Joe Buck er ikke den, fans vil se som den næste gæstevært for 'Jeopardy

Joe Buck er ikke den, fans vil se som den næste gæstevært for 'Jeopardy
Joe Buck er ikke den, fans vil se som den næste gæstevært for 'Jeopardy
Anonim

Joe Buck bliver den næste gæstedommer til at sætte sit præg på det klassiske gameshow Jeopardy!, og fans er det modsatte af begejstrede.

Jeopardy! har ikke været den samme siden afdøde Alex Trebeks bortgang. I løbet af de sidste par måneder har showet forsøgt at finde en passende erstatning for den legendariske vært og har haft gæsteværter som NFL-spilleren Aaron Rodgers, den berømte journalist Katie Couric og tidligere Jeopardy! deltager og vinder Ken Jennings.

Den næste i denne lange række af permanente værtshåb, der kommer på scenen, er Fox Sports-announcer Joe Buck, og fans af showet - og af sport - er ikke hans største tilhængere.

Tv-personligheden bliver den anden gæstevært på Jeopardy! der er involveret i atletik. Fodbold quarterback Aaron Rodgers afsluttede for nylig sit populære to-ugers ophold som programmets gæstevært, hvilket efterlod mange fans i håb om, at han vil blive den permanente vært.

Buck har været hos Fox Sports siden 1994 og har vundet syv Sports Emmy Awards for sit arbejde på tv. Han blev også for nylig tildelt Pete Rozelle Radio-Television Award 2020 fra Pro Football Hall of Fame.

Uden for sportscasting har Buck gjort gæsteoptrædener på American Dad og Family Guy, og har også optrådt til interviews på Conan, The Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen. Men ligesom de fleste af Jeopardys gæsteværter vil dette være hans første tv-optræden som spilvært.

Arbejdsantagelsen er, at gæsteværter de sidste par måneder har brugt deres tid på showet som en slags audition til den faste plads som den nye vært for showet.

Der er intet ord om, hvem der officielt vil overtage Trebeks værtsopgaver, men indtil videre har Rodgers, Jennings og executive producer Mike Richards fået mest ros fra kritikere og fans. Der har også været en omfattende fankampagne for at få skuespilleren Lavar Burton på, inklusive et andragende, der i øjeblikket har næsten 250.000 underskrifter.

De afsnit, som Buck vil være vært for, forventes at blive sendt til sommer og vil ikke fjerne ham fra hans pligter hos Fox Sports. Der er ingen bekræftelse på, hvor mange afsnit han vil være vært for, eller om andre sportscastere også vil være med.

Anbefalede: