Hvordan Sean 'Diddy' Combs fik en rolle i 'Monster's Ball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Sean 'Diddy' Combs fik en rolle i 'Monster's Ball
Hvordan Sean 'Diddy' Combs fik en rolle i 'Monster's Ball
Anonim

Sean "Diddy" Combs er kendt for mange ting. Til en start har han døbt sig selv med en utrolig række navne i løbet af sit liv offentligt. Født i New York i 1969 som Sean John Combs, han er gået af Puff Daddy, Puffy, Diddy og P. Diddy gennem årene. Han ændrede endda sit navn til Brother Love eller simpelthen Love i anledning af sin 48-års fødselsdag.

Diddy er også kendt for sin enorme rigdom samt en fantastisk liste over kvinder, som han har datet.

fuldendt forretningsmand

Hans største præstationer er kommet i musikkens verden, hvor han har skabt sig et navn som en produktiv rapper og producer. Han er også en dygtig forretningsmand, måske mest bemærkelsesværdigt for sin modelinje 'Sean John' blandt andre ventures.

Hver så ofte i sin karriere har Diddy også beskæftiget sig med filmindustrien med mere end et dusin krediteringer til sit navn i forskellige egenskaber til dato.

Hans første indtog i feltet kom i 2001, da han optrådte i Jon Favreau-krimikomedien Made. Det var samme år, som han medvirkede i Monster's Ball, Marc Forsters romantiske dramafilm, hvis stjernespækkede rollebesætning også omfattede Halle Berry, Heath Ledger og Billy Bob Thornton..

Diddy sluttede sig til Heath Ledger, Halle Berry og Billy Bob Thornton på rollelisten i Monster's Ball
Diddy sluttede sig til Heath Ledger, Halle Berry og Billy Bob Thornton på rollelisten i Monster's Ball

Filmen er fortsat det største filmprojekt, som Diddy har deltaget i. Monster's Ball indtjente imponerende 44 millioner dollars på verdensplan mod et sparsomt budget på 4 millioner dollars. Det modtog mange positive anmeldelser, såvel som adskillige nomineringer, inklusive 'Bedste originale manuskript' ved 2002 Academy Awards. Berry vandt faktisk en Oscar for 'Bedste skuespillerinde' det år for sin præstation i filmen.

Historien om, hvordan Diddy endte på projektet, er lige så spændende.

platinmusiker

I 2001 var Diddy på højden af sin musik- og forretningskarriere. Hans første to studiealbum, No Way Out og Forever havde fået platin, og han havde allerede vundet to Grammy-priser blandt andre priser.

Da han stadig ikke havde været med i nogen film endnu, måtte han efter sigende sælge sig selv som skuespiller til instruktøren Marc Forster. Ud over hans uerfarenhed var det at stå mellem ham og koncerten en afventende retsdato for bestikkelse og våbenrelaterede anklager.

Diddy havde hængt ud på en natklub med sin daværende kæreste Jennifer Lopez og med-rapperen Shyne i 1999, da der udbrød en pistolkamp, og han blev impliceret i balladen. Han ville til sidst blive fundet uskyldig på alle de forhold, han var blevet anklaget for, men Shyne blev dømt og idømt ti års fængsel.

Heldigvis for musikeren vidste Forster ikke noget om hans baggrund og var derfor ikke klar over, at han var midt i en retssag."Jeg læser ikke sladderpresse, så jeg anede faktisk ikke, at han var i en retssag," sagde han i en senere kommentar. "Folk sagde til mig, 'Åh, kendte du hans baghistorie?' Jeg hørte baghistorien dengang, men jeg var ikke rigtig klar over det før!"

Vilje til at lære

Diddy solgte sig selv som en ydmyg kunstner, der kom ind i det nye håndværk med en vilje til at lære.

"Jeg tager ikke noget af det superstjerne-lort med mig," huskede han, at han sagde til Forster. "Jeg tager ikke mit følge med. Jeg er her for at udføre mit arbejde. Jeg tager det her meget alvorligt. Jeg er her for at lære, hjælpe mig. Jeg vil være et aktiv. Jeg ved, jeg kan være et aktiv til filmen. Jeg føler, at jeg er den bedste person til rollen, og jeg vil have rollen. Jeg er nødt til at have den."

Diddy som Lawrence Musgrove i Monster's Ball
Diddy som Lawrence Musgrove i Monster's Ball

Forster blev solgt, og Diddy sluttede sig til resten af castet og besætningen i optagelserne, som fandt sted i løbet af fem uger i maj og juni 2001.

I filmen spillede han Lawrence Musgrove, en sort mand, der er dømt til døden. En af betjentene i hans henrettelse, Hank Grotowski (Thornton) kommer fra en familiebaggrund, der er redet med racistiske overtoner. Senere møder Hank Leticia (Berry), en afroamerikansk kvinde, som han forelsker sig i, uden at vide, at hun faktisk var Lawrences kone.

Berry og Thornton var de utvivlsomme stjerner i showet, men Diddy vandt selv nok ros for sin præstation. En anmeldelse på The Michigan Daily roste hans evne til at levere i en birolle: "Puffy" Combs og Ledger er også vidunderlige, hvilket kan være overraskende for mange seere. Combs er stille og eftertænksom; der er også en stor sorg over ham som han udsender med delikatesse og ærlighed."

Since Monster's Ball har Diddy optrådt i film som Carlito's Way: Rise to Power (2005), A Raisin in the Sun (2008), Get Him to the Greek, I'm Still Here (begge 2010) og Draft Day (2014). Han har også medvirket et par gange i tv-shows, såsom CSI: Miami og It's Always Sunny in Philadelphia.

Anbefalede: