WandaVision': Kat Dennings bliver ærlig om at vende tilbage til MCU'en efter 8 år

Indholdsfortegnelse:

WandaVision': Kat Dennings bliver ærlig om at vende tilbage til MCU'en efter 8 år
WandaVision': Kat Dennings bliver ærlig om at vende tilbage til MCU'en efter 8 år
Anonim

The 2 Broke Girls-skuespilleren spillede Jane Fosters praktikant i to MCU-film!

Det er otte år siden, hun gentog sin rolle i MCU, så selvfølgelig er skuespilleren begejstret for at være tilbage.

Kat Dennings kan ikke tro, hun er en del af WandaVision

Skuespilleren optrådte virtuel på Good Morning America og t alte om alt WandaVision.

Når Dennings så tilbage på hendes rejse i MCU, sagde: "Jeg er så spændt på at være tilbage. Da jeg fik det opkald, blev jeg forbløffet."

"Jeg var glad for bare at være med i én film endsige to film, og der var gået så lang tid. Jeg kunne ikke tro det," sagde hun.

Skuespilleren henvendte sig til Marvel Studios' hemmelighedsfulde natur, og hvordan de sjældent nogensinde røbede oplysninger til skuespillere, så filmene ikke blev ødelagt for fans.

Da hun medvirkede i Thor og senere dens efterfølgerfilm, blev hun bedt om at underskrive flere NDA'er og kendte kun til sin karakters rolle i filmen, og hun blev efterladt i mørke med hensyn til resten.

Noget ændrede sig under WandaVision, fordi Dennings fik alle episoderne på forhånd! "Det var en ny oplevelse," sagde hun.

I stedet for at gennemgå manuskriptet indtil den sidste WandaVision-episode, besluttede skuespilleren sig imod det.

"Mens vi optog, tog jeg beslutningen om ikke at vide for meget. Jeg ville kun vide, hvad min karakter vidste, hvilket nok bare er dårligt skuespil…men det gør det bare nemmere i dag at tale med dig, det gør jeg' Jeg føler ikke, at jeg lyver for meget," fort alte hun.

Skuespilleren afslørede også, at hun ville have elsket, at serien genskabte et afsnit fra Boy Meets World, da det var hendes yndlings sitcom, mens hun voksede op.

Kat Dennings havde en vis kontrol over, hvad hendes karakter Darcy Lewis ville spise i WandaVision, da hun ville bruge meget tid på S. W. O. R. D. base, afsløre den mystiske by Westview og arbejde med agent Monica Rambeau og FBI-agent Jimmy Woo.

"Det var skrevet, at Darcy ville spise ramen og chips," sagde hun.

Fordi Marvel er så højt niveau, kom de hen til mig og sagde: Hvilken slags chips tror du, Darcy ville spise som karakter?

"Jeg var sådan, at hun er voksen nu, du ved, hun er en videnskabsmand, så måske de bagte."

Anbefalede: