Her er, hvordan Buffy The Vampire Slayer fik sit navn

Her er, hvordan Buffy The Vampire Slayer fik sit navn
Her er, hvordan Buffy The Vampire Slayer fik sit navn
Anonim

Når tv-publikum tænker på en pige, der sparker en vampyr, kommer navnet "Buffy" automatisk til at tænke på. Men det gjorde det ikke altid. Når alt kommer til alt er navnet Buffy faktisk et sødt kaldenavn for pigernes moniker Elizabeth.

Kælenavnet opstod tilsyneladende baseret på børns forkerte udtale af den sidste stavelse, som er sød, bestemt, men ikke ligefrem vampyrjægerværdig.

Så hvordan endte Buffy op med sit navn, og hvorfor var det præcis, nogen valgte det til karakteren?

Det hele kommer ned til instruktør, producer og forfatter Joss Whedons indflydelse. Han er forfatteren bag Buffys kreation, og efter en skuffende oplevelse med den originale Buffy-film, blev Joss superinvolveret med alt på set og off, da tv-serien. lanceret.

Længe før det havde Joss selvfølgelig den gode idé at skrive en historie om en teenagepige, der er vampyrdræber. Og da det var tid til at give sin røvsparkkarakter et navn, sagde Joss, at han med vilje valgte det mest besynderlige navn muligt.

Kort sagt, bemærker CheatSheet, Whedon valgte et navn, som han og alle andre "tog det mindste alvorligt." Tanken var at få hovedpersonen til at være en uventet kraft, uddybede Joss; "Der er ingen måde, du kunne høre navnet Buffy og tænke, 'Dette er en vigtig person'."

Han ville virkelig gerne have en "B-film"-stemning, bemærkede Whedon, men med "der sker noget mere."

Ikke alle var dog enige i hans valg. Whedon sagde, at netværket ønskede at ændre lederens navn, men han nægtede. Det var, hvad han ønskede, det skulle være, og der var en grund bag det.

Selv kritikere kan ikke argumentere for, at Joss havde en pointe; sammenstillingen af, hvad mange mennesker anser for at være et ungt og fjollet navn med titlen "vampyrdræber", virkede på en eller anden måde, og Buffy Summers blev berømt på trods af sit navn.

Selv om Sarah Michelle Gellar blev bank som Buffy, var virkningen af hitshowet mere end økonomisk. Det er et kulturelt ikon den dag i dag, selvom navnet på den titulære karakter aldrig rigtig fangede.

Mens nogle shows (og endda coronavirus, af alle ting) har inspireret babynavnetrends, resulterede 'Buffy the Vampire Slayer' ikke i en baby Buffy-boom. Fans har måske ikke opkaldt deres babyer efter Summers, men de er stadig besatte af Buffy-universet til dette i dag.

Selvom David Boreanaz siger, at han er for gammel til en genstart, har fans tigget om, at skuespillerne vender tilbage til den lille skærm. Og selv Sarah Michelle Gellar er ikke helt kommet længere end sin Buffy-fortid.

Anbefalede: