Hvordan har Melissa Joan Hart det med 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan har Melissa Joan Hart det med 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?
Hvordan har Melissa Joan Hart det med 'The Chilling Adventures Of Sabrina'?
Anonim

90'er børn nød at se Sabrina The Teenage Witch på ABC, da showet var sødt, sjovt og helt magisk. Melissa Joan Hart har en nettoværdi på 13 millioner dollars og blev berømt efter at have portrætteret teenageheksen Sabrina Spellman.

Hart var vært for en fest for stjernerne i februar 2020, og det var sjovt for fans at se billeder på sociale medier. Der er så meget nostalgi derude for programmer som Sabrina, og med Netflix-genstarten The Chilling Adventures of Sabrina har nye seere været i stand til at opdage denne verden af hekse. Det var gode nyheder for fans af OG-showet, da det betød at kunne hænge ud med denne fantastiske karakter igen.

Men hvordan har Melissa Joan Hart det med denne nye generation af Sabrina? Lad os tage et kig.

Hvad tænker hun?

Fans elsker virkelig The Chilling Adventures of Sabrina, men hvordan har skuespillerinden, der spillede OG Sabrina Spellman det, med den nye serie?

Hart sagde, at hun måske ikke var den rigtige alder til showet. Ifølge W Magazine sagde skuespillerinden: "Jeg tror ikke, det virkelig appellerer til mig." Hun fortsatte: "Jeg så lidt med Netflix. Vi lavede en kampagne på sociale medier, hvor jeg så nogle af afsnittene. Men jeg tror ikke, det tiltaler mig rigtigt. Mine børn er lidt for unge til det, og jeg er for gammel til det."

Ifølge Advanced Television optrådte skuespillerinden på Comic Con Liverpool med Jenna Leigh Green og Beth Broderick, kendt for deres Sabrina-roller som Libby og tante Zelda. Mens der var der, t alte skuespillerne om Netflix-showet, og de nævnte forskellene mellem de to serier.

Hart sagde, at showet er "satanisk", og Leigh Green sagde, at programmerne ikke havde meget til fælles. Hun forklarede: "Det er meget mørkt. [Vores] var meget sund og familievenlig. Den nye er meget anderledes. Det ville vi aldrig være sluppet afsted med."

Positive Vibes

melissa joan hart spiller sabrina spellman på sabrina teenageheksen i soveværelset med katten salem
melissa joan hart spiller sabrina spellman på sabrina teenageheksen i soveværelset med katten salem

Nogle gange kan det være svært med en genstart, da de originale stjerner måske ikke er sikre på at se en ny version med nye mennesker. Melissa Joan Hart har været fuldstændig høflig og elegant omkring The Chilling Adventures Of Sabrina og har virkelig venlige ord at sige om det.

Ifølge W Magazine sagde hun: "Jeg elsker det faktum, at karakteren lever videre" og "Jeg synes, den er fantastisk." Hun t alte om de skuespillere, der har portrætteret James Bond, og sagde, at det er et "søsterskab" af skuespillere, der har spillet Sabrina Spellman.

Hart har været positiv over for genstarten, og hun har gjort det klart, at hun ikke elsker shows, som hun betragter som "skræmmende". Ifølge Insider mener hun ikke, at hun er en del af "publikummet." Hun sagde, at Stranger Things er "omtrent det eneste skræmmende program, jeg vil se."

Spiller Sabrina

Melissa Joan Hart sagde, at fans elsker fantasy-aspektet af Sabrina og andre serier. Hun fort alte Entertainment Tonight, at folk kan lide "ønskeopfyldelse", når de begynder at se sig selv i rollen som hovedpersonen og tænke over, hvordan de ville agere. Hart sagde også, at det er grunden til, at Harry Potter har gjort det så godt.

Hart forklarede, hvorfor folk elsker disse typer shows: "Især fordi når tiderne er hårde, vil folk gerne have noget godt at se frem til eller noget godt at se eller noget let og let at se. Og det er det, vi prøver at giv dem."

Kiernan Shipka var den perfekte skuespillerinde til at tage imod Sabrina Spellman. Hun fort alte Glamour Magazine UK, at hun fra en ung alder kunne fortælle, at hun skulle være skuespillerinde, og det betød, at hun ikke havde en almindelig barndom. Hun sagde: "Jeg synes bestemt, at min 'opvækst' var på så mange måder så utraditionel. Jeg gik ikke i en traditionel skole, jeg havde ikke en traditionel rute." Sabrina har heller ikke et regulært liv, da hun på sin 16-års fødselsdag lærer, at hun faktisk er en heks.

Shipka elsker, hvor hård og organiseret Sabrina er: hun fort alte Glamour UK: "Det faktum, at Sabrina er i stand til at opretholde et forhold og gennemgå alt det her hekse-sludder, er utroligt."

Da han fejrede Sabrina The Teenage Witchs 20-års jubilæum i 2016, sagde Hart, at ikke alle genstarter er gode, da de er "svære at gøre rigtigt." Ifølge ABC News Go sagde hun: "Jeg tror nogle gange, det er bedre bare at lade det ligge i fortiden, medmindre du gør det virkelig, rigtig godt."

Mens Melissa Joan Hart måske ikke havde sat sig ned for at se The Chilling Adventures Of Sabrina, er der mange fans, der nød at være en del af teen-heksens verden igen. Begge shows kan være forskellige fra hinanden, men de har hver især noget, der gør dem specielle.

Anbefalede: