Topher Grace driller falske 'Bachelor'-optagelser forud for premieren på 'Home Economics

Indholdsfortegnelse:

Topher Grace driller falske 'Bachelor'-optagelser forud for premieren på 'Home Economics
Topher Grace driller falske 'Bachelor'-optagelser forud for premieren på 'Home Economics
Anonim

Han opnåede enorm popularitet på 'That 70s Show' i rollen som Eric Foreman. Fans var ikke tilfredse med Topher Graces beslutning om at forlade showet, men til hans ære var han ikke bange for at prøve forskellige roller. Som han afslørede med The Mary Sue, nyder han at træde ud af sin komfortzone: "Ja, jeg mener se, emnet er vigtigt, men det betyder ikke, at jeg ikke ville gøre noget helt fiktivt og ude af denne verden. Jeg tror, vi alle var meget heldige - alle børnene på That '70'er Show var utroligt heldige at have sådan et fantastisk job lige fra hånden, fordi det, det tillod mig at gøre, var ikke at skulle bekymre mig om, du ved, ville jeg være kunne spise, hvis jeg gjorde noget, der var uden for min komfortzone."

Fans var overrasket over at høre, at han endelig er på vej tilbage til en sitcom i bedste sendetid på ABC, 'Home Economics'. Som han afslørede med Deadline, var det en svær beslutning at tage og en nervepirrende beslutning, men da han mødte castet, ændrede det sig: "Jeg var nervøs den første dag, vi begyndte at skyde, og omkring 48 timer inde i det, blev jeg overmodig. Årsagen er på grund af disse skuespillere, der er heroppe. Det er ligesom et drømmehold."

Han er klar til at være tilbage på tv om blot et par uger, og i mellemtiden er Topher ved at opbygge hypen på IG.

'Bachelor'-spoof

Grace gav fans et sejt smugkig på tilblivelsen af hans nye show. I indlægget er Grace klædt ud i sit 'Bachelor'-ensemble. "Bag kulisserne på vores falske bacheloroptagelse til HomeEconomics."

Fans elskede indlægget, og det ser ud til, at spændingen er ved at bygge sig.

"Altid sexet hr. Eric Foreman."

"Disse fyre seje han, jeg kunne se ham i 70'erne."

"Woah, Eric Forman er en far nu."

"Kan ikke vente til showet starter."

Det bliver mildest t alt et spændende øjeblik, hvor Grace endelig vender tilbage til fjernsynet efter en længere afrejse. Fans er spændte på at se skuespilleren i rollen og i en helt ny serie. Nu må vi håbe, at det hele går godt for manden, der tidligere var kendt som Eric Foreman.

Anbefalede: