Hvorfor forlod Hilarie Burton 'One Tree Hill'?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor forlod Hilarie Burton 'One Tree Hill'?
Hvorfor forlod Hilarie Burton 'One Tree Hill'?
Anonim

Af alle de populære teen-dramaer har One Tree Hill altid skilt sig ud for sine unikke historielinjer og fantastiske karakterer. Alle kender scenen, hvor en hund spiste hjertet, der var beregnet til Dan Scott, og mange fans er faldet i svime over parrene Peyton og Lucas, Brooke og Julian, og Mouth og Millicent, sammen med selvfølgelig fanfavoritterne Haley og Nathan.

James Lafferty og Stephen Colletti har en Hulu-serie Everyone Is Doing Great, og det har været fedt for fans at se dem sammen igen.

En af de mest berømte skuespillerinder på One Tree Hill, Hilarie Burton, forlod i 2009, og der er en forklaring på, hvorfor hun ikke blev ved med at spille Peyton Sawyer, indtil showet sluttede i 2012. Lad os tage et kig.

Hilaries forklaring

Chad Michael Murray blev gift og har medvirket i mange film, efter han stoppede med at spille Lucas Scott på One Tree Hill. Han sagde farvel til den del, samtidig med at Hilarie Burton forlod den elskede serie.

Der var altid noget særligt og sødt i byen Tree Hill, da Lucas lærte sin bror Nathan at kende, og de to karakterer fandt kærligheden. Snart var søskende en del af den samme store vennegruppe, og de gennemgik alle de samme voksende oplevelser. Fans elsker episodernes seriøse karakter og brødrenes kærlighed til basketball.

Sophia Bush som Brooke Davis og Hilarie Burton som Peyton Sawyer iført cheerleading-uniformer på One Tree Hill
Sophia Bush som Brooke Davis og Hilarie Burton som Peyton Sawyer iført cheerleading-uniformer på One Tree Hill

Da Burton fort alte, hvorfor hun forlod One Tree Hill, kaldte hun det en "følelsesmæssig beslutning", og hun forklarede til Entertainment Weekly, hvordan hendes tankeproces var.

Burton sagde: "Der var virkelig ikke megen uro. Det var et fantastisk seksårigt løb, hvilket er så lang tid min kontrakt varede, og jeg føler mig virkelig heldig at have været en del af showet Så når jeg hører, at der er uro eller forhandlinger baseret på penge, sårer det på en måde mine følelser, for det er slet ikke det, der er foregået. Jeg tror, at især min fanskare ved, at penge ikke nødvendigvis er en stor motivator for mig, det er derfor, jeg arbejder i en verden af uafhængig film."

Burton delte også, at folk dengang sagde, at hun var en diva, eller at hun ville have en højere løn, men intet af det var sandt.

More To The Story

Selvfølgelig var der mere til historien om, hvorfor Hilarie Burton forlod One Tree Hill.

I 2017 anklagede Burton og hendes medspillere på One Tree Hill skaberen Mark Schwann for seksuel chikane og overgreb.

Ifølge Variety sagde Burton, at Schwann kyssede hende og "rørte hende uhensigtsmæssigt", da de var omkring hans kone.

Ifølge Cinemablend.com fremsatte Burton og 17 kvinder anklager om seksuel chikane mod skaberen. Burton delte i sin bog The Rural Diaries, hvordan hun håndterer det, der skete i dag. Burton deler to børn, Gus og George, med sin mand, Jeffrey Dean Morgan.

Burton skrev om sin søn Gus: "Han ved, at der skete noget slemt på det sæt, og han spørger mig: 'Hvorfor holder du stadig konventioner for det? Hvorfor taler du stadig om det?'"

Hilarie Burton Jeffrey Dean Morgan med børn
Hilarie Burton Jeffrey Dean Morgan med børn

Burton fortsatte, "Men jeg tager en beslutning som voksen om at fokusere på det gode, at fokusere på fanskaren og besætningen og det faktum, at jeg fik lært mit håndværk hver dag. Det var en vidunderlig mulighed for mig at strække mig. Og nu hvor [påstandene] er derude, må vi alle sammen give dette lettelsens suk."

Det er hjerteskærende og forfærdeligt at forlade den egentlige grund til, at Hilarie Burton forlod showet. I 2018 rapporterede Refinery 29, at Sophia Bush, der spillede Peytons bedste ven Brooke Davis, t alte om situationen. Bush sagde: "Er det grimt, når din chef er et svin? Selvfølgelig. Men hvad der var værre for os, var de øjeblikke, hvor han var så dygtig til at sætte pigerne op mod hinanden, og vi vidste ikke, hvordan vi skulle fortryde det."

Peyton's Ending

Hilarie Burton delte i sit EW-interview, at hun og Chad Michael Murray ikke tog en "overilet beslutning" om at forlade serien. LA Times rapporterede i maj 2009, at der var en video af Chad Michael Murray, der t alte om at tage af sted, og han sagde: "De bringer mig ikke tilbage næste år … fordi de vil spare penge." Han sagde også til fans: "Begynd at blogge og bliv sur."

Da skuespillerne forlod One Tree Hill, gjorde Peyton og Lucas det også. De blev gift i sæson seks og fik deres lille pige, Sawyer.

Fans fik for sidste gang at høre om det elskede par, da Lucas i sæson 9 besøgte Tree Hill. I en samtale med Haley sagde han, at fordi Sawyer var syg, kom Peyton ikke med på turen.

Anbefalede: