Var Matt LeBlanc fattig, før han vandt rollen som Joey på 'Friends'?

Indholdsfortegnelse:

Var Matt LeBlanc fattig, før han vandt rollen som Joey på 'Friends'?
Var Matt LeBlanc fattig, før han vandt rollen som Joey på 'Friends'?
Anonim

Uden Joey Tribbani ville hele landskabet af 90'er sitcoms virkelig ikke føles det samme. Joeys besættelse af mad og kærlighed til sine venner var utrolig charmerende, og Friends-stjernen, Matt LeBlanc, elsker sin medstjerne Matthew Perry.

LeBlanc har en nettoformue på $80 millioner, og det skyldes, at han klarede sig så godt efter at have spillet med i Friends. Ligesom så mange andre skuespillere, der drømmer om at lave den, var han ikke i gang med det før det. Nogle mennesker siger, at Matt LeBlanc var fattig, før han fik rollen som Joey på Friends. Lad os se på hans historie.

Matt LeBlancs liv før 'venner'

Nogle fans synes, Joey var en dårligt skrevet karakter, men den sjove fyr har stadig en stor fanbase, der elskede hans slagord.

Det er let at tro, at enhver berømthed havde en stor bankkonto, før de fik rollen, der bragte dem berømmelse, men i mange tilfælde var de ikke sikre på, at de overhovedet ville tjene mange penge.

I Matt LeBlancs tilfælde havde hans bankkonto faktisk $11. Ifølge Independent.co.uk forklarede LeBlanc, "'Venner', da det kom min vej, var min fjerde tv-serie - og de andre tre havde fejlet. Jeg havde præcis 11 dollars på lommen den dag, jeg blev ansat. Jeg havde at gå tilbage og læse for rollen som Joey i alt seks gange. Det var langt fra sikkert, at jeg ville få rollen."

Faktisk var LeBlanc så knust, at han fikserede sin egen tand. Ifølge USA Today gik han på Conan og sagde, at da han fandt ud af, at dette ville koste $80, da han ikke havde forsikring, indså han, at han ikke ville have råd til det. Han sagde: "Jeg går til apoteket og køber en tre-pakke smergelplader. Jeg er meget sparsommelig."

LeBlanc forklarede, at han var så fattig, at han ikke engang ville have penge nok til mad, hvis han blev ansat som servering på en restaurant. Han sagde: "Ja, du ved, når du tænker: 'Okay, jeg har lidt penge i banken?' Jeg havde, tror jeg, jeg var nede på $11. Det holder for længe. For selv hvis jeg sagde på det tidspunkt, "Okay, jeg går og henter et tjenerjob." På det tidspunkt, hvor $11 løb tør, det ville have været før den første lønseddel på det job. Jeg ville have sultet."

'Venners løn

lisa kudrow som phoebe buffay og matt leblanc som joey tribbiani på venner
lisa kudrow som phoebe buffay og matt leblanc som joey tribbiani på venner

Friends var selvfølgelig på i ti sæsoner, og fans har ofte hørt, at rollebesætningen gjorde det rigtig godt for sig selv. LeBlancs løn blev ved med at vokse, og det betyder helt sikkert, at han tjente mere end $11 for hvert afsnit (og hver sæson).

Efter at have bet alt $22.500 for hvert afsnit af sæson 1, fik castet $40.000 for hvert afsnit i sæson to. Efter at skuespillerne besluttede at gå ind i lønforhandlinger sammen, resulterede aftalen i hver høje løn for hver sæson siden.

Medvirkende tjente $1.875 for tredje sæson, $2.04 for fjerde sæson, $2.5 millioner for femte sæson og $3.125 for sjette sæson. Ved den syvende og otte sæson blev lønningerne øget til $18 millioner for hver sæson.

Fans har sikkert hørt, at skuespillerne tjente 1 million dollars for hvert afsnit af de sidste to sæsoner, hvilket er en enorm løn. Selvfølgelig er der roy alties, så det er med til at bidrage til Matt LeBlancs bankkonto nu.

Playing Joey

Når Friends-castet bliver interviewet om showet, lyder det, som om de absolut elskede at filme showet, og at det ikke kunne have været en bedre oplevelse. LeBlanc har også haft rigtig positive ting at sige om det.

I 2012 spurgte Glamour Matt LeBlanc, hvilket afsnit af Friends han elsker mest, og han nævnte seriefinalen. Han sagde: "Den sidste på grund af den sentimentale værdi. Det var en hård uge. Det var virkelig hårdt at vide, at det var ved at være slut. Den største koncert nogensinde. Det var virkelig groft."

LeBlanc delte med The Guardian, at han er anderledes end Joey, og alligevel tror fans bestemt, at han har meget til fælles med ham. Han sagde: "Folk vil nogle gange tale langsomt til mig. Og de spørger mig altid, om jeg er okay, fordi jeg er meget mere lavmælt og reserveret end min karakter i Friends. De tror, at jeg er deprimeret, eller Jeg er ked af det, eller ked af det – men jeg har bare ikke lyst til at gå ud foran et publikum og lave et tv-program. Det er ikke den, jeg er."

Mens Matt LeBlanc måske var så fattig, at han kun havde $11, før han fik rollen som Joey på Friends, er det sikkert at sige, at hans bankkonto begyndte at blive fyldt op, så snart han kom forbi den første sæson. Nu er LeBlanc en af de mest succesrige skuespillere, og han er meget komfortabel.

Anbefalede: