjælp, når det kom til at udnytte hans karakter Mobius.

Den 52-årige skuespiller sagde: "Jeg så ikke på tegneserierne. Jeg tror måske, at nogen har vist mig noget af, hvordan min karakter så ud. Men det var virkelig at snakke med instruktøren, Kate [Herron], og læste manuskriptet, og så, du ved, at gennemgå det med Tom Hiddleston, før vi begyndte at filme, og han forklarede al denne mytologi og lod mig stille spørgsmål om, hvad Loke mente om dette eller hint, hans forhold til sin bror."

Han fortsatte med at dele: "Alle de ting endte med at være virkelig nyttige. Jeg tror endda, at der var ting, som vi ville begynde at tale om, som så ville komme med i de faktiske scener, fordi jeg ville notere tingene ned. Tom's meget velformuleret, og den måde, han nogle gange forklarer noget på, er meget god, og jeg ville bruge det nogle gange til Mobius, for at få det tilbage til ham om sig selv."

Uanset hans personlige forhold til Marvel imponerede Wilson øjeblikkeligt Loki-fans, da der har været tonsvis af sociale medier, der har kredset om ham siden seriens første afsnit.

For nylig skrev en fan: "Tænker på, hvordan Owen Wilson leverede linjen 'du tager mit job, hvis jeg ikke passer på' i en bestemt flirtende tone."

En anden fan skrev: "Daddy Owen Wilson, jeg var ikke forberedt på."

En tredje fan tweetede to billeder af Wilson, der spillede Mobius og skrev: "Owen Wilson smiler er noget, der kan være så trøstende for mig."

En Marvel stan-konto påpegede komisk den hurtige ændring i Wilsons fanbase. De skrev: "Jeg elsker, hvordan Owen Wilson stans gik fra 40-årige cishet-fædre, der troede, han er sjov, til homoseksuelle trans-teenagere med far-problemer."

Den samme konto lavede et opfølgende tweet og skrev: "Jeg spekulerer på, om nogen af Owen Wilsons venner eller familie har fort alt ham om den masse Twitter-følgelse af ment alt ustabile queer-transpersoner, han har, eller om han vil være det. forvirret over det her med fanfest."

Det er tydeligt, at Wilson har sat et præg på Marvel-fandomen, da mange fans er tilbage og kigger på hans bureaukratiske karakter og håber på hans tilbagevenden i Loki sæson 2.

Anbefalede: