Ben Afflecks latterlige krav ødelagde næsten hans bedste film

Indholdsfortegnelse:

Ben Afflecks latterlige krav ødelagde næsten hans bedste film
Ben Afflecks latterlige krav ødelagde næsten hans bedste film
Anonim

For at en filmstjerne kan nyde stor succes, skal masserne kunne lide dem. Som et resultat giver det alverdens mening, at de fleste kendte skuespillere gør deres bedste for at komme godt ud under interviews. Desværre er det ingen hemmelighed, at mange såkaldt sympatiske filmstjerner kan være utroligt krævende bag kulisserne.

Selv om Ben Affleck til tider har været en kontroversiel stjerne, ser konsensus ud til at være, at han er en temmelig nem at omgås fyr. For eksempel er det ret bemærkelsesværdigt, at Ben Affleck og Matt Damon har været tætte venner i årtier. Når alt kommer til alt, har de begge måttet håndtere alt det pres, der følger med at være internation alt berømt.

Uheldigvis for alle involverede i produktionen af Ben Afflecks bedste film, var skuespilleren ekstremt urimelig på et tidspunkt under optagelsesprocessen. Faktisk, efter at Affleck fremsatte et åbenlyst latterligt krav, og det ikke blev opfyldt, nægtede han i første omgang at rokke sig, hvilket kunne have sat en permanent stopper for filmens produktion.

Ben's Best

Udgivet i 2014 betragter mange mennesker Gone Girl som Ben Afflecks langt bedste film. Næsten alment anerkendt af kritikere, tjente Gone Girl imponerende 87% på Rotten Tomatoes. Oven i det blev Gone Girl nomineret til en række forskellige priser, herunder Oscars, Golden Globes, BAFTAs og SAGs.

Vigtigere end den ros, Gone Girl modtog fra kritikere, blev filmen omfavnet af biografgængere over alt. Faktisk er Gone Girl ifølge IMDb-brugere Afflecks bedste film bortset fra Good Will-jagt, og det tæller ikke rigtig, da Ben har så lille en rolle i den film. Selvom der er mange grunde til, at filmfans elsker Gone Girl, er det fortryllende plot, det utrolige partitur, mesterlige instruktion og fantastiske præstationer fra Affleck og Rosamund Pike de mest bemærkelsesværdige.

Nær katastrofe

Igennem hele instruktøren David Finchers karriere har han gang på gang bevist, at han har en ekstrem stærk vision for alle hans film. Som et resultat har Finchers film alle en unik følelse, som mange andre instruktører har forsøgt at efterligne, selvom det er næsten umuligt at duplikere.

Da Ben Affleck meldte sig til at medvirke i David Finchers Gone Girl, skulle man tro, at han ville forstå, at instruktøren har en specifik vision for hver scene i hans film. På trods af det var Affleck ikke villig til at bære en bestemt hat til en Gone Girl-scene, hvilket resulterede i, at filmens produktion blev lukket helt ned i fire dage.

I filmen Gone Girl oplever Ben Afflecks karakter, at han har brug for at blande sig, mens han er i New York. I betragtning af scenens placering tog David Fincher den helt rimelige beslutning at instruere Affleck om at bære en Yankees-hat, da de er almindelige i Big Apple. Desværre for alle involverede resulterede den typisk umærkelige instruktion i, at helvede brød løs.

Mens han t alte med New York Times i 2014, afslørede Ben Affleck, hvorfor han fuldstændig nægtede at bære en Yankees-hat på film. Jeg sagde: 'David, jeg elsker dig, jeg ville gøre alt for dig. »Men jeg vil ikke have en Yankees-hat på. Jeg kan bare ikke. Jeg kan ikke have den på, fordi den bliver en ting, David. Jeg vil aldrig høre enden på det. Jeg kan ikke gøre det.’ Og jeg kunne ikke sætte det på hovedet.”

Baseret på Ben Afflecks egne kommentarer om hans grunde til at nægte at bære en Yankees-hat, ser det ud til, at han ikke ønskede at blive raseret af sine venner. Umiddelbart er det en ekstremt latterlig grund til at lukke en film ned, især da så mange mennesker arbejder på en film, og de kunne have mistet deres job. Oven i købet er det Afflecks opgave at lade som om, han er andre mennesker, så hvorfor skulle han bekymre sig om den hat, en fiktiv karakter, han portrætterer, har på?

I sidste ende indgik David Fincher og Ben Afflecks repræsentanter en aftale, der førte til, at skuespilleren i stedet bar en Mets-hat. Stadig frustrerende måneder senere t alte Fincher om situationen, da han indspillede et kommentarspor til Gone Girl. "Jeg ville virkelig gerne have, at det skulle være en Yankees-kasket, men [inhalerer højlydt], da jeg var fra Boston og ikke var særlig professionel som skuespiller, nægtede Ben at bære en Yankees-kasket. Jeg mener, det kom ikke på spil, men vi var nødt til at lukke produktionen ned i fire dage." Midt i talen om hele situationen puster Fincher dybt ud, hvilket er ret sigende, og han kalder også Afflecks opførsel "helt uprofessionelt".

Heldigvis for Ben Affleck og David Fincher ser de ud til at have lagt deres forskelligheder bag sig, da de så ud til at nyde at tale i kameraet til Variety's Directors on Directors-serien. For Afflecks retfærdighed skal det også bemærkes, at der skal to til at tango, og Fincher spillede en central rolle i hele dramaet.

Anbefalede: