Den virkelige årsag til, at Rashida Jones aldrig følte sig godt tilpas på 'The Office

Indholdsfortegnelse:

Den virkelige årsag til, at Rashida Jones aldrig følte sig godt tilpas på 'The Office
Den virkelige årsag til, at Rashida Jones aldrig følte sig godt tilpas på 'The Office
Anonim

Mange skuespillere og skuespillerinder kan udpege den rolle, der ændrede deres karriere. For Rashida Jones var det sted på 'The Office', der påtog sig rollen som Karen Filippelli. Hun fik sin debut i sæson tre og ville blive ombord i et par sæsoner. Desværre blev hun ikke holdt i showet i lang tid, i modsætning til Ed Helms, der startede omkring samme tid og i sidste ende ville cementere en permanent plads på showet.

Selv om hun ser tilbage, trivedes Jones i gæsterollen, men hun var meget nervøs bag kulisserne. Jones husker at have fået den del og ikke kunne sove i flere uger. Ikke kun det, men hun følte sig også meget nervøs under hans oplevelse, så meget, at hun nævnte, at hun aldrig følte sig godt tilpas under hele rejsen. Lad os tage et kig på, hvad der gik ned.

Farerne ved gæstestjernerollen

rashida jones kontor
rashida jones kontor

Bare det at få chancen var en kæmpe aftale for Jones, men som hun indrømmede med The Hollywood Reporter, ville det føre til flere søvnløse nætter," The Office var bestemt, hvad de omtaler som 'mit store gennembrud'. Jeg havde angst og søvnløshed i de tre uger, før min sæson blev sendt, fordi jeg var sikker på, at folk ville komme og ægge mit hus for at komme ind mellem Pam og Jim."

På settet var tingene heller ikke nemme, da Jones ikke kunne lade være med at grine af Carells glans, "Min første dag på Scranton-sættet var jeg sikker på, at jeg ville blive fyret, fordi vi lavede en konferencerumsscenen og Steve Carell var så grundigt og ubønhørligt sjov, at jeg ikke kunne stoppe med at grine. Han gjorde noget anderledes, mærkeligt og utroligt med hver take. Jeg troede seriøst, at jeg ville blive undskyldt, jeg guffede, mens de rullede."

Oplevelsen var virkelig uforglemmelig. Jones indrømmede dog, at hun ærligt t alt altid følte en kant, da Karens karakter ikke var skabt til det lange løb. På grund af det gjorde det oplevelsen ubehagelig, "Jeg har altid følt mig som en gæstestjerne på The Office," sagde hun i interviewet. "Alle var så søde ved mig, men jeg har altid følt mig som en gæstestjerne. Jeg har aldrig følt mig godt tilpas. Jeg vidste, fordi jeg var som det lille punkt i en kærlighedstrekant, at jeg til sidst bare skulle ofres."

På trods af oplevelsen ville Jones føle et naturligt tilhørsforhold kort efter takket være et andet show.

Ann Perkins trives i parker og rekreation

Det var en helt anden følelse for Jones på 'Parks & Rec', da han påtog sig rollen som Ann Perkins. Den dag i dag er det hendes yndlingsrolle, "Showet begyndte de mest magiske syv år af mit professionelle liv med at spille Ann Perkins og arbejde med venlige, sjove og talentfulde mennesker, som jeg stadig kalder venner," sagde hun med People.

Vi kan roligt sige, at det hele lykkedes for Jones på trods af hendes kortvarige rolle i ' The Office.'

Anbefalede: