Who Is 'Stranger Things' Sæson 4 Star Grace Van Dien?

Indholdsfortegnelse:

Who Is 'Stranger Things' Sæson 4 Star Grace Van Dien?
Who Is 'Stranger Things' Sæson 4 Star Grace Van Dien?
Anonim

Fans har mange spørgsmål om sæson 4 af Stranger Things. Faktisk er vi ikke helt sikre på, hvornår hit-serien Netflix vises. I lyset af showets karakter såvel som de mystiske teasertrailere, der er blevet udgivet, trænger hårde narkomaner til detaljer.

Så, hvad med de detaljer, vi kender? Nå, det virker yderst tydeligt, at vi vil dykke dybere ned i Elevens baggrundshistorie i den nye sæson. Vi ved også, at Jim Hopper kommer til at gå igennem en meget, meget hård tid. Derudover er der et udvalg af nye karakterer, som vi er ved at blive introduceret for.

I en meget nylig meddelelse hørte fans om fire nye karakterer, der introduceres i Stranger Things sæson 4. De omfatter en ny kærlighedsinteresse for en af de unge karakterer (Amybeth McNulty), en basketballspiller med en meget dramatisk historiebue (Myles Truitt), en omsorgsfuld vejleder (Regina Ting Chen) og den smukke, populære high school cheerleader med en meget mørk hemmelighed (Grace Van Dien). Afsløringen har efterladt fans nysgerrige efter hver af disse karakterer, såvel som de skuespillere, der skal portrættere dem. Især er der en del buzz om Hawkins' nyeste 'it'-pige, Grace Van Dien.

Hvem er Grace Van Dien egentlig?

Du kommer til at kende Grace Van Dien… Dette er indiskutabelt. Banen for hendes opgang i Hollywood, såvel som hvem hendes familie er, beviser, at hun er en kraft at regne med. Match dette med hendes prinsesse-lignende skønhed og karisma på skærmen, og du har en vindende formel… Ikke at det at blive en dygtig skuespiller i Hollywood kan opsummeres med et paradigme… Men hvis det kunne, ville Grace Van Dien være det.

Først og fremmest har Grace skuespil i blodet. Hendes far, Casper Van Dien, er ekstremt dygtig. Selvom hans mest berømte rolle ofte er numsen af en masse jokes… Han var trods alt hovedrollen i Starship Troopers. Casper har også medvirket i Tim Burtons Sleepy Hollow, Titans, Monk, Alita: Battle Angel og Hawaii Five-O, for blot at nævne nogle få.

Grace voksede også op i Los Angeles med sine tre søskende. Hun fik sin første skuespillerrolle i en alder af 9. Men hun var faktisk ikke til skuespil, da hun første gang dyppede tåen ind i forretningen. Da hun blev lidt ældre, overbeviste hendes far hende om at medvirke i en af hans film, Tornerose, og det var her, hun fangede skuespillerfejlen.

Siden 2014's Tornerose, en direkte til video-optagelse på det klassiske Grimms eventyr, har Grace booket flere skuespilkoncerter hvert eneste år. Dette inkluderer flere tv-film samt Bad Twin med Hailee Duff, gyserfilmen Awaken The Shadowman og en række projekter sammen med hendes far. Grace medvirkede også i Charlie Says med Matt Smith, Hannah Murray og Chase Crawford, hvor hun spillede Sharon Tate.

Men Graces tilstedeværelse på tv har været det, der har ført hende til en stor rolle i den kommende sæson af Stranger Things.

I 2017 sluttede Grace sig til rollebesætningen i den originale Netflix-serie Greenhouse Academy. I de første to sæsoner spillede Grace en af Brooke Osmonds hovedroller. Hun besluttede dog ikke at fortsætte på showet i de følgende sæsoner. Selvom dette var skuffende for fans, som elskede hendes portrættering af Brooke, følte hun, at det var det rigtige valg for hendes karriere. I stedet for Greenhouse Academy valgte Grace at spille hovedrollen i NBC's The Village, et drama om sammenkoblingen af en forskelligartet gruppe beboere i en lejlighedsbygning på Manhattan.

I betragtning af seriens imponerende rollebesætning var det overraskende, at NBC besluttede ikke at forny det.

Heldigvis for Grace opbyggede den tid, hun lagde i det, såvel som hendes tidligere projekter, hendes CV nok til at komme i betragtning til rollen som Chrissy i Stranger Things 4.

Graces personlige liv og romantik med en Gossip Girl-stjerne

Udover skuespillet skal Grace også instruere en kortfilm, som er helt i tråd med hendes tidlige ønsker om at "skabe den verden", som karaktererne bebor. Specifikt at skrive og instruere. Men Graces skridt ind i instruktionsverdenen bliver hjulpet af en anden industrialumne, en som hun tilfældigvis er hott til… Gossip Girl og Revenge-stjernen, samt hendes kortfilmskribent, Connor Paolo.

Connor, 30, har været kærester med den 24-årige Stranger Things-skuespiller i ubestemt tid. Parret er dog blevet set ved adskillige begivenheder sammen gennem årene, været vist på hinandens Instagram-konti, såvel som endda lavet et fotoshoot sammen.

Selv om Grace tydeligvis har forsøgt at holde sit romantiske liv privat, er der ingen tvivl om, at hun vil have meget mere opmærksomhed på sig, når Stranger Things sæson 4 udkommer. Hun er trods alt ved at blive en stor stjerne.

Anbefalede: