Remembering 'The Grinch'-skuespilleren Joshua Ryan Evans

Remembering 'The Grinch'-skuespilleren Joshua Ryan Evans
Remembering 'The Grinch'-skuespilleren Joshua Ryan Evans
Anonim

I denne feriesæson, hvor vi alle samles med familie og venner for at se ferieklassikere som How the Grinch Stole Christmas, lad os spare en tanke på en ung skuespiller, der døde alt for tidligt tilbage i 2002.

Joshua Ryan Evans, kendt for sin rolle som den yndige unge version af Jim Carreys Grinch-karakter i den ikoniske film døde desværre tilbage i august 2002 på grund af hjertesygdomme og sjældne vækstforstyrrelser.

Billede
Billede

Den talentfulde skuespiller spillede også rollen som et vidunderbarnsadvokat ved navn Oren Koolie i tv-serien "Ally McBeal" og var kendt for at spille den uforglemmelige rolle som Timmy den levende dukke i sæbeoperaen "Passions". Evans blev tilfældigvis også castet som et af de små børn i filmen "Baby Geniuses", der havde Kathleen Turner i hovedrollen.

Kendt for sit lyse smil og enorme talent, var Evans upåklagelig til at spille rollen som det urolige, grønne julehadende barn, en rolle, der krævede, at han skulle sidde igennem fem timers makeup for at perfektionere det grønne ghoul-look. Filmen blev udgivet tilbage i 2000 og har været en ferieklassiker i tyve år nu, hvor mange genbesøger den år efter år.

Evans overleves af sine forældre og en bror.

Han efterlader et væld af film og tv-shows, som vi vil fortsætte med at nyde i mange år fremover. Må hans sjæl hvile i fred.

Anbefalede: