Grunden til, at Mark Wahlberg betragtes som den mest overbet alte skuespiller i Hollywood

Indholdsfortegnelse:

Grunden til, at Mark Wahlberg betragtes som den mest overbet alte skuespiller i Hollywood
Grunden til, at Mark Wahlberg betragtes som den mest overbet alte skuespiller i Hollywood
Anonim

Stjernen Mark Wahlberg er en af de mest succesrige skuespillere i sin æra, og at sige, at han tog en utraditionel vej til toppen ville være en underdrivelse. Efter at have startet som rapper og model, gik Wahlberg over til film og viste langsomt verden, at han kunne holde sig selv med Hollywood-sværvægtere.

På trods af hans succes er Wahlberg tidligere blevet kaldt den mest overbet alte skuespiller i Hollywood, og beviserne, der blev fremlagt for denne sag, tegner et interessant billede af hans løn og hans billetkontorpræstation.

Lad os tage et kig og se beviserne.

Han tjente $68 millioner fra juni 2016 til juni 2017

Mark Wahlberg premiere
Mark Wahlberg premiere

Det siges, at en person bliver bet alt, hvad de er værd for deres erhverv, men på trods af denne følelse, udarbejdede Forbes engang en liste over de mest overbet alte skuespillere i hele Hollywood. På toppen af denne liste tilbage i 2017 var ingen ringere end Mark Wahlberg, som havde mange års succesrige film bag sig, der hjalp med at presse hans løn til utrolige højder.

Da Forbes kompilerede denne særlige liste, kiggede Forbes på, hvor meget en skuespiller blev bet alt, og hvor mange penge deres film tjente over en bestemt periode. Dette gav dem til sidst et tal, der viser, hvor mange penge skuespilleren genererede pr. dollar, som de tjente med hans monumentale løn.

Ved hjælp af denne bestemte beregning var Forbes i stand til at fastslå, at Mark Wahlberg fra 2016 til 2017 var den mest overbet alte skuespiller i hele underholdningsindustrien. Ifølge Forbes kunne Mark Wahlbergs film kun generere $4.40 per dollar, som han tjente med sin løn. Det særlige år slog Wahlberg lige Christian Bale ud, som trak $6,70 ned per dollar, som han havde med hjem.

Dette er et ret lavt tal for Wahlberg, som har haft utallige hitfilm gennem årene. Hans løn er dog i toppen af branchen, hvilket er en stor grund til, at hans tilbagevendenstal virker så lavt sammenlignet med andre store stjerner. Den anden vigtige faktor, der spillede her, var hans filmes manglende evne til at tjene masser af penge ved billetkontoret i den tid.

Hans film skuffede

Mark Wahlberg Mile 22
Mark Wahlberg Mile 22

Blandt hans skuffelser i billetkontoret i denne særlige periode var Deepwater Horizon, som var en katastrofe ved billetkontoret. Et kassekontor på 120 millioner dollars ser godt ud på papiret, men denne film var knap i stand til at genvinde det basisbudget, der blev brugt på at bringe den til live.

Ifølge Forbes' Natalie Robehmed: "Selvom disse afkast lyder exceptionelle for aktie- eller obligationsinvestorer, betyder Hollywood-regnskaber, at de er langt værre, end de ser ud til. Studier og udstillere skal opdele globale kassetotaler; tilføje flere millioner dollars omtale og udgivelsesomkostninger, der ikke er inkluderet i produktionsbudgetterne, og film bliver hurtigt dyrere."

En anden fejl af Wahlberg i denne tid var Patriot's Day, som er en film, som de fleste undlod at se i biograferne. Den film nåede knap 50 millioner dollars ved billetkontoret, hvilket ser særligt dårligt ud i forhold til dets budget. Disse film spillede alle en stor hånd i Wahlbergs status på listen.

Det er desværre ikke den eneste gang, Wahlberg har optrådt på denne liste. På trods af hans succes gennem årene har han ikke været immun over for fejlbrande, men som vi sagde tidligere, bliver du bet alt, hvad du er værd, og tydeligvis er Mark Wahlberg stadig de store penge værd for filmstudier.

Sådan ser hans fremtidige projekter ud

Mark Wahlberg Golden Globes
Mark Wahlberg Golden Globes

På trods af at han har udmærket sig ved at optræde på denne liste flere gange, fortsætter Mark Wahlberg med at være en af de største stjerner i Hollywood med masser af projekter på hans navn og mange flere på vej. Han har opbygget et stærkt navn gennem årene, og han vil fortsætte med at tjene penge, så længe han kan.

Ifølge IMDb har Wahlberg en række projekter, der er klar til produktion og udgivelse. Infinite ser ud til at være hans enlige udgivelse i 2021, og dette vil blive efterfulgt af 2022-projektet, Uncharted, som også har Tom Holland i hovedrollen. Efterfølgende har Wahlberg andre projekter som Arthur the King og The Six Billion Dollar Man, der kunne give kunstneren nogle seriøse lønninger.

Takket være denne tvivlsomme sondring fra Forbes vil folk holde et vågent øje med, hvordan Wahlbergs film klarer sig herfra. Uanset hvad, vil han stadig have en stor løn i en overskuelig fremtid, mens han tager sin nettoformue til imponerende højder.

Mark Wahlbergs plads på Forbes' liste viser bare, at selv de største stjerner kan udgive en dud i ny og næ.

Anbefalede: