Fans reagerer på Netflix' første kig på 'Snowpiercer' sæson 2

Indholdsfortegnelse:

Fans reagerer på Netflix' første kig på 'Snowpiercer' sæson 2
Fans reagerer på Netflix' første kig på 'Snowpiercer' sæson 2
Anonim

The Snowpiercer prequel-serie vender tilbage med sæson 2, denne januar!

Det post-apokalyptiske dystopiske show er en prequel til den Bong Joon-ho-instruerede film af samme navn. Filmen, omend en utrolig engelsksproget debut fra den Oscar-vindende instruktør, havde en uhyggelig præmis. Den skildrede et mislykket klimaforandringseksperiment, der gjorde Jorden ugæstfri, efter at forskere, der forsøgte at standse den globale opvarmning, ved et uheld skabte en ny istid.

Filmen med Chris Evans og Tilda Swinton i hovedrollerne modtog kritikerros og affødte genstartserien, som er executive produceret af Bong Joon-ho. Den foregår i det samme univers og følger Snowpierceren, et tog i bevægelse, der uendeligt kredser om menneskehedens rester, syv år efter at planeten er forvandlet til en frossen ødemark.

Den første sæson modtog generelt positive anmeldelser, og en anden sæson med Sean Bean i hovedrollen blev annonceret tidligere i år. I dag delte Netflix stillbilleder fra den kommende sæson, og naturligvis havde fans nogle tanker om det.

Sådan reagerede fans på den nye sæson

Serien sendte sine sidste afsnit i juli i år, og fans har ventet på den nye sæson i håb om at lære om Andre Laytons og Melanie Cavills skæbne, portrætteret af Hamiltons Daveed Diggs og Jennifer Connelly.

Netflix delte stillbilleder fra anden sæson, som gav fans et kig på karaktererne af Sean Bean, Diggs og Connelly.

"Travel Alert", lød billedteksten, som antyder muligheden for, at karaktererne forsøger at rejse…og finder liv? Da den første sæson tydeligt understregede den aktuelle globale katastrofe, er det svært at forestille sig, at liv eksisterer andre steder.

Sean Bean skal spille Mr. Wilford i serien, ingeniøren, der så over konstruktionen af toget. Hans karakter forventes at præsentere historien bag skabelsen af Snowpiercer.

"Vil Sean Bean dø i det? Placer dine væddemål," delte en bruger med henvisning til hans karakterer fra Ringenes Herre og Game of Thrones.

En anden bruger skrev, "fortsætter med at dø i sæsonen Det er Sean Bean-fyre, vi kan ikke forvente noget mindre." Man skulle tro, at fans af serien ville være begejstrede for at se en talentfuld skuespiller slutte sig til rollelisten, men de har allerede mistet håbet om hans skæbne.

En anden bruger har travlt med at bekymre sig om seriens fremtid. "I aflyser altid ting efter sæson 2. Jeg er bange."

Det bliver interessant at se Melanie Cavills reaktion, når hun opdager, at Mr. Wilford er i live, da sæson 1 afslørede, at hun havde efterladt ham for død, længe før starten på togets rejse.

Snowpiercer sæson 2 har premiere på Netflix den 26. januar!

Anbefalede: