Loki: De seneste opdateringer om Marvel TV-serien

Indholdsfortegnelse:

Loki: De seneste opdateringer om Marvel TV-serien
Loki: De seneste opdateringer om Marvel TV-serien
Anonim

Af alle meddelelserne fra Marvel Studios i løbet af det sidste år, var meddelelsen om, at Loki TV-serien havde en fast startdato i juni 2021, en, som fans havde regnet med mest.

Lige siden den ikoniske karakter, der blev gjort berømt af Tom Hiddleston, blev kv alt til sin død af Thanos i begyndelsen af Avengers: Infinity War, har fans ventet på endelige nyheder om genkomsten af God of Mischief.

Langsomt er et par detaljer begyndt at dukke op om showet, som tager Lokis historie op, efter at han er forsvundet med Tesseract.

It's About Loki The Magical Shapeshifting Villain

Skuespilleren Tom Hiddleston hørte om, at Loki personligt blev dræbt i Avengers: Infinity War under et møde med Kevin Feige for at tale om Thor: Ragnarok, som han fort alte Empire Online i et nyligt interview.

"Det var den allerførste scene, som russerne, Joe og Anthony, havde [fandt på]," sagde Hiddleston.

Lokien fra 2012, der greb Tesseract lige i tide i Endgame, var selvfølgelig stadig skurken Loke. Det betyder, at han formodentlig stadig kan være på vej mod transformation og forløsning, som i den måde, han endte i MCU – eller ej.

Loki Marvel logo
Loki Marvel logo

I tegneserierne var Loke utvetydigt en skurk, Trickster-guden, Gud of Mischief. Han lyver og planlægger, og har en kæmpe chip på skulderen, når det kommer til Thor og hans Asgardian-familie. Sidstnævnte aspekt ser ikke ud til at indgå i historien, i hvert fald ikke endnu.

I interviewet nævnte Hiddleston, at showets konstant skiftende logo afspejlede vægten på Lokis identitet som en shapeshifter.

"Skriften til, hvordan Loke staves, ser ud til at blive ved med at ændre form," forklarede han.“Loki er den essentielle formskifter. Hans mercurial karakter er, at du ikke ved, om han på tværs af MCU er en helt eller en skurk eller en antihelt. Du ved ikke, om du kan stole på ham. Han ændrer bogstaveligt og fysisk form til en Asgardian-vagt eller til Captain America gentagne gange. Thor taler om, hvordan han kunne ændre sig til en slange."

Historiedetaljer afsløret indtil videre

Owen Wilson spiller Mobius M. Mobius, en bureaukrat fra Marvel Comics historie, og det er første gang, han er blevet set i live-action. Wilson ændrer Mobius' signaturlook fra mørkt hår og overskæg til gråt, men hans rolle ser ud til at være den samme - en bureaukrat i Time Variance Authority. Mobius optrådte første gang i et nummer af Thor fra 1986. Time Variance Authority eller TVA er den organisation, der forsøger at sikre, at multiverset og alle dets tidslinjer fungerer korrekt.

Loki Marvel
Loki Marvel

Mobius krydser ikke veje med Loke i kildetegneserierne. Alligevel peger tegneserierne på den måde, Time Variance Authority fungerer på. Der ses Mobius som en antagonist af superhelte. Han retsforfølger The Fantastic Four for overtrædelser af lovene om tidsforbrug, men de slipper. Han er også en af dommerne (og den eneste, der overlever) i retssagen mod She-Hulk, da hun bliver pågrebet for at forsøge at advare Hawkeye om hans truende død.

I tegneserierne er Mobius en gensplejset klon. De ansatte på lavere niveau i TVA er ansigtsløse droner, og de viser kun flere menneskelige egenskaber, efterhånden som ledelsesniveauerne bliver højere. Som seniorleder kan Mobius ikke skelnes fra et menneske. Er Owen Wilsons Mobius også en klon? Det er endnu ikke set.

Da Loke helt klart kommer til at flytte sig selv mellem tidslinjer for at rette op på tingene – og sandsynligvis også komme ind i sit varemærkefortræd – kan bogstaveligt t alt alt og enhver dukke op i historien.

Uden (naturligvis) at give nogen plotdetaljer væk, siger Tom Hiddleston, at showet vil fokusere på Lokis kviksølvagtige natur. Hvad er begrebet identitet for en shapeshifter? Hvem er Loke, i sidste ende – del Frost Giant af fødslen, Asgardian af opvækst, formskiftende troldmand af natur?

"Jeg tror, at det formskiftende logo kan give dig en idé om, at Loki, showet, handler om identitet og om at integrere de forskellige fragmenter af de mange jeg'er, han kan være, og måske de mange jeg'er, som vi er, " han sagde. "Jeg syntes, det var meget spændende, fordi jeg altid har fundet Loki som en meget kompleks konstruktion. Hvem er denne karakter, der kan bære så mange masker og ændre form og ser ud til at ændre sin ydre følelse på en sixpence?”

Med vægten på shapeshifting vil Loki måske endda efterligne Mobius, som mange fans ser ud til at ønske.

Medvirken inkluderer også Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show), Sophia Di Martino (Flowers), Sasha Lane (Utopia), Wunmi Mosaku (Lovecraft Country) og Richard E. Grant (Downton Abbey, Rise of Skywalker).

Loki vil udelukkende streame på Disney+ fra den 11. juni.

Anbefalede: