Dette er, hvad 'Below Deck'-fans synes om Shane Coopersmith

Dette er, hvad 'Below Deck'-fans synes om Shane Coopersmith
Dette er, hvad 'Below Deck'-fans synes om Shane Coopersmith
Anonim

'Below Deck' er måske et fans yndlingsprogram, der går ind i sin 8. sæson til efteråret, men seerne er ikke tilfredse med nogle af castets løjer på skærmen. Det er helt sikkert virkelig reality-tv, men det betyder ikke, at rollebesætningen og besætningen skal være forfærdelige ved hinanden, vel?

Journalister har dog også et ben at vælge imellem med serien. Washington Post kritiserede kraftigt showet og kaldte det en "sløre doku-serie", der er for hårdt skrevet. Plotlinjerne er for let at pakke ind, yachtens besætning er for flot, og de taler for meget om, hvilket hårdt arbejde det er at arbejde på en superyacht på åbent hav.

Og mens nogle seere deler journalistens fortolkning af 'Below Deck', klarer Bravo-showet sig stadig ret godt for sig selv. Men det varer måske ikke længe.

Kaptajn Sandy mister fans, og hun er ikke den eneste. Fans er heller ikke tilfredse med Shane Coopersmith.

Shane Coopersmith er en af sæson 8's deckhands, og fans på Reddit har allerede fået nok af ham. Hans "energi" er lige slukket, konstaterer de, og de håber, at han bliver fyret ASAP.

Desuden stemmer hans historie ikke. Han diskuterede kort at have gået på UC Berkeley, men sagde, at han havde været ude i omkring et år. Men senere kommentarer tyder på, at han faktisk aldrig tog eksamen, selvom kendsgerningerne er lidt forvirrede.

For at være klar, bemærkede Shane, at han ikke ønskede at forfølge en karriere i Silicon Valley, som det var forventet af ham. Han foretrækker helt klart en mere fleksibel livsstil, komplet med yoga på dækket.

Kort sagt, fans foretrækker ærlighed frem for vage referencer til, at Shane ikke er en californisk strandbums (hvilket fans er enige om, at han i bund og grund er). Det er klart, at den unge rollebesætning ikke nyder hårdt arbejde (han kæmper for at bære tunge ting), forstår ikke vigtigheden af at bære sin radio og går til afslappende svømmeture, mens han er ude på jobbet.

Faktisk var fans ret glade, da Shane blev ristet af kaptajn Lee, som kaldte ham en flødepust og bad ham om at tage det sammen. Dette var efter, at han ikke besvarede opkald fra kaptajnen (glemte han sin radio igen?) og tilsyneladende fragik sig ansvaret.

TBH, Shanes forkærlighed for at lave offentlig yoga hjælper heller ikke hans sag. Han ser bare doven ud, uerfaren og fuld af sig selv. Fans kunne heller ikke lide det faktum, at han byttede almindelige sugerør med papir, selvom de er mere bæredygtige (Shanes altid tilstedeværende motto).

Der har været nogle skøre øjeblikke på 'Below Deck', og dramaet vil sandsynligvis ikke give slip på det nærmeste. Når alt kommer til alt, vil denne ottende sæson sandsynligvis føre til mere, da fans bare ikke er klar til at give op på showet endnu… Selvom de ikke ville have noget imod at se Shane få øksen.

Anbefalede: