Her er hvorfor fans i al hemmelighed ikke kunne lide denne 'Big Bang Theory'-karakter

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor fans i al hemmelighed ikke kunne lide denne 'Big Bang Theory'-karakter
Her er hvorfor fans i al hemmelighed ikke kunne lide denne 'Big Bang Theory'-karakter
Anonim

I slutningen af dagen er det karaktererne i showet, der gør det til en succes eller fiasko, indrømmede 'Big Bang Theory'-skaberen Chuck Lorre, det var det, der gjorde CBS-showet til et så stort hit med fans.

Castingprocessen var dog ikke let på trods af dens levetid, der varede næsten 280 afsnit og over et årti.

Faktisk var Kaley Cuoco på et tidspunkt ikke engang med i showet - vi kan ikke forestille os den samme succes for serien uden hende.

Lorre tvivlede også på Jim Parsons' evner til at spille Sheldon og kaldte hans audition for perfekt.

Kunal Nayyar fik rollen på trods af, at det var hans første audition, og hvad angår Johnny Galecki, så skulle han til audition for Sheldon i stedet for!

Så for at opsummere, kunne tingene være gået meget anderledes.

Som ethvert andet show har fans deres meninger om bestemte karakterer. Som det viser sig, var der en specifik hovedspiller i programmet, som nogle fans i al hemmelighed tog undtagelser fra.

På Reddit og Quora gik fans så langt som til at recitere hans værste replikker i programmet. Vi tager et kig på, hvem personen er, sammen med deres tid på showet.

Han forholder sig ikke til karakteren på et personligt niveau

Det skal bemærkes, at på trods af at fans virkelig ikke er til hans karakter til tider, er han ganske anderledes i det virkelige liv.

Stjernen indrømmede sammen med Web MD, at han i det virkelige liv er lidt anderledes, især når det kommer til hans IQ.

"Forfatterne opfanger ting og arbejder dem ind i karaktererne, uanset om det er dynamik mellem os skuespillere eller andre ting."

"Men med hensyn til min IQ og Leonards? Jeg ved det ikke. Jeg tog en online IQ-test for år siden -- to gange. Jeg afslører ikke resultatet, men der var en enorm uoverensstemmelse mellem resultater."

Som det viser sig, var stjernen heller ikke til audition til rollen i starten. Han blev overvejet til rollen som Sheldon i starten. Kan du gætte hvilken karakter vi taler om?

Johnny Galecki ville have rollen som Leonard

Vi har set dette et par gange på klassiske sitcoms, stjerner, der næsten blev castet i forskellige roller. Vi så det på ' Friends ', hvor Courteney Cox blev overvejet til rollen som Rachel, selvom hun bad om at prøve Monica i stedet.

Det var den samme prøvelse med Johnny Galecki, som han afslørede med Variety.

"Det var en meget egoistisk anmodning fra min side. Jeg havde ikke været i stand til at krydse de hjertehistorier. Jeg er ofte blevet castet som den bedste ven eller den homoseksuelle assistent af hvilken karakter end måtte udforske disse forhold."

"Jeg sagde, at jeg hellere ville spille denne fyr, som ser ud til at have en fremtid med romantiske triumfer og vanskeligheder."

Det hele virkede til sidst, da showet havde en enorm succes, og i sandhed kan vi ikke forestille os andre end Parsons i rollen som Sheldon.

Men, som det viser sig, var fans ikke så imponerede over Leonard under hans rejse på showet. Fans manglede ikke eksempler på hans tvivlsomme øjeblikke.

Leonard får varme

Tag en rul på Reddit, og et af foraene lyder: "Er jeg den eneste, der ikke kan lide Leonard?" Som det viser sig, er denne person ikke alene.

Fans var hurtige til at nævne nogle af Leonards værste replikker, som viser ham i et andet lys.

"Du er så ond mod mig, fordi du ikke elsker mig. Jeg følger dig rundt som en fortabt hvalp, fordi jeg ved, at jo mere jeg gør, jo mere vil den slide dig ned, indtil du nøjes med et middelmådigt liv med mig."

"Jeg er ligeglad med, at du ikke vil have børn. Det gør jeg, og hvis du ikke overholder mig, vil min vision om smarte og smukke børn aldrig gå i opfyldelse, og det er din skyld."

“Ja! Jeg gjorde dig gravid! Du er min kone nu, så du har ingen indflydelse på sagen, ellers vil jeg skilles fra dig for alt, hvad du har."

Fans sætter også spørgsmålstegn ved hans forhold sammen med Penny, nogle kalder det desperation.

"Han er en narcissist, han er blevet såret af sin mor, selvfølgelig, men han gør ting i håb om at slå det ud med en øre, ikke fordi han vil være hendes ven. Han slider hende ned, indtil hun bare giver efter a siger, at hun vil gå ud med ham."

Andre vil også påpege, at han ikke var så stor for sine venner gennem hele showet, og han kom igen med nogle eksempler.

Dette rejser spørgsmålet, er du team Leonard?

Anbefalede: