Bridgerton'-stjernen Jonathan Bailey er forelsket i denne Disney-prins

Indholdsfortegnelse:

Bridgerton'-stjernen Jonathan Bailey er forelsket i denne Disney-prins
Bridgerton'-stjernen Jonathan Bailey er forelsket i denne Disney-prins
Anonim

Den engelske skuespiller spiller Viscount Anthony Bridgerton i det periodedrama skabt af Chris Van Dusen og produceret af Shonda Rhimes. Selvom hans karakter er hetero, er Bailey åbenlyst homoseksuel.

'Bridgerton'-skuespiller Jonathan Bailey plejede at elske prins Eric

Da han blev spurgt om hans berømthedsforelskelse, afslørede Bailey, at han plejede at være fan af prins Eric fra The Little Mermaid. Prins Erics kærlighedsinteresse hos hovedpersonen Ariel, Prins Eric, er grunden til, at en magtfuld havfrue beslutter sig for at opgive sin stemme for et par ben. Tvivlsomt.

"Han fik mig i gang," sagde Bailey i en video udgivet af Netflix.

"Han er bare dristig," sagde han også.

Han tilføjede: Ariel var en slags håbefuld, og Eric var ligesom slutpunktet. Han var fyren på land, ikke?”

Bailey forklarede også, at Eric "følte sig som en metafor for min ungdom."

Jonathan Bailey om, hvorvidt hetero skuespillere skal spille homoseksuelle og biseksuelle roller

Før han var viscount Anthony Bridgerton, spillede den engelske skuespiller Jonathan Bailey hovedrollen i den britiske dramaserie Crashing. Serien er skabt af og med Fleabags Phoebe Waller-Bridge i hovedrollen, og ser seks 20-personer, der bor sammen på et nedlagt hospital.

I det kortvarige show, der blev sendt på Channel 4, spiller Bailey den sex-besatte karakter Sam. Han bliver tæt på den homoseksuelle mand Fred, hvilket giver anledning til en samtale om hans egen seksuelle orientering.

I et nyligt interview med Digital Spy har Bailey vejet ind i samtalen om den dobbelte standard, der vedrører hetero skuespillere, der spiller en homoseksuel karakter.

Den 32-årige skuespiller mener, at en homoseksuel skuespiller, der spiller en hetero karakter, bør normaliseres i underholdningsindustrien. Han ønsker dog også, at der var flere muligheder for homoseksuelle skuespillere til at fortælle om deres egne oplevelser.

"Det faktum, at en masse hetero mænd er gået i gang med at spille ikoniske homoseksuelle roller og er blevet hyldet for det, er fantastisk, at den historie bliver fort alt," sagde han.

Men han fortsatte: "Men ville det ikke være geni alt at se homoseksuelle mænd spille deres egen oplevelse?"

Bridgerton streamer på Netflix

Anbefalede: