Johnny Knoxville afviste hovedrollen i dette ikoniske show

Indholdsfortegnelse:

Johnny Knoxville afviste hovedrollen i dette ikoniske show
Johnny Knoxville afviste hovedrollen i dette ikoniske show
Anonim

Under sin premiere på MTV var Jackass et koloss alt hit, der endte med at forvandle sine vildeste kunstnere til enorme stjerner. Johnny Knoxville, Bam Margera og Steve-O blev alle kendte navne takket være showet, og gennem årene er de alle fortsat med at tjene penge takket være deres Jackass-berømmelse.

Før Johnny Knoxville fik et tilbud om en ikonisk tv-serie, før han landede showet på MTV og blev til en stor stjerne. Det var en kæmpe mulighed, men han endte med at videregive, hvad der kunne have været et karrieredefinerende øjeblik.

Lad os tage et kig og se, hvilken ikonisk serie, Johnny Knoxville endte med at give videre, før han blev en stjerne.

Han blev tilbudt en plads på 'Saturday Night Live'

Johnny Knoxville Premiere
Johnny Knoxville Premiere

Alle kunstnere har brug for at få deres start et sted, og nogle gange kommer store ting til at ske ved at benægte, hvad der kunne være en kæmpe mulighed andre steder. For Johnny Knoxville betød det, at han afviste chancen for at få en plads på det ikoniske Saturday Night Live, før han var et berømt ansigt i branchen.

Måden, hvorpå showet opdagede Knoxville, er ret utraditionel, men de så tydeligt noget i kunstneren, som de kunne lide. Det førte til, at de forlængede et tilbud, som de færreste afslår. Jeff Tremaine, medskaberen af Jackass, ville åbne op om hele situationen, når han t alte med The A. V. Klub.

“Bollen rullede på Jackass, men det gik langsomt. Vi lavede et lille bånd, der grundlæggende viste, hvad Jackass var. Det gik rundt, og det var virkelig populært. SNL fik fat i det."

Selv om ikke alle, der optræder i showet, bliver til en stjerne, er der ingen tvivl om, at SNL har gjort en masse komiske kunstnere berømte. Det er interessant at se, at Jackass's spæde barndom er det, der førte til SNL's interesse for at caste Johnny Knoxville. Selvfølgelig var han ikke en traditionel komiker, men han havde karisma, og showet regnede med, at de kunne gøre brug af hans særlige sæt af færdigheder.

I stedet for at springe over muligheden endte Knoxville dog med at træffe en beslutning, der ville ændre hans livs kurs.

'Jackass' afviklede afgang

Johnny Knoxville jackass
Johnny Knoxville jackass

En af de vigtigste ting for kunstnere er at have fuldstændig frihed over deres kreative udtryk, og dette endte med at være grunden til, at Johnny Knoxville gav chancen for at tage til New York for SNL..

Da han t alte til Washington Times, sagde Knoxville: "Det var på det tidspunkt, hvor jeg enten sagde ja til mine venner, hvor vi havde al kontrol, eller ja til Saturday Night Live, hvor ingen af mine venner var ville virkelig være der, og jeg havde ingen kontrol. Jeg troede bare, jeg tog den rigtige beslutning."

Nu betaler det sig ikke altid at lade en gylden mulighed gå glip af, og nogle gange bliver en kunstner nødt til at se tilbage og dvæle ved, hvad der kunne have været. Heldigvis blev Jackass til et kæmpe hit på MTV og endte med at skabe en serie af film, hvilket effektivt lancerede Knoxville til mainstream.

Takket være Jackass' succes fik Knoxville chancen for at spille med i film som Men in Black II, Teenage Mutant Ninja Turtles og The Dukes of Hazard. Han har også været med i tonsvis af tv-projekter. Faktisk endte Knoxville med at få chancen for at være vært for showet, som han gav videre engang.

Knoxville Wound Up Hosting SNL

Johnny Knoxville SNL
Johnny Knoxville SNL

At være vært for Saturday Night Live er en kæmpe ære i branchen, og år efter at have givet showet videre til fordel for at kaste terningerne på Jackass, fik Johnny Knoxville muligheden for at være vært for showet og cementerede sin plads i popkulturen for altid. I afsnittet, som han var vært for, var System of a Down den musikalske gæst.

Interessant nok ville Knoxville vende tilbage til SNL senere samme år, da Jack Black fik værtsopgaver. Dette var endnu en chance for stjernen til at skinne på den lille skærm i sketchkomedie, og det var fedt for fans at se ham komme tilbage til SNL samme år, som han var vært for det ikoniske show.

Selvfølgelig har Jackass altid været Knoxvilles brød og smør, og Jackass 4 er blevet bekræftet. Der har været meget drama bag kulisserne, nemlig med Bam Margera, men projektet ser stadig ud til at være i gang. Forhåbentlig bliver alt løst, og mangeårige fans kan se den film, de fortjener.

At skrue ned for SNL kunne have været en katastrofe, men tingene fungerede fint for Johnny Knoxville.

Anbefalede: