Sandheden om 'Werewolf Bar Mitzvah' på '30 Rock

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om 'Werewolf Bar Mitzvah' på '30 Rock
Sandheden om 'Werewolf Bar Mitzvah' på '30 Rock
Anonim

Tina Fey gjorde sin tid på 30 Rock fuldstændig mindeværdig. Faktisk kan vi gå så langt som at sige, at hendes arbejde på NBC-showet er ikonisk. Og det siger noget, da hun har været i nogle virkelig fantastiske roller. Men ikke alt blev drevet af Tina Fey eller endda Alec Baldwin. Nogle af de bedste øjeblikke handlede om Tracy Morgan. Og det inkluderer Werewolf Bar Mitzvah-sketchen, som indeholdt en sang, der var perfekt til Halloween og til kommende-of-age-begivenheden for unge jødiske mænd.

Takket være 30 Rock (blandt andre projekter) har Tracy Morgan tjent en nettoformue på hele $70 millioner. Der er ingen tvivl om, at denne klassiske 30 Rock bit bidrog til hans succes på en eller anden måde. Det er trods alt en af hans mest mindeværdige. Her er et dybt dyk ned i skabelsen af den sjove sang…

Hvordan Halloween og Bar Mitzvah-sangen blev til

Ifølge en artikel af laist, blev Werewolf Bar Mitzvah-bitten, som var med i episoden "Jack Gets in the Game", udtænkt af 30 Rock-showrunner Robert Carlock og udviklet af forfatteren Tami Sagher. Sangen var 30 Rocks helt egen "Monster Mash" med sjove tekster som "Werewolf Bar Mitzvah, spooky, scary. Boys becoming men - men becoming wolves"

"Jeg tror, det var i min forfatters udkast," fort alte 30 Rock-showrunner Robert Carlock til The Laist. "Jeg tror, det var omkring den tid - hvad er Black Eyed Peas-sangen, hvor de har "mazel tov" derinde? "I Gotta Feeling." Og det føltes bare, som om de tydeligvis bare prøvede at blive spillet til bar mitzvaer. Og jeg troede, at Tracy ville have sit eget bud, men ikke rigtig forstå begivenheden, og prøve at fordoble Halloween-nyhedssangen - kombiner de to. Det var tanken om, 'Hvad er det, folk gør for at sikre, at de BMI- og ASCAP-tjek bliver ved med at komme?' Jeg er ikke sikker på, at han vidste præcis, hvad han lavede.

Uden tvivl gav sangen genklang hos publikum, der skød teksterne op.

"Det var Roberts manuskript, og jeg tror, han havde "Werewolf Bar Mitzvah, uhyggelig, skræmmende." Og jeg slog "Drenge bliver mænd, mænd bliver ulve," sagde manuskriptforfatter Tami Sagher. "Det er så fjollet. Det er vores "Monster Mash". Jeg tror, at alle var klar til, hvor mange år, 30 år siden var gået "Monster Mash."

Og takket være 30 Rock-komponisten Jeff Richmond blev sangen en realitet. Sådan en realitet, at den spillede ved flere bar mitzvaer, som både Tami og Robert deltog i kort efter.

Tracy Morgan var ikke den eneste stjerne i skitsen…

Tracy Morgan var den ideelle person til at medvirke i denne cutaway, som i øvrigt kun var 8 sekunder lang og tog en del tid at udføre. Dette skyldes, at der skulle bygges et helt sæt, og så var der kostumet…

"Når en skuespiller kommer ind for at sætte falske tænder i - det er godt, at vi sang til et nummer, for Tracy kunne ikke tale godt med tænderne," lo Robert. "Du går derned og indser, 'Åh, vi har bygget en kirkegård for disse otte sekunders tid, og vi bruger tre timer på vores dag for at få disse otte sekunder.""

"Jeg tror, at det faktisk er en anden grund til, at det tog fart, var det visuelle element. For selv om det var ligesom en otte sekunders, swish, cut-to, var det bare så perfekt - Tracys varulvekostume, og de formåede at lave live-action tegnefilm på den bedste måde," sagde Tami.

Så havde de uventet en hitsang… En som Jeff Richmond ville skrive en fuld version til.

"Og så jeg tog en første omgang ved teksten," forklarede Tami. "Jeg tror, jeg er den eneste jødiske person, der har skrevet med til det. Og så skrev jeg teksterne og sendte dem til Robert - og Robert, hans notat var at få det til at gå lidt mere af sporet. At have Tracy-karakteren bare lidt mere på vej. Jeg mener, helt ærligt, det var mig, der lavede noget Wikipedia."

Tami fik også lidt hjælp fra en anden stor stjerne… en person, der til sidst lånte sin stemme til den fulde version af sangen…

"[Donald Glover/Childish Gambio] arbejdede på teksterne. Jeg er sikker på, at han gerne vil have kredit for det nu. Han arbejdede på teksterne, og vi slog alle til," sagde Robert.

Fordi Tracy ikke var med, da den fulde version blev indspillet, fik de Anders til at udfylde.

"Han kunne gøre et rigtig godt Tracy Morgan-indtryk. Så han trådte ind og lavede noget af vokalen for at udfylde, og så også noget andet ad-libbing-tal i det," sagde Tami. "Efter at have skrevet de tekster, var det overraskende, hvor let det var for en bar mitzvah at blive til en varulvefest. Så jeg tror, der var noget, der gav mening."

Anbefalede: