Miranda Cosgrove indrømmer, at hun forsøgte at overbevise Jennette McCurdy om at deltage i 'iCarly'-genstarten

Miranda Cosgrove indrømmer, at hun forsøgte at overbevise Jennette McCurdy om at deltage i 'iCarly'-genstarten
Miranda Cosgrove indrømmer, at hun forsøgte at overbevise Jennette McCurdy om at deltage i 'iCarly'-genstarten
Anonim

Når iCarly-genstartspremieren støt nærmer sig, stiller Miranda Cosgrove (Carly Shay) og resten af hovedrollemedlemmerne interviews tættere og tættere på hinanden. I denne uge satte hun sig ned med E! Nyheder for at diskutere Jennette McCurdys beslutning om ikke at deltage i serien, og hvordan Sams karakterstatus vil blive behandlet på skærmen.

Sammen med Cosgrove er Nathan Kress (Freddie Benson), Jerry Trainor (Spencer Shay) og Noah Munck (Gibby) alle klar til at gentage deres roller i den kommende genstart. Hitte Nickelodeon-showet blev sendt på netværket fra 2007 til 2012.

Da genstarten blev annonceret første gang, var fans ivrige efter at se hele banden sammen igen. McCurdy, der spillede Sam Puckett i det originale show, afviste dog at deltage i serien, på trods af at den efter sigende blev kontaktet af det tidligere cast og crew.

Selv Cosgrove forsøgte selv at få McCurdy om bord. Under interviewet afslørede den 28-årige skuespillerinde, at hun kontaktede McCurdy personligt og opfordrede hende til at deltage i iCarly-revival-serien.

"Vi ringede alle til hende hver for sig, og vi ønskede virkelig, at hun skulle være en del af det, men samtidig er jeg glad på hendes vegne, fordi jeg ved, at hendes liv har taget hende i en anden retning, og at hun nyder virkelig, hvad hun laver lige nu," sagde Cosgrove. "Så jeg tror, vi alle sammen gjorde det, vi sandsynligvis skulle gøre."

Tilbage i marts åbnede McCurdy op om, hvorfor hun valgte at holde op med at spille skuespil, og sagde, at hendes afdøde mor tvang hende til at forfølge faget.

"Jeg ærgrer mig over min karriere på mange måder," forklarede den tidligere skuespillerinde i sin Empty Inside-podcast. "Jeg føler mig så uopfyldt af de roller, jeg spillede, og følte, at det var det mest cheesy, pinligt…"

I et nyligt interview med Entertainment Weekly fort alte Cosgrove, at Sams karakter vil blive nævnt i genstarten, og hendes fravær vil blive forklaret for publikum.

"Vi rører bestemt meget ved hele forholdet til Sam, og hvor Sam er i pilotafsnittet," delte hun. "Og så nævner vi hende en lille smule i løbet af sæsonen, så vi vil helt sikkert forklare det i showet."

iCarly-genstartserien vil også indeholde andre fanfavoritter fra det originale show, inklusive Reed Alexander (Nevel Papperman), Danielle Morrow (Nora Dershli), Mary Scheer (Mrs. Benson) og mere. Derudover vil vi blive introduceret til nye karakterer, som Harper (Laci Mosley) og Millicent (Jaidyn Triplett), i serien.

Tidligere på ugen udgav Paramount+ den første officielle trailer til den nye revival-serie. Genstarten vil bestå af 10 afsnit, der får premiere på ugentlig basis på streamingplatformen.

Den nye serie starter 10 år efter begivenhederne, der fandt sted i sidste afsnit. Fortællingen vil også følge Carly i voksenalderen, hvor hun forsøger at navigere i livet og vende tilbage til internettet for at bringe hendes populære webshow tilbage.

iCarly-genstarten har premiere på Paramount+ den 17. juni.

Anbefalede: