Hvad Quentin Tarantino virkelig mener om 'Joker

Indholdsfortegnelse:

Hvad Quentin Tarantino virkelig mener om 'Joker
Hvad Quentin Tarantino virkelig mener om 'Joker
Anonim

DC's Joker udløste noget i Hollywood. Ikke alene blev den den mest indbringende R-bedømte film nogensinde og vandt flere Oscar-priser, inklusive en for Joaquin Phoenixs vanvittige præstation, men den inspirerede også branchen til at fokusere flere film på skurke. Dette inkluderer Disneys kommende Cruella-film, som allerede sammenlignes med Todd Phillips' Joker-film. Det er sikkert at sige, at filmen var en af de bedste i 2019, men er instruktøren Quentin Tarantino enig?

Quentin Tarantino er en af de instruktører, der ikke viger tilbage for kontroverser. Selvom disse kontroverser har en tendens til at komme fra hans kritikerroste film, stammer de også fra hans meninger. Sig, hvad du vil om Quentin, men han er meningsfuld… især om film. Og givet sit CV, har han ret til at være det. Dette er, hvad han tænkte om Todd Phillips' Joker-film…

Kritik til side var dette ene element af Joker geni alt ifølge Quentin

Under en fantastisk tre-timers samtale på The Empire Movie-podcast med Baby Driver-instruktøren Edgar Wright, gik Quentin Tarantino i detaljer om, hvad han præcis syntes om The Joker. Quentin er selvfølgelig en kæmpe filmelsker og ser næsten alt derude inklusive store Hollywood-film. Faktisk har han offentligt rost nogle mainstream-projekter, der ikke ligefrem har modtaget kritikernes gunst, herunder Promethus.

Jokeren er dog en film, der næsten var universelt elsket. I samtalen på The Empire Movie Podcast ser Quentin ud til at have nogle legitime kritikpunkter af filmen. Selvom der var én ting ved det, som han syntes var fuldstændig geni alt…

"Subversion på et massivt niveau," sagde Quentin Tarantino om det ene element i Joker, som han mente var en af de bedste ting, han har set i lang tid."Publikums respons. Årsag og virkning på skærmen. At mærke atmosfæren i teatret ændre sig. At komme derhen, hvor du er på vej hen, hvad angår film. Vi har t alt om alle disse ting… Talkshowsekvensen i Jokeren omfatter alle disse ting på et dybt… et dybt niveau. Et niveau, som jeg tror er over de fleste seeres hoveder."

Quentin hævdede, at denne scene var uden for spænding. I teatret, han så det i, ændrede øjeblikket publikums perspektiv på hele historien, der førte op til den.

"Instruktøren undergraver publikum, fordi jokeren er en nød," forklarede Quentin. "Robert De Niros talkshow-karakter er ikke en filmskurk. Han virker som et -hul. Men han er ikke mere et -hul end David Letterman. Du ved, han er bare et -hul komiker-talkshow fyr. Han er enDavid Letterman-type. Han er ikke en filmskurk. Han fortjener ikke at dø. Du ved, han er bare ethul. Og folk kan lidehule komikere. Alligevel, mens publikum i biografen ser The Joker, vil de have ham til at dræbe Robert De Niro. De vil have ham til at tage den pistol og stikke den i øjet og blæse baghovedet af ham. Og hvis Jokeren ikke dræbte ham… ville du blive narret. Det er subversion på et massivt niveau. De fik publikum til at tænke som en galning. Og de vil lyve om det og sige: 'Nej, det gjorde jeg ikke'. Og de er løgnere."

The Criticisms Quentin Had for Joker

Quentin påstod, at han kunne lide filmen, mens han så den for første gang. Han syntes ikke, det var noget fantastisk. Han undrede sig over det faktum, at Joker var direkte påvirket af The King of Comedy og Taxi Driver. Mens han var i teatret, sagde Quentin, at han havde en samtale med sig selv om, hvorvidt de fleste film i dag var genopfindelser af berømte film fra 1970'erne.

"Taxachauffør er jokeren. Apocalpyse Now er Ad Astra. Er alt noget underligt popkulturelt artefakt?"

Dette var ikke nødvendigvis en kritik, bare mere en observation. Quentin følte dog, at filmen virkelig var enestående. Selvom han syntes, det gik rigtig hurtigt.

"Filmen fortæller faktisk sin historie ret effektivt. Så kommer den til talkshow-scenen, og du mærker hele atmosfæren i teatret ændre sig."

Selv om han ikke syntes, det var en perfekt film, er det tydeligt, at det at komme til den sidste store scene gjorde hele oplevelsen meget værd for den berømte filmskaber. Og måske hjalp den enestående følelse, Quentin følte gennem hele filmen, ham med at komme til det punkt, hvor han kom ind i The Joker's headspace ved slutningen af filmen. Det er trods alt, hvad han hævder, der gjorde den klimatiske talkshow-scene så kraftfuld og foruroligende. Jokeren fik ham til at tænke som 'en galning'.

Anbefalede: