Et kig på Gwyneth P altrows glemte nummer ét hit

Indholdsfortegnelse:

Et kig på Gwyneth P altrows glemte nummer ét hit
Et kig på Gwyneth P altrows glemte nummer ét hit
Anonim

Gwyneth P altrow er en af de mest genkendelige personer i filmbranchen, og hendes film og personlige liv er alle blevet dækket af medierne. At optræde i MCU, drive et polariserende firma og være forlovet med Brad Pitt har helt sikkert skabt overskrifter, men et nærmere kig vil afsløre en succesrig karriere, som få er tæt på at matche.

Tilbage i 2000 ville Gwyneth P altrow udgive en sang, der ville gå til tops på hitlisterne, og med tiden ser det ud til, at folk helt har glemt melodien. Den har måske ikke vundet en Grammy, men den var stadig en succes.

Lad os se tilbage på, da Gwyneth P altrow toppede Billboard-listerne!

Sangen var til filmen 'Duets'

Duetter
Duetter

Gwyneth P altrow har haft en utrolig karriere i Hollywood og har medvirket i nogle af de største projekter nogensinde. På trods af dette er der nogle glemte projekter fra hendes fortid, herunder filmen Duets.

Tilbage i 2000 havde Gwyneth P altrow allerede succesfilm under bæltet, men hun tog stadig op på film med mindre budgetter i stedet for kun at optræde i store budgetfilm. Det år ville hun medvirke i filmen Duets, som ville bruge sin musik og talentfulde rollebesætning til at få noget indpas i billetkontoret.

Talentfulde kunstnere som Paul Giamatti og Maria Bello optrådte også i filmen, hvilket betyder, at manuskriptet ville blive bragt til live af gennemprøvede råvarer. Dette er selvfølgelig ikke altid en garanti for succes, men det er bestemt et skridt i den rigtige retning for ethvert projekt.

Interessant nok blev filmen instrueret af Gwyneths far, Bruce, ifølge IMDb, så vi må spekulere på, om hans involvering i projektet fangede hendes interesse. Ikke desto mindre ville Gwyneth medvirke i projektet.

Duets var aldrig i nærheden af at blive en succes ved billetkontoret, men interessant nok endte musikken fra filmen med at klare sig selv i radioen. Nogle mennesker vil måske antage, at musik i succesrige film er dem, der får radioafspilning, men Duets var i stand til at stikke hul i den teori.

I stedet for udelukkende at bruge ny musik, ville Duets læne sig op af nogle hits fra fortiden for at lokke publikum og finde en plads i radioen.

She Sang The Song "Cruisin'" With Huey Lewis

Duetter
Duetter

Mange kender måske Gwyneth P altrow som en fantastisk skuespillerinde, men som folk fandt ud af tilbage i 2000, har hun nogle rør. Dette var tydeligt på hendes fremførelse af sangen "Cruisin," som var et massivt hit af Smokey Robinson dengang.

For dem, der ikke har set filmen, spiller Huey Lewis en karaoke-hustler, hvad end det betyder. Det er vigtigt at bemærke dette, da Huey Lewis var en stor succes i musikbranchen med sit band, The News. At parre de to sammen på det store lærred hjalp måske ikke på billetsalget, men det hjalp sangen med at fange en ny generation af musikfans.

“Cruisin’” var en stor succes, første gang det kom årtier tidligere, og folk var tydeligvis klar til, at dette tidløse hit ville gøre comeback i radioen. Folk, der lytter til sangen nu, ville aldrig vide, at det var Gwyneth, der optrådte, medmindre de fik at vide det på forhånd.

Hendes optræden i indspilningen af sangen er chokerende god, og hendes stemme parrede fint med Huey Lewis. For at være retfærdig kunne Huey få alle til at lyde bedre, men P altrow var med rette her.

Utroligt nok ville denne coversang fra et filmflop tage radioen med storm tilbage på dagen.

Sangen når nummer ét

Duetter
Duetter

Selv om Gwyneth P altrow og Huey Lewis fremførte "Cruisin'" i en film, som stort set ingen så, endte selve sangen med at blive et hit i radioen og endte endda med at toppe Billboard-hitlisterne.

Ifølge Billboard ville deres version af sangen nå nummer et på U. S. Adult Contemporary-hitlisten, hvilket simpelthen er utroligt. Det ville endda nå nummer ni på US Bubbling Under Hot 100-listen. Det betyder, at de største stationer i landet spillede denne melodi.

Det kan være svært at tro, men Gwyneth P altrow har haft mere succes i musikbranchen end den fyr, du gik på gymnasiet med, og som stadig forsøger at være rapper.

Selv om hun aldrig blev en kunstner, der dominerede Billboard-hitlisterne, er det stadig fedt at se, at Gwyneth P altrow var i stand til at finde en masse succes for 20 år siden. Måske er det på tide, hun vender tilbage til at lave musik.

Anbefalede: