Hvordan havde Leighton Meester det virkelig med 'Gossip Girl'?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan havde Leighton Meester det virkelig med 'Gossip Girl'?
Hvordan havde Leighton Meester det virkelig med 'Gossip Girl'?
Anonim

Nu hvor genstarten af Gossip Girl næsten er tilgængelig til streaming på HBO Max, chatter fans meget om det, og fans har nogle problemer med showet.

Selvom alle er ivrige efter at tjekke det nye show ud og se, hvordan det er, kan intet erstatte det originale teen-drama, da det lever videre for så mange tv-fans, som ser det igen regelmæssigt. En af de mest populære karakterer er Blair Waldorf, og fans har med glæde fulgt Leighton Meesters karriere lige siden. Mens hun er mor nu, fortæller hun ikke meget om sin datter, men hun har t alt om sit liv på Gossip Girl i et par interviews.

Hvordan havde Leighton Meester det egentlig med at spille denne karakter? Lad os tage et kig.

Leighton's True Feelings

Penn Badgley har delt, at han ikke elskede at spille Dan Humprhey, men hvad med Leighton Meester?

Leighton delte, at selvom folk altid spørger, om hun savner at være med på Gossip Girl, føler hun sig tilfreds med, at det er tilbage i fortiden.

I et interview med Elle sagde Leighton: "Og jeg forstår det, men - og jeg siger det med kun kærlighed - det er som at sige," Gymnasiet var en fantastisk tid for dig, ønsker du dig kunne gå tilbage?’ Og sandheden er, at det var så specielt og sådan en unik, fantastisk oplevelse, men nej, jeg ville ikke tilbage til det, jeg var et barn!”

Leighton sagde, at Gossip Girl ikke var "det sundeste miljø" i et interview med PorterEdit. Hun sagde, at hun begyndte at arbejde på showet i en ung alder, og "Der var pludselig mange flere mennesker, og jeg blev kigget på."

Leighton fortsatte: "Hvis du ikke har det rigtige perspektiv, kan du helt sikkert blive forvirret af, at folk er så søde mod dig eller dømmer dig for adfærd, der er typisk for en 20-, 21-årig … laver fejl, men har at gøre dem meget offentligt. Jeg er ikke hjemsøgt på det tidspunkt, men det har været interessant og nyttigt for mig at se på det og undersøge det som voksen og sige: 'Jeg ved ikke, om det var det sundeste miljø.'"

Ifølge PorterEdit begyndte Leighton og hendes mor at bo i New York City efter Florida, da hendes forældre blev skilt. Hendes mor fødte hende, mens hun sad i fængsel på grund af narkotikahandel. Hendes far, Doug, sad også i fængsel.

Leighton tog til Los Angeles som 14-årig, begyndte at arbejde i reklamer og som model, og efter at have fået sit gymnasieeksamen i en alder af 16, kunne hun fortælle, at skuespil helt sikkert var det, hun ville lave.

Skuespillerinden forklarede det hårde filmprogram, da Gossip Girl optog i et studie på Long Island fem dage om ugen i 16 timer ad gangen.

Life On 'Gossip Girl'

For mange fans er Blair Waldorf en elsket karakter, super stilfuld og alligevel i stand til at vise sine sande følelser med et enkelt blik. Mens hun regerer på sit private gymnasium i lang tid, er hun faktisk en meget sødere person, end hun ser ud til at være, på trods af hendes tilbedelse af skematiske. Blairs lange kærlighedshistorie med Chuck Bass er også det, der har trukket fans ind i showet og gjort det umuligt at stoppe med at se.

Blair gik igennem så meget på den dramatiske serie. I sæson 1 kæmpede hun med sine forældres manglende opmærksomhed og hengivenhed, og i løbet af de næste par sæsoner havde hun flere kærlighedsinteresser, fra Marcus til Louis, men ingen stjal hendes hjerte på samme måde som Chuck.

I 2017 delte en Vanity Fair-artikel nogle fantastiske hemmeligheder bag kulisserne om Gossip Girl, og skaberen Josh Schwartz delte en historie om Leightons audition. Han sagde, at hun havde lyst hår, så hun måtte være brunette: "Hun kom ind, og hun var virkelig sjov, og virkelig smart og spillede sårbar. Men der var et problem: hun var blond. Og Blake var åbenlyst blond; Serena skulle være blondine. Så [Leighton] gik til vasken og farvede hendes hår. Hun ville have det.'"

Showet var så vellykket, at alle er begejstrede for genstarten, Det er interessant at høre Leighton Meesters tanker om at spille hovedrollen på Gossip Girl, og det giver fuldstændig mening, at hun ville se tilbage på det med glæde, men ikke ønsker at gå tilbage i tiden og gøre det hele igen. Leighton er nu 35, gift med Adam Brody og mor til to børn, og hun har opnået så meget i sin karriere, fra at spille hovedrollen i den sjove sitcom Single Parents til at optræde i mange film, fra The Oranges til Life Partners og The Roommate.

Anbefalede: