Leighton Meester afslører, at hun ikke vil se 'Gossip Girl'-genstartenmen muligvis stadig optræder i den

Leighton Meester afslører, at hun ikke vil se 'Gossip Girl'-genstartenmen muligvis stadig optræder i den
Leighton Meester afslører, at hun ikke vil se 'Gossip Girl'-genstartenmen muligvis stadig optræder i den
Anonim

Efter en måneds optagelser er Gossip Girl-genstarten endelig afsluttet. Baseret på fans reaktioner på teasere og billeder bag kulisserne, vil en masse mennesker tune ind for at se den nye generation af Upper East Siders beskæftige sig med Gossip Girls tilbagevenden. Det ser dog ud til, at Leighton Meester, der spillede Blair Waldorf i den originale serie, ikke vil se med.

I et eksklusivt interview med WSJ. Magazine, afslørede Meesters mand, Adam Brody, at de ikke vil se genoplivningen. "Jeg tvivler stærkt på, at vi vil se det forfra," sagde han. "Jeg tror ikke, vi er publikum, men jeg er sikker på, at vi dypper tæerne i."

Genstarten vil finde sted otte år efter, at det originale Gossip Girl-websted "blev mørkt", da en ny generation af teenagere introduceres til det mystiske, toublemaking-site.

Skuespillerne i Gossip Girl genstarter
Skuespillerne i Gossip Girl genstarter

Selv om Meester måske ikke tuner ind på genstarten, er muligheden for, at hun gentager rollen som Blair, stadig uklar. I 2019 fort alte Leighton til E! Nyheder om, at hun aldrig blev bedt om at optræde i genstarten.

"Ingen har nogensinde t alt med mig om det undtagen i interviews, og jeg siger altid det samme: Jeg siger aldrig aldrig, så jeg ved det ikke," sagde hun. "Ingen har sendt mig den information, den kommer fra dig."

Det eneste medvirkende medlem, der er indstillet til at vende tilbage til genstarten, er Kristen Bell, som var stemmen til Gossip Girl i den originale serie. Men Chace Crawford, der spillede Nate Archibald i originalen, fort alte Entertainment Weekly, at han er åben for at optræde på genstarten.

Blair og Serena i den originale Gossip Girl
Blair og Serena i den originale Gossip Girl

"Jeg elsker bare Josh og Stephanie, og hvis de ville have mig til at komme og gøre noget, ville det være svært at sige nej," sagde han. "Jeg er altid taknemmelig for den mulighed, de gav mig og hele den oplevelse - det var alle mine 20'ere, det var ligesom mit college, boede i New York dengang. Jeg vil altid have gode minder om det."

Sidste år fort alte Penn Badgley, der spillede Dan Humphrey, til Entertainment Tonight, at han også ville være åben for at vende tilbage. Han har dog ikke t alt med skaberne endnu. "Jeg ville elske at bidrage på en meningsfuld måde til det," tilføjede han.

Derudover fort alte Blake Lively, der spillede Serena van der Woodsen, til E! Nyheder om, at hun "ikke er involveret" i genstarten.

The Gossip Girl-genstart er indstillet til at få premiere på HBO Max i 2021. Indtil da kan fans binge-se alle seks sæsoner af den originale serie på Netflix.

Anbefalede: