William Zabka og Ralph Macchio bryder sammen 'Cobra Kai' Ali-genforeningsscenen

Indholdsfortegnelse:

William Zabka og Ralph Macchio bryder sammen 'Cobra Kai' Ali-genforeningsscenen
William Zabka og Ralph Macchio bryder sammen 'Cobra Kai' Ali-genforeningsscenen
Anonim

Nu i sin tredje sæson foregår Cobra Kai 34 år efter begivenhederne i den originale Karate Kid-film. Showet genfortæller historien fra Johnny Lawrence (William Zabkas) synspunkt. Karakteren, der ikke havde heldet med sig, besluttede faktisk at genåbne Cobra Kai karate dojoen, hvilket førte til genoplivning af hans gamle rivalisering med Daniel La Russo, spillet af Ralph Macchio.

Både Zabka og Macchio gentog deres roller for web-tv-serien. De fungerer også som executive producers for showet skabt af Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg.

'Cobra Kai'-stjerner diskuterer Alis tilbagevenden til serien

Den tredje sæson af Cobra Kai ser en vigtig karakter tilbage.

Johnnys og Daniels ekskæreste Ali Mills, spillet af Elisabeth Shue, er i byen i ferien. Dette giver hende og Johnny tid til at genoprette forbindelsen.

I sæsonfinalen "19. december" støder Ali ind i Daniel til en julefest, og tingene bliver besværlige. I serien er Daniel gift med Amanda og har to børn, Samantha og Anthony.

"Dette er post-Ali og Johnnys slags date på Golf N' Stuff, og Ali har inviteret Johnny til vinterbal i country club," sagde Zabka i Netflix-videoen.

"For Johnny er dette det ene afsnit og det forrige, hvor du ved, han var noget glad for en gangs skyld," fortsatte skuespilleren.

"Han fik sin ungdoms kærlighed til at vende tilbage og på en måde tændte ham en lille smule," tilføjede han.

Påskeæggene i 'Cobra Kai' tredje sæsonfinale

Afsnittet indeholder adskillige påskeæg til fans af franchisen.

Da Johnny træder ind i den festlige balsal, er han iført et hvidt jakkesæt, og en tjener går forbi ham med en bakke pasta med rød sauce. Dette er en direkte reference til den originale film, hvor Daniel sniger sig rundt i countryklubben under en fest i hvidt outfit og støder sammen med en tjener og ender med at blive overhældt i spaghetti sauce.

"Du ser en hvid beklædningsgenstand og spaghetti sauce, og det er bare den perfekte ting for OG-fans," sagde Macchio.

Afsnittets titel er også en reference til filmen.

"Den 19. december var navnet på denne episode, og den 19. december var datoen for All Valley-turneringen i den originale Karate Kid-film," tilføjede Macchio.

Cobra Kai streamer på Netflix

Anbefalede: