Her er hvorfor Clayne Crawford blev fyret fra 'Dødelig våben

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Clayne Crawford blev fyret fra 'Dødelig våben
Her er hvorfor Clayne Crawford blev fyret fra 'Dødelig våben
Anonim

At lave en film eller et tv-show er hårdt arbejde for alle involverede, og nogle gange kan tingene gå ud af hånden på settet. Skuespillere støder sammen med hinanden, skuespillere støder sammen med instruktører, og stunts kan gå helt g alt. Prøv som besætningen kan at holde tingene glatte, det er simpelthen ikke altid tilfældet.

Lethal Weapon fik en solid start på tv, men negative historier dukkede op, hvilket førte til fyringen af en af dets hovedstjerner, Clayne Crawford. Det viste sig, at der skete en masse bag kulisserne, mens du lavede showet.

Lad os se på, hvorfor Clayne Crawford blev fyret fra Lethal Weapon.

'Dødelige våben' var en succes

Dødelig våbenkast
Dødelig våbenkast

At basere en frisk tv-serie ud fra en gammel franchise er noget, der gang på gang har været til en blandet grad af succes, men folkene hos Fox troede, at Lethal Weapon med succes kunne genoplives som en tv-serie for moderne publikum. Lavt og se, lederne havde ret, og Lethal Weapon fik en solid start på den lille skærm.

Med duoen Clayne Crawford og Damon Wayans i hovedrollerne var Lethal Weapon beregnet til at henvende sig til originale fans af franchisen, såvel som en frisk grøde af nytilkomne, som måske ikke var bekendt med den originale historie. Selvom serien måske ikke fik de stærkeste anmeldelser fra kritikere, lyttede folk stadig til hver uge, hvilket var mere end nok til, at netværket kunne fortsætte serien efter en vellykket første sæson.

Tendensen med, at publikum tunede ind for at se showet, fortsatte i hele sæson to, og der var meget håb om, at serien kunne blive ved med at tude med den succes, den var i stand til at finde tidligere. Nej, showet var ikke perfekt, men det havde mere end nok gang i netværket til at holde det i rotation.

Til sidst begyndte der dog at dukke rapporter op om ting, der fandt sted på sættet af Lethal Weapon, og til sidst hobede tingene sig op nok til at berettige affyringen af en af seriens stjerner.

Crawford får dåse

Dødeligt våben Clayne Crawford
Dødeligt våben Clayne Crawford

Efter sæson to af serien blev Clayne Crawford fyret fra sin rolle i programmet, hvilket førte til, at en række ting blev afsløret, som fandt sted på settet. Det er blevet påstået, at Crawford og Damon Wayans overhovedet ikke kom sammen, og at Crawford også havde problemer med produktionsteamet.

Til sidst lækkede et bånd, hvor Crawford havde et udbrud, som nogle troede var rettet mod børn i nærheden. Han rørte ved og sagde: "Det er en åbenlys f løgn. Det er klart, at jeg råber ad Newman, den [første AD og] fyr, hvis job det er at få sat stille. Tog jeg et dårligt valg? Absolut. Jeg følte mig flov i øjeblikket, fordi jeg var krigerisk, jeg var så vred."

“Vi havde optaget en tre-siders scene i otte timer. Vi var så bagud, og vi fortsatte med at prøve at skyde igennem al denne larm. Vi stoppede produktionen over syv gange. Jeg ringede til mine agenter, skrev e-mails, ringede til alle for at prøve at løse situationen. Ingen ville komme ind og hjælpe os,” fortsatte han.

Oven i dette havde skuespillerne store spændinger, især efter at Crawford instruerede en episode af showet. De havde endda et eksplosivt argument, der lækkede til offentligheden. Crawford har givet sin beretning om tingene, og ud fra hans beretning havde han det ret forfærdeligt med at lave showet. Crawfords problemer med visse medlemmer af teamet, herunder direktører, er også blevet bemærket.

Til sidst ville netværket træffe beslutningen om at parre en anden skuespiller med Wayans.

Seann William Scott indtager sin plads

Dødelig våbenkast
Dødelig våbenkast

Før starten af sæson tre af Lethal Weapon castede netværket Seann William Scott i en helt ny rolle, som valgte at gøre op med Clayne Crawfords karakter, som de sagde døde. Hvor dejligt det end var at se Seann William Scott indtage en hovedrolle i et succesfuldt projekt, ville den tredje sæson i sidste ende blive den sidste sæson for Lethal Weapon.

Der var meget mere historie, der kunne være blevet fort alt med disse karakterer, og folk tunede stadig ind, men meddelelsen om, at Damon Wayans forlod showet, satte i sidste ende det sidste søm i kisten. Det blev sagt, at showet kunne komme tilbage, hvis Wayans ville vende tilbage, men det skete aldrig, og showet har nu været ude af luften i flere år.

Siden alt fandt sted, er Crawford fortsat med at arbejde, men hans produktion er blevet mærkbart bremset. Man må spekulere på, om hans udbrud på optagelserne og de historier, der dukkede op fra hans tid på Lethal Weapon, har spillet en rolle.

Anbefalede: