Hvad har Jake Johnson lavet siden 'New Girl'?

Indholdsfortegnelse:

Hvad har Jake Johnson lavet siden 'New Girl'?
Hvad har Jake Johnson lavet siden 'New Girl'?
Anonim

Siden Seinfeld sluttede i 1998, har Jerry Seinfeld og Julia Louis-Dreyfus begge haft så stor succes, at det har fået fans til at spekulere på, hvem af dem der er flere penge værd. Til sammenligning har Jason Alexander og Michael Richards ikke haft nær så stor succes. Selvom der er mange grunde til det, er en af de største, at Richards og Alexanders Seinfeld-karakterer var så specifikke, at det var svært at forestille sig skuespillerne i nogen anden rolle.

Jake Johnson rød løber
Jake Johnson rød løber

Da det blev annonceret, at New Girl var ved at være slut, gav det mening, at nogle af seriens største fans var bekymrede for, hvor Jake Johnsons karriere ville gå derfra. Johnson var trods alt så god til at spille Nick Miller, og han var så specifik en karakter, at det ville give mening, hvis seerne havde problemer med at se ham gøre noget andet. Det rejser selvfølgelig et indlysende spørgsmål, hvad har Jake Johnson lavet siden New Girl sluttede?

Making It Big

Da New Girl fik sin tv-debut i 2011, virkede det meget sandsynligt, at programmet ville mislykkes ligesom de fleste andre nye serier. En af seriens hovedrolleindehavere måtte jo udskiftes efter pilotafsnittet, fordi han besluttede at tage en rolle i en anden sitcom i stedet for. New Girls hovedkarakterer var dog så elskelige, og dens komedie var så fjollet, smart og sjov, at den hurtigt udviklede en loyal legion af seere.

Jake Johnson ny pige
Jake Johnson ny pige

Når New Girl blev et hit, tog det ikke lang tid for seerne at forgude Jake Johnson og hans afslappede, men sjove skuespilstil. Som et resultat ville han fortsætte med at optræde i flere film, mens New Girl var i luften. Mest bemærkelsesværdigt gjorde Johnson sit præg på film som 21 Jump Street, Drinking Buddies og Jurassic World blandt andre.

Jakes personlige liv

Selvfølgelig ved alle, at der er en masse fordele ved at være en bemærkelsesværdig skuespiller. At være rig og berømt er trods alt den slags ting, som stort set alle i verden synes at drømme om i disse dage. Men hvis du synes, at det er fantastisk på alle måder at være en succesfuld skuespiller, er det simpelthen ikke tilfældet. For eksempel ender mange berømte skuespillere med at få deres familier delvist faldet fra hinanden, fordi de bruger det meste af deres tid på settet i stedet for sammen med deres ægtefælle og børn.

Fra 2011 og frem til 2018 tjente Jake Johnson en pæn krone, da tv-stjerner har tendens til at tjene så mange penge i disse dage. Men da de fleste tv-skuespillere bruger det meste af deres tid på sættet, virker det sandsynligt, at han ikke nåede at være meget sammen med sin kone og børn. Det virker dog sikkert at antage, at siden New Girl sluttede, har Johnson været meget mere hjemme, især siden pandemien lukkede en masse film- og tv-optagelser ned.

Jake Johnson og kone
Jake Johnson og kone

Jake Johnson, der siges at have giftet sig med kunstneren Erin Payne engang omkring 2005, ser ud til at støtte hendes malerkarriere meget. Oven i det ser Johnson ud til at være en meget underholdende far for sine tvillingedøtre. I 2020 t alte han trods alt med Kelly Clarkson om den kreative måde, hvorpå han får sine kræsne børn til at spise deres måltider.

"Når jeg præsenterer dem for maden, er de dommerne i et madlavningsshow. Lige pludselig spiser de hele måltidet, fordi de er dommer. De vil sige: 'Jeg kan godt lide teksturen, men jeg kan ikke lide osten på quesadillaen', og jeg vil sige: 'Tak, dommer. Hvad med dig?'"

Fortsætter sin karriere

Siden New Girl sluttede i 2018, har Jake Johnson tilsyneladende været på udkig efter sit næste breakout-tv-projekt. Johnson tog trods alt en af hovedrollerne i ABCs krimi-drama Stumptown, hvor han spiller sammen med Cobie Smulders. Desværre, efter at den serie blev fornyet for en anden sæson, besluttede netværket at annullere den, når det blev klart, at COVID-19 ville udsætte produktionen.

Efter at Stumptown ikke nåede det, meldte Jake Johnson sig på for at spille hovedrollen i Netflix-animationsserien Hoops, men den blev også aflyst efter en enkelt sæson. På den lyse side ser det ud til, at Johnson har udviklet stærke relationer, mens han arbejdede på disse shows. Når alt kommer til alt, gjorde Johnson's Stumptown-medstjernen Cobie Smulders alt for at promovere Hoops til sit Instagram-publikum.

Jake Johnson Spider-Man: Into the Spider-Verse
Jake Johnson Spider-Man: Into the Spider-Verse

Selv om Jake Johnsons tv-projekter efter New Girl simpelthen ikke har fungeret, har han haft meget mere succes på filmfronten. For eksempel udkom Johnsons 2018-film Tag, efter at New Girl sluttede, og det var et mindre hit. Endnu vigtigere var det, at Johnson medvirkede i Spider-Man: Into the Spider-Verse, og den film var så kolossal en succes, at det er svært at overvurdere, hvor fantastisk den gjorde. Faktisk var filmen så elsket, at planerne om en efterfølger blev annonceret på ingen tid overhovedet.

Anbefalede: