Owen Wilson Goes Grey for Marvels nye 'Loki'-serie

Owen Wilson Goes Grey for Marvels nye 'Loki'-serie
Owen Wilson Goes Grey for Marvels nye 'Loki'-serie
Anonim

Skuespiller og komiker Owen Wilson har sluttet sig til rollebesætningen til den kommende Disney+ Marvel-serie, Loki, men det var ikke hans casting, der fik alles opmærksomhed. Det var hans moppe af gråt hår, der fik alle til at tale.

Skuespilleren, nu 52, imponerede Marvel-fans, da traileren afslørede, at han havde byttet sit berømte drengeagtige blonde hår med et kortere, gråt look. Det er uklart, om han vil holde udseendet fremad, eller om det kun var for showet.

Det, der dog står klart, er, at Wilson har en tilsyneladende tætpakket tidsplan for 2021. Sammen med Loki-serien har han færdiggjort tre film, og IMDb har opført Shanghai Dawn, en afslutning på Shanghai Noon-trilogien, som " annonceret." Wilson vil gentage sin ikoniske rolle som Roy O'Bannon.

I Loki-traileren får vi vores første kig på både Wilson og Tom Hiddleston som den berygtede bad boy selv. I klippet på tre minutter ser vi også nogle af Marvels mest ikoniske figurer, inklusive Thor, Iron Man, The Hulk og Ant Man.

I starten af traileren griber Loke den blå uendelighedsperle og forsvinder i en sort sky. Det næste billede viser, at han vågner op i, hvad der ser ud til at være en ørken, et eller andet sted.

Klippet skifter til en scene af en enormt lang elevator og viser derefter et par inde i elevatoren, Wilson og Hiddleston. Wilsons karakter ser ud til at tage Loke, som har en slags stødkrave rundt om halsen, et sted hen og hentyder til TVA.

"Hvor længe har du været her?" Spørger Loke, irritation viser sig i udstillingen af hans krop.

"Det ved jeg ikke," vender Wilson tilbage. "Det er svært at sige, du ved, tiden går anderledes her i TVA."

TVA, som det viser sig, står for Time Variance Authority, og ifølge boundingintocomics.com løber fanteorierne løbsk om, hvem Wilson bliver i den nye serie. Det ser ud til, at Wilson muligvis spiller Justice Peace of the TVA, men der er endnu ingen bekræftelse på, hvilken karakter skuespilleren skal spille.

Mens detaljerne stadig langsomt sives ind, er der ingen tvivl om, at hypen for serien er enorm, og fans af MCU er på kanten af deres pladser i 2021 for endelig at komme hertil.

Anbefalede: