Sandheden om Ron Perlmans 'Sons Of Anarchy'-afgang

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Ron Perlmans 'Sons Of Anarchy'-afgang
Sandheden om Ron Perlmans 'Sons Of Anarchy'-afgang
Anonim

Clay Morrow er blevet en ret ikonisk karakter på Sons of Anarchy. Selvfølgelig er han langt fra perfekt (han har trods alt dræbt folk). Men Ron Perlmans karakter motiverede også Jax (Charlie Hunnam) til at blive en bedre mand.

Og selv den dag i dag kan fans ikke tro, at Clay forlod showet, som han gjorde. Der er også nogle spørgsmål om, hvorvidt der er mere bag Perlmans afgang mere, end showet tillod.

Ron Perlman rystede tingene op i det øjeblik, han deltog i showet

Oprindeligt havde serien castet skuespilleren Scott Glen til at portrættere Clay, og ifølge Sons of Anarchy-skaberen Kurt Sutter: "Hans syn på Clay var stærkt til at overbevise." Men Sutter forklarede også, at den første version af seriens pilot "manglede en opdrift. Det var for tungt, tog sig selv for seriøst." Til sidst besluttede Sutter at omskrive manuskriptet. Da dette skete, forklarede han, at "Clay forvandlede sig til en anden." Omkring dette tidspunkt var der en shortliste over skuespillere til at spille Clay, og det var, da serien i det væsentlige kom ind på Perlman.

Om karakteren og hans forgænger i showet fort alte Perlman til NPR: "Og han har en meget stille, underspillet tilstedeværelse over sig, som de ledte efter med hensyn til denne særlige fyr, Clay Morrow, for langt mere dynamisk." Han forklarede også, at showet ønskede "en mere operatisk version af denne fyr", og at det var han bragt til bordet (selvom han ikke præcis kørte motorcykler i det virkelige liv).

Perlman ville fortsætte med at portrættere karakteren i fem hele sæsoner, før serien besluttede, at det var tid til at afskrive Clay.

Hvorfor var Ron Perlman nødt til at gå?

I sæson seks af Sons of Anarchy bliver Clay dræbt af ingen ringere end Jax. Dødsfaldet var chokerende for fans, men Sutter mener, at det var ret uundgåeligt. "Til sidst traf han valg, der sårede mange andre mennesker, som kom tilbage for at såre ham," forklarede Sutter, mens han t alte med Entertainment Weekly. "Og så, at ved [den 10. episode], når du tænker okay, har de gjort alt, hvad de kunne for at holde denne fyr i live, og de vil holde ham i live … når du har en fornemmelse af, at du måske ikke hader Clay lige så meget, som du plejede … det er, når vi dræber Clay.”

Hvad angår Perlman, fik han at vide om sin karakters skæbne, inden han startede den sjette sæson. "Han [Sutter] hentede mig ind i begyndelsen af sæson seks og fort alte mig, at jeg ikke ville nå slutningen af sæsonen," huskede skuespilleren. "Så det var sådan, jeg fandt ud af det." Samtidig virkede det også til, at de andre medvirkende vidste, at Perlman snart ville forlade showet. Bag kulisserne var de også ved at lukke ham ude. "Jeg oplevede at blive skåret fra flokken - du ved, at blive isoleret - virkelig isoleret. Hunnam tog selv beslutningen om bevidst at ignorere sin medspiller. Skuespilleren fort alte Entertainment Weekly: "Jeg besluttede, hvor svært det ville være, jeg ville ikke tale med ham, ikke engang sige godmorgen til ham og ikke fortælle ham, hvorfor jeg gjorde det." Forståeligt nok sagde Perlman, at arbejdet med sin sidste sæson var "temmelig ubehageligt for mig på mange niveauer."

Heldigvis fandt Perlman til sidst ud af, hvad hans medstjerne havde gang i. "Og han sagde, at han lige så et interview den morgen, der forklarede, hvad jeg havde lavet de sidste seks måneder!" Hunnam huskede. "Han sagde, at han ville ønske, jeg havde fort alt ham det, men han var så glad, at han kunne betragte mig som sin ven igen." Serien sluttede senere efter syv sæsoner, hvor Hunnams karakter også blev dræbt (Jax begik selvmord).

What He's Said About His Clay's Exit

Perlman har måske forstået, at Clays bue skulle slutte på et tidspunkt, men det betød ikke, at han var glad for, hvordan karakteren forlod showet. For Perlman kunne tingene have spillet anderledes ud for hans karakter. "Det, jeg ville have elsket at have set, er en slags 'Ødipus ved Colonus'. Han har nu indset, at han er gift og kneppet sin mor og dræbt sin far. Det er Ødipus-historien,” forklarede skuespilleren, mens han t alte med HuffPost Live. "Jeg ville have håbet, på grund af den adel, jeg så i Clay fra starten, at han var gået ud på den måde. Det gjorde han ikke, men det var ikke mit valg."

Set i bakspejlet erkendte Sutter også, at "så meget som folk siger, at [sic] vil have Clay død, vil de ikke have Clay død."

Her er, hvad han har lavet siden Son's Of Anarchy

Efter hans afgang fra serien har Perlman haft ret travlt med andre projekter. Til at begynde med har han været involveret i flere tv-serier, herunder Hand of God, StartUp, The Capture og miniserien The Truth About the Harry Quebert Affair. Han har også lånt sin stemme til karakterer til programmer som Final Space, American Dad!, og Trollhunters: Tales of Arcadia. Samtidig har Perlman også medvirket i flere film, herunder The Big Ugly, The Great War, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Chuck, Clover, A Place Among the Dead, The Big Ugly og Monster Hunter.

Anbefalede: