Star Trek: 10 skuespillere, der afviste roller i den ikoniske franchise

Indholdsfortegnelse:

Star Trek: 10 skuespillere, der afviste roller i den ikoniske franchise
Star Trek: 10 skuespillere, der afviste roller i den ikoniske franchise
Anonim

Som en franchise, der er gået over halvtreds år med syv serier, tretten film og for meget spin-off-materiale til at tælle, har Star Trek set snesevis af skuespillere. Mange er gået hen og blevet kendte navne som William Shatner, Leonard Nimoy, Patrick Stewart og andre. Nogle få blev aldrig berømte uden for franchisen, men gjorde det stadig godt. Det inkluderer ikke stjernerne i de forskellige film, og hvordan hver enkelt casting er afgørende for franchisens succes.

Alligevel viser Treks historie snesevis af "kunne have været" castings, der kunne have ændret tingene. Nogle fremtidige A-listestjerner prøvede roller og fik dem ikke, hvilket er par for kurset. Mere interessant er stjerner, der tilbydes nogle store roller i serien, men afslår dem. Det er forbløffende at se, hvordan, hvis ikke for tidsplaner eller personlige problemer, flere Trek-karakterer ville have været meget anderledes. Her er ti skuespillere, der afviste Star Trek-roller, da ikke alle var ivrige efter at deltage i denne franchise.

10 Robin Williams viste næsten sine tegneserier

Robin Williams som det oprindelige valg til Matt Frewers rolle i Star Trek TNG
Robin Williams som det oprindelige valg til Matt Frewers rolle i Star Trek TNG

I "A Matter of Time" forsøger Enterprise at hjælpe en planet, der er truet af en asteroide. De bliver kastet over ankomsten af læge Rasmussen, som hævder at være en historiker fra den fjerne fremtid. Rollen blev skrevet til Robin Williams som en excentrisk karakter, der skjuler en stor hemmelighed.

At få den megapopulære tegneserie med om bord ville have været et kup for serien. Men mellem optagelserne af Hook, og hans kone fik et barn, blev Williams tvunget til at bøje sig, og Matt Frewer fik rollen. Dette kunne have været en af de bedste Trek-gæsteoptrædener nogensinde.

9 Martin Landau Filt Spock var for træ

Martin Landau som det oprindelige valg for Mr. Spock
Martin Landau som det oprindelige valg for Mr. Spock

Her er en af de mest berømte "kunne have været" castings i Treks historie. Da den originale pilot kom sammen, var Martin Landau det første valg til rollen som Spock. Landau afviste det og forklarede, at "jeg kan ikke spille træ. Det er modsætningen til, hvorfor jeg blev skuespiller."

Det efterlod Leonard Nimoy til at blive et ikon i rollen, mens Landau medvirkede i hittet Mission Impossible. For at vise, hvor mærkeligt livet er, blev han erstattet af… Nimoy, da Landau forlod Mission.

8 Sean Connery valgte Indy frem for Sybok

Sean Connery tilbød rollen som Sybok i Star Trek V
Sean Connery tilbød rollen som Sybok i Star Trek V

Star Trek V er…ikke velanset af fans. Men måske kunne dette have ændret det. Til rollen som Spocks obsessive halvbror Sybok ville William Shatner have Sean Connery med i rollen. Den tidligere 007 kørte højt efter en Oscar-sejr og virkede åben over for tilbuddet.

Det skete ikke, da Connery i stedet besluttede at spille Henry Jones i Indiana Jones and the Last Crusade, så Laurence Luckinbill fik rollen. I betragtning af reaktionen på The Final Frontier traf Connery absolut det rigtige valg.

7 Benicio Del Toro kunne have været den nye Khan

Ricardo Montalbaln, Benicio Del Toro og Bendict Cumberbatch som Khan
Ricardo Montalbaln, Benicio Del Toro og Bendict Cumberbatch som Khan

Så snart trailerne til Into Darkness ramte, var fans hurtige til at finde ud af, at filmens skurk var ingen ringere end Khan Noonien Singh. Det kunne have været mere indlysende, hvis den originale casting af Benicio del Toro var gået igennem.

Oscarvinderen havde den mørke kant og eksotiske charme til rollen og virkede interesseret. Det faldt igennem i sidste øjeblik på grund af både penge og del Toro travlt med at filme Inherent Vice, så Benedict Cumberbatch fik rollen. Del Toro kunne have været en god Khan.

6 Matt Damon kunne have været Kirks far

Matt Damon tilbød Chris Hemsworths Star Trek-rolle
Matt Damon tilbød Chris Hemsworths Star Trek-rolle

JJ Abrams ønskede at starte genstarten i 2009 ved at få Kirks far, George, til at ofre sig selv for at redde et skib. Studiet mente, at det ville være godt at have en stor stjerne i cameoen, og Matt Damon blev tilbudt rollen. Damon virkede interesseret, men til sidst gik de begge fra hinanden, da det ser ud til, at Damon bare havde for travlt med andre projekter til at deltage.

Rollen blev spillet af en dengang ukendte Chris Hemsworth…som selv ville blive en kæmpestjerne som Thor.

5 Teri Hatcher valgte næsten Dax over Lois Lane

Teri Hatcher på Star Trek TNG
Teri Hatcher på Star Trek TNG

Selv den største Teri Hatcher-fan vil glemme, at hun var med i en sæson 2 TNG-episode (hun optræder ikke engang i teksterne). Hatcher var en stor kandidat til rollen som Jadzia Dax på DS9.

Relateret: 15 ting, de fleste Star Trek-fans ikke ved om den næste generation

Men det sagde blot, at Hatcher videregav manuskriptet. Hatcher har intet at klage over, da hun blev berømt som Lois Lane. Hun er i godt selskab, da Famke Janssen også gav den videre til en filmkarriere, hvilket efterlod Terry Farrell til at påtage sig rollen.

4 Kathy Bates ville have lyst op som Kai Opaka

Kathy Bates tilbød rollen som DS9s Kai Opaka
Kathy Bates tilbød rollen som DS9s Kai Opaka

Mens hendes rolle i DS9 er kort, gjorde Kai Opaka en indflydelse. Den Bajoranske religiøse leder er den, der sætter Sisko på sin vej til at blive "emissær", og hendes optrædener var gode. Hun ender med at sidde fast på en planet, hvor ingen kan dø, og forsøger at hjælpe dens befolkning.

Producerne henvendte sig til Oscar-vinderen Kathy Bates for at spille rollen, men hun afviste det, da hun følte, at hun ikke var den rigtige til tv. Camille Saviola spillede rollen, men Bates' tilstedeværelse ville have gjort Kai'en til en større aftale.

3 Tom Hanks tog næsten endnu en rummission

Tom Hanks som James Crowells Cochrane i Star Trek First Contact
Tom Hanks som James Crowells Cochrane i Star Trek First Contact

Tom Hanks har altid udtrykt sin kærlighed til astronauter. Han fik næsten chancen for at udleve nogle af disse drømme, da han blev kontaktet for Zefram Cochrane, den excentriske opfinder af warp-drev i First Contact. At have en Oscar-vindende megastjerne i rollen ville have givet den mere gennemslagskraft.

Hanks var ivrig, men måtte afvise det på grund af planlægningskonflikter med sin instruktørdebut That Thing You Do. I stedet tog James Cromwell (som rollen oprindeligt var skrevet til) over, men Hanks i Star Trek kunne have været vidunderlig.

2 Kim Cattrall kunne have haft endnu en bemærkelsesværdig Trek-rolle

Kim Catrall det originale valg for Kira i Deep Space Nine
Kim Catrall det originale valg for Kira i Deep Space Nine

Oprindeligt var planen, at Ro Laren skulle slutte sig til DS9, men Michelle Forbes afviste at være med i en regulær serie. Så karakteren af den hårde fighter Kira Nerys blev skabt. Et overraskende valg til rollen var Kim Cattrall, der havde medvirket i Star Trek VI.

Cattrall afviste tilbuddet, fordi han ikke ville forpligte sig til tv, så det gik til Nana Visitor. Cattrall ville trods alt ende med at lave tv som Samantha på Sex & the City, men interessant, hvordan hun næsten føjede endnu en Trek-rolle til sit CV.

1 Edward James Olmos gjorde det ikke så som Picard

Edward James Olmos det oprindelige valg for Picard
Edward James Olmos det oprindelige valg for Picard

Flere skuespillere blev overvejet til rollen som den ikoniske rumskibskaptajn, inklusive Yaphet Kotto. En stor udfordrer var Edward James Olmos, som ville have flyttet Picard fra en franskmand til en anden etnicitet og uden tvivl en mere intens kant. Olmos afviste det, da han ikke var fan af science fiction.

Dette førte til, at Patrick Stewart påtog sig rollen, og Stewart har joket, at han kun var enig, da han troede, at showet aldrig ville holde. Som skæbnen havde det, ville Olmos alligevel senere blive et sci-fi-ikon som Adama på den genstartede Battlestar Galactica.

Anbefalede: