Disse berømte skuespillerinder kunne have spillet Buffy 'The Vampire Slayer

Indholdsfortegnelse:

Disse berømte skuespillerinder kunne have spillet Buffy 'The Vampire Slayer
Disse berømte skuespillerinder kunne have spillet Buffy 'The Vampire Slayer
Anonim

Fra pilotafsnittet af Buffy The Vampire Slayer kunne seerne fortælle, at dette show var sjovt, campy, skræmmende og en unik tilføjelse til mængden af teenagerprogrammer, der allerede er derude.

Selvfølgelig er den indvirkning, som showet havde på popkulturen, slet ikke dum, og mens stjernen Sarah Michelle Gellars skuespillerkarriere er gået ned ad bakke siden da, er hun elsket for at portrættere denne fantastiske teenagepige. Det er bestemt den ene del, som folk forbinder med hende, selvom hun har været med i nogle tv-serier og også har nogle filmroller på sit CV.

Hvilke andre skuespillerinder kunne have spillet hovedpersonen i dette populære show? Lad os tage et kig.

Katie Holmes

katie holmes
katie holmes

Alle kender og elsker Katie Holmes fra hendes tid med at spille Joey Potter på Dawson's Creek. Holmes giftede sig og blev skilt fra Tom Cruise, efter at showet sluttede, og hun har også haft mange filmroller.

Katie Holmes kunne også have spillet Buffy Summers. Ifølge Mental Floss fik hun mulighed for at påtage sig rollen, og hun sagde nej.

Dette ville have været før Holmes blev castet som Joey, så dette ville have ændret alt ved teenager-showets verden, da både Buffy og Dawson's Creek ville have set anderledes ud.

Ifølge Cheat Sheet sagde Holmes nej, fordi hun ville tage eksamen fra gymnasiet.

Julie Benz And Charisma Carpenter

Julie Benz gik til audition for at spille Buffy, ifølge Buffy.fandom.com.

Benz spillede rollen som Darla i Buffy The Vampire Slayer and Angel, så hun endte med det show plus spin-off. Det er så interessant, hvordan skuespillere vil have én rolle i tankerne og blive castet i en anden.

I et interview med The AV Club delte Benz, at hun lærte så meget i løbet af denne tid. Hun sagde: "Darla var, hvor jeg voksede op. For mig var Darla som at gå på efterskole for skuespil. Jeg lærte så meget med Joss Whedon og David Greenw alt. De opmuntrede os til at træffe kreative valg med vores karakterer."

Buffy-fans tænker på Charisma Carpenter som skuespillerinden, der spillede Cordelia Chase, den slemme og populære pige i skolen, som måske ikke havde rullet velkomstmåtten ud til Buffy i starten, men som alligevel ikke var så ond..

støbt af buffy vampyrdræberen
støbt af buffy vampyrdræberen

Det viser sig, at Carpenter var til audition for at spille Buffy Summers. Ifølge Cheat Sheet gik Sarah Michelle Gellar også til audition til Cordelias rolle, hvilket er så interessant.

En stor rolle

I 2019 blev Sarah Michelle Gellar interviewet af W Magazine og delte, at hun ikke var sikker på, at hendes børn var gamle nok til at se showet, der gjorde hende berømt. Hun forklarede: "Mine børn er stadig lidt unge. Jeg tror, at for virkelig at forstå Buffy, skal du være lidt ældre. Selvfølgelig ville hun nok elske kampscenerne og forholdet og kostumerne. Men hvad det betyder, hun ville ikke være klar til endnu, så jeg vil hellere vente til tiden er inde. Og kun hvis hun vil!"

I et interview med Parade delte Gellar en yndig historie om at vise sin søn en YouTube-video af Buffy, der gør sin magtfulde ting mod vampyrerne. Han elskede at se det, og det satte gang i en samtale om, hvordan piger og drenge både kan være stærke og fantastiske.

I 2020 delte Sarah Michelle Gellar med sine fans, at hendes familie nød serien sammen. Ifølge Buzzfeed sagde hun, at da det var tid til at lede efter fantastisk binge-watching-materiale, mens de blev hjemme på grund af COVID-19-pandemien, spurgte hendes børn, om de kunne prøve Buffy. Hun sagde, at hun ikke var sikker på, om hendes børn ville kunne lide det, men de blev virkelig investerede i det. Som skuespillerinden fort alte Us Weekly, "Jeg tror, jeg bare er en ekstra bonus, men jeg tror, de ville have elsket showet uanset. … Jeg tror, min familie er stolt af det, og de er begejstrede, og det er sådan en sjovt binge-watch."

Det er interessant at høre, hvilke andre skuespillerinder der kunne have spillet Buffy Summers på Buffy The Vampire Slayer. Det lyder som om alt fungerede godt, da Katie Holmes er elsket som Joey Potter, Julie Benz har haft en fantastisk karriere, og Charisma Carpenter var fejlfri som Cordelia Chase.

Anbefalede: