Hvor meget tjente Ben Affleck for at medvirke i 'Good Will Hunting'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjente Ben Affleck for at medvirke i 'Good Will Hunting'?
Hvor meget tjente Ben Affleck for at medvirke i 'Good Will Hunting'?
Anonim

Som en af de største stjerner i hele Hollywood ved Ben Affleck en ting eller to om at få bet alt de store penge for at få magien til at ske på det store lærred. Affleck var på ingen måde en sensation fra den ene dag til den anden i Hollywood, og han lagde mange års hårdt arbejde for til sidst at bryde ud og blive en stjerne.

Good Will Hunting var en utrolig film, der satte både Ben Affleck og Matt Damon på kortet. Det betragtes nu som en klassiker fra årtiet, og fans har undret sig over, hvor meget Affleck tjente på filmen, især når man ser på de betydelige lønsedler, som han ville tage med hjem.

Lad os se nærmere på Ben Afflecks Good Will Hunting-løn.

Affleck tjener 300.000 USD for at optræde i filmen

Good Will Hunting Cast
Good Will Hunting Cast

Efter at have fået en solid start i 90'erne, begyndte tingene for alvor at falde sammen for Ben Affleck, da årtiet var ved at nå sin ende. En af de største film, som Affleck lavede i løbet af denne tid, var Good Will Hunting, og han optrådte ikke kun i filmen, men han var også med til at skrive den. Dette var filmen, der virkelig var med til at ændre alt for både Affleck og Matt Damon.

Ifølge TV Overmind deler Affleck og Damon $600 for at skrive manuskriptet. Dette er en minimal sum penge, men det vigtigste var, at det fik bolden til at rulle på, hvad der ville blive en enorm succes. Efter produktionen begyndte, ville Affleck få en betydelig lønforhøjelse for sin skuespilpræstation i filmen. TV Overmind rapporterer, at Affleck tjente $300.000 for sin præstation.

At tjene $300.000 efter at have delt $600 med Matt Damon må have føltes som en sejr for den unge skuespiller, og han udnyttede sin mulighed bedst, da kameraerne rullede. Nej, han var ikke filmens stjerne, men det mindsker ikke den indflydelse, han havde på filmen med sit skuespil.

Med en solid løn i bagagen og en enestående præstation i bøgerne, var det tid til at se, hvordan Good Will Hunting ville spille. Det er sikkert at sige, at ingen kunne have forudset, hvor vellykket filmen ville blive.

Filmen bliver et kæmpe hit

Good Will Hunting Cast
Good Will Hunting Cast

Good Will Hunting blev udgivet tilbage i 1997 og var en kritisk skat, der endte med at tjene en formue ved billetkontoret. Takket være dets lille budget skulle der ikke meget til, før filmen gav overskud. Efter at have tjent over 220 millioner dollars ved billetkontoret, havde folkene på Miramax et monsterhit på hænderne. Oven i købet var Damon og Affleck nu store stjerner.

Takket være dens kritiske modtagelse blev Good Will Hunting en stor spiller i prissæsonen. Den havde æren af at blive nomineret til i alt 9 Oscars, og den ville tage hjem med Oscars for bedste mandlige birolle, som Robin Williams vandt, samt bedste originale manuskript, som var en Oscar, som både Damon og Affleck modtog. Den vandt en række andre priser, men deres aften ved Oscar-uddelingen gjorde filmen til et must-see.

Med tiden efterlod Good Will Hunting en varig arv i forretningen, og den betragtes stadig som en af 90'ernes bedste film. Det gjorde underværker for Ben Affleck, som ville fortsætte med at tage sin løn til imponerende højder med en række projekter, der også gjorde store tal ved billetkontoret.

Han ville få større lønninger

Ben Affleck Argo
Ben Affleck Argo

Good Will Hunting var en del af grunden til, at Ben Affleck blev en stor stjerne i Hollywood, og i stedet for at droppe bolden på sin nyfundne berømmelse, sørgede Affleck for at springe over store projekter, der boostede hans mainstream-appel. Selvfølgelig var der nogle duds undervejs, men der er ingen tvivl om, hvad skuespilleren har opnået i branchen.

Nogle af Afflecks største betalingsdage inkluderer film som Argo, Gone Girl, Live By Night og The Accountant. Alle disse film gav Affleck en 8-cifret lønningsdag, hvilket placerer ham blandt eliten.

For Argo and Gone Girl tjente Affleck flotte $10 millioner. Live By Night tjente kunstneren $12 millioner, mens The Accountant tog tingene op til $14 millioner. Få stjerner på planeten bliver bet alt som dette, men få stjerner kan levere varen som Ben Affleck.

Ben Affleck er nået langt, siden han brød ud i 90'erne, og selvom Good Will Hunting bet alte ham en anstændig løn, kan vi ikke forestille os, at han tager det beløb hjem for en storfilm i disse dage.

Anbefalede: