The Real Reason Matthew McConaughey revitaliserede sin filmkarriere

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Matthew McConaughey revitaliserede sin filmkarriere
The Real Reason Matthew McConaughey revitaliserede sin filmkarriere
Anonim

Når man ser på de store ansigter i Hollywood, er Matthew McConaughey en kunstner, der virkelig skiller sig ud fra flokken. Skuespilleren har blomstret i årevis, og han har medvirket i en række film, der har kunnet modstå tidens tand. Det være sig i romantiske komedier eller kultklassikere, McConaughey har haft en fantastisk karriere.

I løbet af 2010'erne gennemgik skuespilleren en stor karriererevitalisering, der tog verden med storm. Nogle skuespillere har en tendens til at blive i deres bane og spille det sikkert, men McConaugheys beslutning om at tage nogle dristige risici endte med at betale sig på dybtgående måder.

Lad os se nærmere på, hvordan Matthew McConaughey var i stand til fuldstændig at forvandle sin Hollywood-karriere.

McConaughey trivedes i romantiske komedier

Matthew McConaughey manglende lancering
Matthew McConaughey manglende lancering

På dette tidspunkt i sin karriere har Matthew McConaughey været en blomstrende filmstjerne i årevis, og han har en liste over præstationer, som få stjerner er tæt på at konkurrere med. Det gik dog ikke altid så gnidningsfrit for skuespilleren, og han endte med at gennemgå en større transformation, der fuldstændig revitaliserede hans karriere. Faktisk blev denne æra engang døbt "The McConaissance."

En af de veje, Matthew McConaughey tog for at nå toppen af filmindustrien, var den romantiske komedierute, som nogle mennesker kan kæmpe for at skille sig fra. Genren kan være usædvanligt lukrativ for dem, der kan spille deres rolle til perfektion, og det sker bare sådan, at McConaughey kendte genrens ins og outs godt nok til at trives der i årevis.

Bemærkelsesværdige kreditter såsom The Wedding Planner, How to Lose a Guy in 10 Days, Failure to Launch og Ghosts of Girlfriends Past hjalp alle McConaughey med at erobre Hollywood og forblive på toppen. Han lavede mange andre projekter, og disse fik en blandet grad af succes gennem årene.

På trods af at han havde fundet sin vej i Hollywood, ønskede Matthew McConaughey stadig mere end blot at blive, hvor han var. Dette førte til, at han tog mere seriøse roller, hvilket efterfølgende viste, at han var mere end blot en rom-com-skuespiller, der altid ville spille det sikkert med sine skuespilvalg.

Serious Rolls Change The Game

Matthew McConaughey Dallas Buyers Club
Matthew McConaughey Dallas Buyers Club

I løbet af 2010'erne spildte Matthew McConaughey absolut ingen tid på at udvide sit skuespilrækkevidde, hvilket var noget, der overraskede mange fans. Som vi allerede nævnte, havde McConaughey arbejdet uden for romantiske komedier, men det var stadig imponerende at se ham tage tingene til et andet niveau.

En af de første roller, der virkelig var med til at stivne McConaugheys koteletter, var The Lincoln Lawyer, som samlet set fik flotte anmeldelser, hvor mange mennesker fokuserede på, hvad McConaughey specifikt bragte til bordet. Magic Mike var en film, der tillod McConaughey at skrue tingene op til 11, hvilket mange fans absolut elskede at se efter flere år med hans romantiske komedier.

Endelig, i 2013, nåede McConaughey et helt nyt niveau med to store projekter: Dallas Buyers Club og The Wolf of Wall Street. Sidstnævnte film var simpelthen en kort komo, men McConaugheys korte præstation efterlod et varigt indtryk på fans. Dallas Buyers Club fik dog ikke kun McConaughey fantastiske anmeldelser, men det gav ham også en Oscar for bedste skuespiller.

Pludselig var den tidligere rom-com-fyr en helt ny filmstjerne, og hans karriererevitalisering var fantastisk at se udfolde sig. Som årtiet fortsatte, ville skuespilleren fortsætte med at lande imponerende roller i projekter som Interstellar, Sing, The Gentlemen og True Detective. Den revitaliserede McConaughey vendte et nyt blad i 2010'erne, og hans fans spekulerer på, hvad han har i vente.

Tingene går langsommere for skuespilleren

Matthew McConaughey The Gentlemen
Matthew McConaughey The Gentlemen

Med intet tilbage at nå, er Matthew McConaughey ikke tilfreds med at hvile på sine tidligere triumfer. I stedet fortsætter skuespilleren sin imponerende karriere, mens han begiver sig ind i nogle friske territorier.

Vi har tidligere nævnt, at McConaughey optrådte i filmen, Sing, og dette var en stemmeskuespiller. Den optrædende vil gentage rollen som Buster Moon i Sing 2, som fans er utroligt spændte på at se. Oven i det gav McConaughey stemme til karakteren Hank i Hank the Cowdog. Det er uvist på nuværende tidspunkt, om McConaughey vil fortsætte med at tage store stemmeskuespillerroller, men han har tydeligvis evnen til at udmærke sig bag en mikrofon.

Uden for Sing 2 er skuespilleren ikke knyttet til nogen kommende projekter. Han kunne simpelthen tage tingene langsomt og vælge sine pladser, men det er overflødigt at sige, at det bliver store nyheder, når først skuespilleren ender i noget nyt. Hvem ved, måske skifter han bane i sin karriere igen.

Anbefalede: