Her er hvorfor DC-fans ikke kan lide Robert Downey Jr

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor DC-fans ikke kan lide Robert Downey Jr
Her er hvorfor DC-fans ikke kan lide Robert Downey Jr
Anonim

Som leder af MCU i mere end et årti, indprentede Robert Downey Jr. sin plads i filmhistorien takket være hans ikoniske portrættering af karakteren Iron Man. Downey var ankeret i franchisen, der ændrede spillet, og mens andre franchises som Fast & Furious forsøgte at følge med, kørte MCU hurtigt væk.

For år siden forårsagede Robert Downey Jr. bølger i DC fandom efter nogle kommentarer, han kom med under et interview, fangede deres opmærksomhed. Den dag i dag har nogle fans stadig en vis vilje over for Downey, som siden har afsluttet sin tid i MCU.

Lad os se tilbage på, hvad Downey sagde for at gøre fans så vrede!

Downey Bashes The Dark Knight

Robert Downey Jr. er muligvis den mest sympatiske fyr i branchen, og dette er sket efter år, hvor han aldrig har realiseret sit potentiale. På trods af dette skabte Downey bølger for år siden, da han havde nogle negative ting at sige om The Dark Knight, som måske stadig er den største superheltefilm, der nogensinde er lavet.

Tilbage i 2008 tog The Dark Knight verden med storm, og den modtog utrolig meget ros fra både fans og kritikere. Filmen var bare på et andet niveau fra superheltefilmene, der kom før den, men den var ikke ufejlbarlig.

Når han t alte med MovieHole, t alte Downey om The Dark Knight, uden at give nogen som helst slag.

Han ville sige: "Hele min ting er, at jeg så The Dark Knight. Jeg føler, at jeg er dum, fordi jeg føler, at jeg ikke forstår, hvor mange ting, der er så smarte. Det er som en Ferrari-motor med historiefortælling og manuskriptskrivning, og jeg tænker: 'Det er ikke min idé om, hvad jeg vil se i en film."

Bare rolig, for det ville ikke være her, han ville stoppe med sine kommentarer. I stedet for bare at give lidt ros, ville Downey så ty til at tage en fast holdning mod DC selv.

Han ville sige: "Ved du hvad? F-- DC tegneserier. Det er alt, jeg har at sige, og det er der, jeg virkelig kommer fra."

Den dag i dag har nogle DC-fans ikke glemt dette citat, selvom det ser ud til at være blevet begravet i fortiden. Det viser sig, at Downey muligvis er blevet hård på grund af en vis konkurrence.

Det var i konkurrence med Iron Man

2008 var et enormt år for superheltefilm, og når vi ser tilbage på dette citat fra Downey, er der brug for lidt kontekst.

Det år ville både Iron Man og The Dark Knight tage kampen op for billetkontorets overherredømme. Det er næsten svært at tro, at begge disse monumentale film blev udgivet samme år, og begge havde en varig effekt på selve genren.

Iron Man, som vi ved, startede MCU'en, og den tog 585 millioner dollars med hjem ved billetkontoret, ifølge Box Office Mojo. Selvom det ikke er noget at håne, kom det ikke i nærheden af at matche The Dark Knights $1 milliard. Ja, det er en enorm forskel.

Så, det er fuldt ud muligt, at Downey simpelthen tog et stik og slog op på en film, der dværgede hans med hensyn til billetkontorsucces og kritikerros. Ikke desto mindre er Iron Man og The Dark Knight begge utrolige film, der har efterladt sig en varig arv i branchen.

Så på trods af DC-fans, der til en vis grad ikke kan lide Downey, har de en interesse i hans næste træk, nu hvor han har afsluttet sin tid med MCU.

Han arbejder i øjeblikket med DC på en tv-serie

Efter flere år med at spille Iron Man i MCU, afsluttede Robert Downey Jr. endelig tingene med filmen Avengers: Endgame. Fremadrettet ser det ud til, at Downey kommer til at spille for det andet hold, bare i en anden egenskab.

Det er blevet rapporteret, at Downey vil begynde at producere Sweet Tooth på den lille skærm, hvilket bør betragtes som en kæmpe gevinst for DC. Sweet Tooth har været en succes på siderne, og Jeff Lemire-tegneserien har et enormt potentiale for den lille skærm.

Serien bliver vist på Netflix, og der vil være masser af forventning til at se, om den kan leve op til tegneserierne. Downey er ikke planlagt til at optræde i projektet, og hvis han dukker op, vil fans miste forstanden.

Så nu hvor Downey er DC, må vi spekulere på, om dette citat nogensinde vil komme op i et interview. Sandsynligvis ikke, men det er stadig sjovt at se, hvordan tingene har ændret sig i løbet af de sidste 12 år.

Anbefalede: