Hvem er 'The Witcher'-skuespillerinden Anna-Louise Ploughman?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er 'The Witcher'-skuespillerinden Anna-Louise Ploughman?
Hvem er 'The Witcher'-skuespillerinden Anna-Louise Ploughman?
Anonim

Fans af Netflix-serien The Witcher elskede at høre, at Bridgerton-stjernen Andjoa Andoh vil deltage i sæson to. Det er altid spændende at høre, at et godt show får endnu en sæson, og det er endnu bedre at se imponerende talenter tilmelde sig.

Seere vil få endnu flere chancer for at være en del af denne fascinerende verden, da der vil være en prequel-serie til The Witcher.

Anna-Louise Plowman er kendt for at spille Zola på The Witcher, og hun har spillet nogle andre interessante roller. Lad os lære mere om denne skuespillerinde.

Familieliv

Det er sjovt at sammenligne fanteorier om The Witcher, og showet er så godt på grund af dets fantastiske rollebesætning.

Ifølge IMDb blev Anna-Louise Plowman født i New Zealand og gik på Lecoq School i Paris sammen med London Academy of Music and Dramatic Art. Hun har tre børn med sin mand, Toby Stephens: en søn ved navn Elijah og to døtre ved navn Tallulah og Kura.

På hendes Twitter-konto står der i hendes bio: "Skuespillerinde, kone og mor til 3 skøre små mennesker, medstifter af APT Productions."

Bemærkelsesværdige roller

Anna Louise Plovmand
Anna Louise Plovmand

Plowman er kendt for at medvirke i tv-serien Black Sails, der blev sendt fra 2000 til 2004, som Dr. Sarah Gardner. Ploughman var med i fem afsnit, og ifølge Looper er karakteren en arkæolog.

Looper bemærker også, at Plowman var Diana Goddard i et afsnit af Doctor Who i 2005, og hun spillede Mrs. Hudson på Black Sails.

Plowman har arbejdet støt gennem årene: I 2004 var hun med i to afsnit af tv-miniserien I Knew He Was Right som Caroline Spalding, og i 2005 var hun med i tv-filmen Days of Darkness. I 2006 spillede hun Helen Marsden i et afsnit af Marple, og hun spillede Annalese Carson i Holy City.

Working Together

Anna-Louise Plowman har ikke kun optrådt i mange tv-shows, inklusive hendes Netflix-show The Witcher, men hun har også optrådt i skuespil.

Plowmans side på United Agents viser listen over film-, tv- og teaterroller, som hun har spillet. Hun har medvirket i mange skuespil gennem årene, især Private Lives.

Plowman og hendes mand har spillet ægteparret Sybil og Elyot i Noël Coward-skuespillet Private Lives to gange, ifølge Official London Theatre.

Plowman og Stephens producerede også stykket, og Plowman delte hendes tanker om det: "Det handler om kontrol. Skuespillere har meget lidt kontrol over deres arbejde, og hvad de laver. Vi har tre børn [Eli, seks år", Tallulah, fire og Kura, to] og du synes uundgåeligt, at det er fantastisk at lave teater, men man tjener ikke rigtig nok penge på det, hvis du har en familie. Så vi tænkte 'Hvad kan vi gøre for at prøve og se, om vi kan være lidt mere involveret i det, vi laver?' Dette er ikke noget nyt og unikt. Skuespillere plejede at producere og styre deres arbejde."

På de spørgsmål, om de ville arbejde på det samme skuespilprojekt, sagde Plowman: "Det var en bevidst beslutning. Vi havde sådan set undgået det. Vi havde altid troet, at vi ikke ville lave teater sammen, fordi det kan være svært, men det så ud til at være perfekt for os, og vi ville gerne producere ting sammen."

Da hun blev spurgt, om hun har nogen "overtro", delte Ploughman: "Jeg kan godt lide at have en parfume til hver karakter. Jeg finder en lugt."

Anna-Louise Plowman har haft en fascinerende karriere, og fans håber, hun vender tilbage til sæson to af The Witcher.

Anbefalede: