Nathan Fillion kan trods alt spille MCU's Wonder Man

Indholdsfortegnelse:

Nathan Fillion kan trods alt spille MCU's Wonder Man
Nathan Fillion kan trods alt spille MCU's Wonder Man
Anonim

Shortly before Guardians of the Galaxy Vol. 2's debut, tidlige drillerier og rygter pegede på, at Nathan Fillion spillede Simon Williams/ Wonder Man. Nogle falske plakater for film med Williams, der blev lagt ud på nettet, gav yderligere tiltro til disse påstande, men i sidste ende blev Fillions del skåret fra MCU filmen.

Overraskende nok portrætterer Fillion Wonder Man i et andet Marvel-projekt. Disney har castet ham som heltens stemme i Marvels M. O. D. O. K. serie. Nyheder om hans casting kommer sammen med rapporter om Jon Hamm, der slutter sig til projektet som Iron Man. Sammen med dem er Bill Hader, Whoopi Goldberg og Patton Osw alt som den titulære skurk.

Det, der er interessant her, er, at Disney bringer Fillion tilbage for den rolle, de oprindeligt mente, at han skulle have. Indrømmet, de er to forskellige versioner, den ene en live-action-tilpasning og den anden en animeret karakter, de er stadig i det væsentlige de samme. Og fordi mediegiganten har gjort det, er der måske stadig planer om at gøre Fillion til MCU's Wonder Man.

Vil Nathan Fillion holde sig?

Billede
Billede

Selv om det stadig er tidligt at sige, passer Fillion til at deltage i live-action-feltet perfekt ind i plotbyggeriet i fase 4. Især Zemo er på vej tilbage og kan samle et hold af superskurke, som han gjorde i tegneserier. Hans mål er endnu ikke afsløret, selvom hints fra The Falcon And The Winter Soldier-promos viser, at han bærer den ikoniske Zemo-maske, hvilket tyder på, at han vil være loyal over for tegneseriens navnebror. Hvis det er sandt, lyder Ondskabens Mestre som en klar mulighed.

Wonder Man er især vigtig, fordi han måske er Zemos første rekrut. Den komplekse antihelt har stadig ikke fået sin live-action-debut, men hvis Zemo sammensætter et hold, som vi antager, vil han sandsynligvis tage Williams fra sit glamourøse liv som filmstjerne. Det er selvfølgelig også muligt, at han er gået på pension siden Blip. I så fald kunne han være et elendigt rod, som Thor var i Endgame.

Så igen, der er en anden vej, Disney kan tage med Williams' live-action-debut, og det er som medlem af West Coast Avengers. De er også et andet superhold, der ikke er en del af MCU. Men byggeklodserne er på plads, så de kan gøre det.

Simon Williams And The West Coast Avengers

Billede
Billede

Karakterer som White Vision (Paul Bettany) og Hawkeye (Jeremy Renner) er prominente medlemmer af de californiske Avengers i tegneserierne. Og i betragtning af hvordan deres MCU-modparter har en åben fremtid, er de i den bedste position til at lede det næste Avengers-initiativ. Især Vision står til at være den bedre kandidat.

Grunden til, at Vision kan være den, er, at han er en helt uden hjem eller familie. Han er ikke den SVORD-kontrollerede version eller Wandas tidligere elsker. The White Vision er en helt ny person. WandaVision EP Matt Shakman bekræftede, at den Vision, der fløj af sted i slutningen af serien, ikke er Wandas tidligere elsker. Han har muligvis androidens minder, men han er ikke den samme.

Fordi White Vision teknisk set er en ny helt for MCU, har han brug for et formål i verden. The Avengers er ikke i nærheden, så han kan ikke vende tilbage til dem, men hvad han kan gøre er at sammensætte sit eget hold, og det er her Simon Williams passer ind.

Ikke desto mindre er der en god chance for, at Fillion vil spille Wonder Man i mere end ét medie. Han spiller allerede den animerede version. Det giver kun mening, at han også portrætterer live-action-tilpasningen, især da skuespilleren allerede var sat op til rollen for flere år siden.

Anbefalede: