Hvor meget tjener Trevor Noah-værten for 'The Daily Show'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Trevor Noah-værten for 'The Daily Show'?
Hvor meget tjener Trevor Noah-værten for 'The Daily Show'?
Anonim

Trevor Noah er en mand med mange talenter, og en du helt sikkert har hørt om før! Før Trevor Noah fik sit livs rolle som vært for 'The Daily Show', begav han sig ud i komediens verden. I en alder af 18 havde Noah en walk-on-rolle i en berømt sydafrikansk sæbeopera kaldet 'Isidingo' tilbage i 2002. Fra da af tog det ikke stjernen lang tid, før han kastede sig ud i stand up comedy, og opnår erfaring som vært og medvært på adskillige shows, herunder 'The Real Goboza' og 'The Amazing Date'.

Flash frem til Trevor Noahs flytning til USA, og han blev øjeblikkeligt en succes fra den ene dag til den anden. Hans stand up comedy karriere var helt fantastisk, hvilket førte ham til en position på Jon Stewarts 'The Daily Show' som bidragyder. I 2015 blev Trevor Noah endelig valgt som Stewarts afløser, hvilket gjorde sig fortjent til utallige priser. Med 5 år på programmet er her, hvor meget Trevor Noah tjener for sine værtsopgaver.

Hvor meget tjener Trevor Noah?

Trevor Noah er bestemt et navn, du har hørt før! Selvom du måske kender ham bedst fra hans værtsopgaver på 'The Daily Show', har Trevor Noah været i søgelyset meget længere end det. Efter at have fået sin start som skuespiller tilbage i Sydafrika, ville Trevor snart finde sig selv at være vært for en række reality-tv-shows tilbage i sit hjemland. Stjernen var vært for 'The Amazing Date' og 'The Real Goboza', før han tog en tur til komedie!

Stjernen havde altid en handling for at få folk til at grine, så det var kun passende for ham at forfølge stand-up-komedie. I 2012 oplevede Noah at bryde grænser som den første sydafrikanske stand-up komiker nogensinde, der nogensinde optrådte på 'The Tonight Show'. Det tog ikke meget tid, før Trevor var over alt, inklusive hans ophold på 'The Daily Show' som bidragyder til Jon Stewart.

Mens Stewart var et absolut ikon, blev det afsløret i 2015, at Trevor Noah ville træde ind for at erstatte Jon som den permanente vært for showet. Siden hans start har talkshowværten formået at tjene $8 millioner pr. sæson!

Dette er en ganske imponerende løn, som har gjort det muligt for Trevor at samle en nettoværdi på over $40 millioner! Ud over sine evner som vært, har Trevor Noah også tjent en formue på sine comedy specials, hvilket giver ham mulighed for at indbringe hele $28 millioner alene i 2019!

Det er en pæn krone, hvis du spørger os, og en, der får Noah Trevor til at grine hele vejen til banken, og det med rette! Trevor har endda vundet flere priser for sit arbejde på showet og sin stand-up! I 2017 blev Noah nomineret til en Primetime Emmy Award, som var blandt de første store nominerede, men bestemt ikke den sidste!

Anbefalede: