Liam Neeson-trends på Twitter, efter at brugere afslører, at de er chokeret, handler han stadig

Liam Neeson-trends på Twitter, efter at brugere afslører, at de er chokeret, handler han stadig
Liam Neeson-trends på Twitter, efter at brugere afslører, at de er chokeret, handler han stadig
Anonim

Liam Neeson er veletableret som en af vor tids største actionstjerner. I en alder af 69 har skuespilleren afsløret, at han er overrasket over, at han stadig bliver castet og tilbudt roller. Mange Twitter-brugere blev også overraskede, men ikke på grund af skuespillerens alder.

Neeson er kendt for sine roller i den populære Taken-franchise og også for flere andre actionfyldte film, herunder The Commuter og Cold Pursuit. Den 25. juni lancerede hans seneste film, The Ice Road, på Netflix. Twitter-brugere har haft blandede reaktioner på filmen. Det er dog heller ikke kun den nye film, der har Liam Neeson trending på Twitter.

Neeson blev for nylig interviewet af Entertainment Weekly og afslørede flere interessante fakta. Den ene var, at han også er overrasket over, at han stadig optræder:

"Jeg er lige fyldt 69 år, og de samtaler, jeg har med min agent nu, er: "Liam, har du læst dette manuskript? Det er et actionmanuskript," og jeg siger, "Chris, lad mig spørge dig om dette, de ved godt, hvilken alder jeg er, ikke?" "Ja, det gør de." "Okay, det er alt, hvad jeg vil vide, tak."

Mange Twitter-brugere reagerede ved at rose stjernen og de film, han har spillet i.

Nogle Twitter-brugere lod dog til at være enige i stemningen.

Nogle brugere på Twitter var også overraskede over, at han stadig bliver tilbudt roller, efter at han indrømmede en chokerende racistisk indrømmelse under et interview i 2019.

Han fort alte The Independent, at efter at nogen tæt på ham var blevet voldtaget af en sort mand, gik han op og ned på gaden og ledte efter en sort mand at dræbe."Jeg gjorde det i måske en uge i håbet om, at en 'sort bastard' ville komme ud fra en pub og prøve mig om noget, ved du? Så jeg kunne dræbe ham."

Det er værd at bemærke, at Neeson afslørede dette i en artikel specifikt centreret omkring hans tidligere adfærd, som han selv anså for "forfærdelig", men nogle brugere kunne stadig ikke komme forbi indrømmelsen.

Neeson afslørede også i et interview på The Late Late Show With James Corden, at han afviste rollen som James Bond, fordi hans nu afdøde kone, Natasha Richardson, gav ham et ultimatum. Hun fort alte ham, at hun ikke ville gifte sig med ham, hvis han nogensinde påtog sig rollen som Bond.

Det ser dog ikke ud til at have skadet hans karriere - faktisk ser det ud til, at det er muligt, at intet kan.

Anbefalede: