Uma Thurman blev engang klippet fra denne Blake livlige film

Uma Thurman blev engang klippet fra denne Blake livlige film
Uma Thurman blev engang klippet fra denne Blake livlige film
Anonim

Blake Lively og Uma Thurman har haft noget forskellige karriereforløb, men deres veje krydsede hinanden på settet til mindst én specifik film. Desværre for fans blev Uma til sidst skåret fra filmen.

Så hvilken film havde næsten den dynamiske duo Blake og Uma, og hvad skete der?

I modsætning til dramaet med 'Kill Bill'-instruktøren Quentin Tarantino, havde Uma's at blive nixet fra denne film intet at gøre med, hvem hun kom sammen med (eller ikke gjorde) på settet. Som det viser sig, var filmen, hun skulle optræde i med Blake Lively, 'Savages'.

Filmen fra 2012 var en krimi-thriller, der skildrede eventyrene fra nogle kreative forretningssindede sammen med et kartel, der "kidnappede deres fælles kæreste", fremhæver IMDb.

Blake Lively var den kæreste og en af hovedpersonerne, Ophelia eller 'O.' Den rolle, Uma blev castet til og skulle spille, var som O's mor.

HuffPost fortæller, at historien oprindeligt kom fra en bog, 'Savages' af Don Winslow. I bogen optræder Ophelias mor meget i historien.

Men filmens instruktør, Oliver Stone, fort alte HuffPost, at lige så fantastisk som bogen var, så var ikke alt oversat godt på skærmen. For det første løb historien bare for lang, da besætningen havde til formål at inkludere alt fra sidevenderen til manuskriptet.

Så mens Uma allerede havde optrådt i sine scener - og, indrømmede Stone, "spillede hende smukt" - endte optagelserne på klipperummets gulv. Uma var en god sport omkring det hele, sagde Stone og forstod, at "helt ærligt, fordi moderen aldrig var med i resultatet, virkelig."

Blake Lively som Ophelia i 'Savages&39
Blake Lively som Ophelia i 'Savages&39

Plus, Uma var ikke den eneste, der blev ude af spillet, mens Blake tog føringen. Stone sagde, at "adskillige andre karakterer" også blev skåret, men som E! Online rapporterede, at han også skrev en del for en bestemt skuespiller, selvom denne karakter ikke var med i bogen. Trevor Donovan - af '90210' berømmelse - gik til audition for en anden rolle. Men Oliver var sådan en fan, at han skabte en del ud af den blå luft.

Det lyder som om, at Uma kunne have taget instruktørens fravalg af hende fra filmen som en personlig krænkelse. Men fordi Ophelias mor ikke var en integreret del af plottet, gav det sandsynligvis mening for den erfarne skuespillerinde.

Der blev også lavet andre store ændringer i filmen i forhold til bogen, som Oliver Stone uddybede i sit interview med HuffPost. For det første var Blake Lively en smule ældre end bogens karakter. Plus, bemærkede Stone, Blake er som "en yngre Grace Kelly, som en cool, elegant blondine", mens karakteren i bogen havde en lidt anden karakter.

Samtidig var rollen langt fra Livelys rolle som Serena van der Woodsen og egentlig alt andet i hendes tidlige karriere. 'Gossip Girl' blev indpakket samme år som 'Savages' udkom, og TBH, filmen chokerede sandsynligvis alle, der troede, at Blake ville fortsætte med at spille gymnasiepiger, der for det meste er uskyldige.

Anbefalede: