Hvornår holdt Butterfinger op med at bruge Bart Simpson som deres maskot?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår holdt Butterfinger op med at bruge Bart Simpson som deres maskot?
Hvornår holdt Butterfinger op med at bruge Bart Simpson som deres maskot?
Anonim

"Let go of my Butterfinger" er et slagord, som fans af The Simpsons lærte meget godt at kende i løbet af 90'erne, primært fordi Bart Simpson gjorde det ikonisk. Den unge rapskallion har dog ikke optrådt i en eneste reklame i et stykke tid.

I 1990'erne begyndte Nestle at sende reklamer med deres nyeste maskot, Bart Simpson. Den drilske Simpson-dreng spillede hovedrollen i Butterfinger-reklamer, som viste, at han snuppede den populære jordnøddesmør- og chokoladekage fra sin far, og afsluttede shortsene med slagord som "Nobody better lay a finger on my Butterfinger." og andre variationer af citatet.

Reklamerne blev efterfølgende almindeligt kendt som en Simpsons-tilknytning, hvor Bart blev deres titulære maskot. Barts Butterfinger-slagord udviklede sig konstant, men præmissen forblev for evigt på den unge Simpsons mål om at holde sin Butterfinger ude af de forkerte hænder. Det betyder alle i Springfield.

Mens Bart Simpson nød årevis med at snige Butterfingers væk fra sin gamle mand og Springfields andre borgere, gik det brat i stå i 2013.

I juli 2013 annoncerede Nestle en trivia-konkurrence med titlen "Who Stole Bart's Bar" for at finde ud af, hvem der lagde en finger på Barts dyrebare slik. En beboer i Springfield fangede Butterfinger gemt i Barts træhus, før den lille djævel kunne nyde det, hvilket førte til en omfattende eftersøgning. Missionen varede uger, og synderen var noget uventet.

I stedet for at være en typisk karakter som Homer eller Chief Wiggum, viste den skyldige sig at være ingen ringere end Milhouse VanHouten. Barts bedste ven var den mindst sandsynlige mistænkte i begyndelsen, men en snert af inhalatorrester på krummer fundet i træhuset førte Bart direkte til Milhouse.

Hvorfor blev Bart Simpson droppet fra Butterfinger?

Butterfinger stænger
Butterfinger stænger

Siden da har der ikke været en ny Butterfinger-reklame med Bart Simpson. Forudindspillede annoncer kan være blevet sendt efter Barts tid som firmaets maskot, men drengens søgen efter sit stjålne slik ville være den sidste binding med The Simpsons 'vildeste karakter.

Nestles kampagnekampagne i 2020 har en noget anderledes maskot til Butterfinger i form af en gul alien. Karakteren er ikke relateret til nogen kendte popkulturikoner, så det rejser spørgsmålet om, hvorfor Butterfinger ville gå med en tilfældig maskot i stedet for et kendt popikon.

Skal Nestle bringe Bart tilbage som deres maskot?

Bart Simpson i Butterfinger-reklamen
Bart Simpson i Butterfinger-reklamen

På grund af deres tilfældige beslutning ser det ud til, at det nu er det rigtige tidspunkt at bringe Bart Simpson tilbage. The Simpsons er mere populære end nogensinde, og showet kommer ingen vegne. Den animerede serie blev for nylig fornyet for en 32. sæson, hvilket taler til dens generelle kvalitet. Når det er sagt, kunne Nestle overveje at genoplive de gamle annoncer med Bart Simpson på grund af tv-showets succes.

Den eneste uafklarede faktor er, hvorvidt Fox's tilbageværende tv-afdeling har tiltrækningskraft til at forhandle en aftale med Nestle. Hvad mere er, er Disney nu ejer af Fox og The Simpsons, så alle kontrakter for Butterfinger-reklamer skal godkendes af dem. Det er selvfølgelig usandsynligt, at mediegiganten vil afvise et forslag med pengeværdi på spil.

Under alle omstændigheder er Bart Simpson den ideelle maskot for ethvert mærke, der søger at opnå mere offentlig anerkendelse. Nestlé har ikke brug for et løft på det område, men lidt krydspromovering ville heller ikke skade.

Anbefalede: