Kære Evan Hansen': Fans kan ikke stoppe med at poste memes om Ben Platts rollebesætning

Indholdsfortegnelse:

Kære Evan Hansen': Fans kan ikke stoppe med at poste memes om Ben Platts rollebesætning
Kære Evan Hansen': Fans kan ikke stoppe med at poste memes om Ben Platts rollebesætning
Anonim

Steve Buscemi "medbørn"-meme har oplevet en stigning i popularitet, efter at nogle på sociale medier har påpeget, at Platt ikke er det bedste valg til rollen som teenager.

Filmatiseringen af Broadway-musicalen Dear Evan Hansen har givet fans et første kig på Pitch Perfect-stjernen Ben Platt i titelrollen.

Platt gentager rollen som Evan Hansen fra sceneversionen. Skuespilleren startede rollen i 2014 og spillede den gennem 2016 og vandt en Tony Award for bedste skuespiller i en musical i 2017. Ved siden af Platt omfatter filmens stjernespækkede rollebesætning også Julianne Moore, Amy Adams, Kaitlyn Dever og Amanda Stenberg.

På trods af spændingen omkring filmversionen af den roste musical, er det ikke alle, der ser ud til at være solgte på beslutningen om at caste Platt igen. Efter at have set traileren, der blev udgivet i går (20. maj), tror nogle, at skuespilleren føler sig "malplaceret".

Ben Platt i 'Dear Evan Hansen' udløser et morsomt tilbageslag på sociale medier

Teenagedramaet vil blive instrueret af Stephen Chbosky, forfatteren til den voksende roman The Perks of Being a Wallflower, som han også skrev og instruerede en filmatisering af i 2012. Platts far, producer Marc Platt, fungerer som producer af Dear Evan Hansen sammen med Adam Siegel.

Da de så traileren til den kommende film, kunne nogle på sociale medier ikke undgå at bemærke, at 27-årige Platt ikke føler sig rigtig til rollen som en 17-årig gymnasieelev.

Publikum har ofte set voksne lege teenagere på den lille og store skærm. Selvom dette har fungeret problemfrit i nogle tilfælde, tag Keiko Agena i rollen som Lane på Gilmore Girls, eller brugt til komisk effekt, som i Wet Hot American Summer Netflix-serien, har andre eksempler gjort det sværere at suspendere ens vantro.

De første reaktioner på traileren til Dear Evan Hansen beviser, at Platt måske er et tilfælde af det sidste.

Twitter-brugere tror ikke, at Ben Platt kan bestå som teenager

Twitter har reageret på, at Platt spillede en teenager efter at have set traileren til Dear Evan Hansen.

Nogle tog især sigte på Platt, casting-instruktørerne og makeup-teamet, der formåede at få skuespilleren til at se ældre ud, end han er.

"hvert screenshot af Ben Platt i Dear Evan Hansen-traileren ser ud som om det er fra Wet Hot American Summer: First Day of Camp," tweetede en bruger.

"Jeg ved, at han ikke engang er så gammel, men han føler sig virkelig underligt malplaceret," var et andet svar.

Steve Buscemi "medbørn"-meme blev taget videre til et andet niveau af en anden Twitter-bruger, som photoshoppede Platts ansigt i det.

“Hvis Ben Platt stadig kan spille Dear Evan Hansen, kan jeg helt sikkert bestå, uanset hvilken alder jeg udgiver mig for at være,” var en anden kommentar.

Dear Evan Hansen kommer i biografen den 24. september

Anbefalede: