Jason Momoa sender en video, der skal ses bag kulisserne på 'Dune'-filmen

Indholdsfortegnelse:

Jason Momoa sender en video, der skal ses bag kulisserne på 'Dune'-filmen
Jason Momoa sender en video, der skal ses bag kulisserne på 'Dune'-filmen
Anonim

Jason Momoa medvirker i genindspilningen af Dune, og at dømme efter den utrolige video, han lige har lagt op på sin Instagram-konto, er dette en film, der skal ses!

Medvirkende og besætning drager helt sikkert fordel af Momoas enorme størrelse og styrke, og denne video rummer en hel masse punch. Så snart fans trykker på 'play', er der ingen advarsel eller optakt overhovedet… videoen begynder straks med det chokerende billede af Jason Momoa, der samler Timothee Chalamet op og svinger ham rundt som en kludedukke. Resten af rollebesætningen omkring ham begynder straks at hoppe over ham, da han bliver snurret af Momoa.

Momoas superstyrke vises fuldt ud fra begyndelsen til slutningen, og apropos slutningen… det er endnu mere chokerende end resten af dette! Momoa har bare nok af det hele og dropper Chalamet midt i svinget, hvilket får ham til at flyve uden for kameraets synsfelt.

Hvis dette kun er et klip, der viser, hvad vi kan forvente af denne film, vil fans helt sikkert gerne se mere.

Momoa's Feats Of Strength

Det er ikke første gang, fans bemærker den utrolige fysik og ultrafit krop, som Jason Momoa arbejder så hårdt for at opnå. Uden tvivl er hans træningsrutine lige så voldsom, som han er, og han dedikerer meget af sin tid til at leve sundt og holde sig på toppen. Når han ikke træner eller bruger sin energi på sin tøjlinje eller samling af Harley Davidsons, kan Momoa findes på settet til Dune, og forbereder sig på at underholde masserne igen. Den tidligere Aquaman har en stor tilhængerskare af loyale fans, og baseret på denne teaser-video er det sikkert at antage, at Dune vil vise sig at blive et kæmpe hit ved billetkontoret.

Hvis du skulle blinke et par gange og se dette på repeat for at få den fulde effekt, er du ikke alene. Fans er spændte på at se, hvilke andre fysiske bedrifter han påtager sig for sin rolle i denne snart udgivet sci-fi-film.

On-Set Fun

Jason Momoa ser ud til at have det sjovt over alt, hvor han går. Han undertekst denne video med: "Fik mig til at grine af, bedste oplevelse med at arbejde på denne film kan ikke vente med at se @dunemovie elsker dig @joshbrolin Repost fra @joshbrolin", som var som svar på indlægget, der lød; "Jason Momoa svinger Timothee Chalamet mellem optagelserne af "Dune". Ude i ørkenen var det svært at holde det let, men med Momoa der, den unge konge, et glimt af en idé, der altid manifesteredes i mastodont proportioner."

Fankommentarer strømmede ind med folk, der satte spørgsmålstegn ved, om det virkelig var Timothee Chalamet, og den mest populære feedback var langtfra det chok, hver fan oplevede i slutningen af klippet, da Momoa bare gav slip.

Anbefalede: