10 Awesome Things The Big Bang Theory Cast har gjort siden showet

Indholdsfortegnelse:

10 Awesome Things The Big Bang Theory Cast har gjort siden showet
10 Awesome Things The Big Bang Theory Cast har gjort siden showet
Anonim

The Big Bang Theory nød en kultfølge (og gør det stadig), hvor en hel nørdkultur opstod som et resultat af nørderne, der viser, at nørdet faktisk kan være fedt, og at popularitet nogle gange er fuldstændig undervurderet.

Den usædvanlige, skæve gruppe af excentriske nørder rørte ved deres hjerter under deres tid på serien, og fans taler stadig om dem og downloader serien, som er blevet noget af en tidløs klassiker.

Menge vil dog måske undre sig over, hvad The Big Bang Theory's cast og besætning har gang i nu? De forlod vel ikke bare scenen, med alt det talent? Her er 10 fantastiske ting, The Big Bang Theory-besætningen har lavet siden showet:

10 Jim Parsons påtager sig stadig nye roller

Hvem var bedre elsket i programmet end den kære, excentriske og soci alt akavede Sheldon? Sheldon kunne demontere en partikelaccelerator, men undlod at udføre 'normale ting', som at sætte en bil i det rigtige gear. Sheldon laver voiceoveren for voksne i Young Sheldon, en prequel til showet.

Han var også for nylig med i filmen Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, hvor han spillede advokaten Larry Simpson. Han vil også snart medvirke i The Boys In The Band.

9 John Ross Bowie, beslutsomhed betaler sig

John Ross Bowie var med som Sheldon og Lenons kollega, Barry Kripke i den populære sitcom. På det tidspunkt, hvor The Big Bang Theory sluttede, så John også slutningen af en anden sitcom, han var med i, Speechless.

Alligevel opgav han ikke sin kærlighed til skuespil. Han har medvirket i to kortfilm, Thankful og The Kiss-Off. Han har også lavet en voice-over i filmen Milo Murphy's Law. Selvom han ikke rangerede en hovedrolle i den amerikanske prinsesse, var han med i filmen som gæst. Man skal beundre hans beslutsomhed for at blive i spillet!

8 Kaley Cuoco, stadig en favorit på skærmen

Penny var kæresten til den nørdede The Big Bang Theory-bande. Med sit blonde hår og 'sjove streak' bragte hun noget frisk ind i showet. Hun er den valgte stemme til Harley Quinn, en ny animeret serie, og er blevet castet som Cassie Bowder, et besætningsmedlem af holdet i The Flight Attendant.

7 Melissa Rauch, videre til store ting

Husk Howards anstødelige kone Bernadette Rostenkowski-Wolowitz.

Hun har, siden showet sluttede, delt skærmen med storheder som Antonio Banderas og Gary Oldman i The Laundromat. Hun har også været med i filmen Ode To Joy.

Alt dette, uden de varme seere, lærte hende at kende i The Big Bang Theory. Hun har også medvirket i tv-shows Black Monday og Robot Chicken. Det ser ud til, at det går godt for den talentfulde kunstner.

6 Mayim Bialik, into the Director's Seat

Denne talentfulde performer har taget sin kærlighed til scenen for at omfavne nye dimensioner i skuespillet. Hun sidder nu i instruktørsædet for filmen, As Sick As They Made Us. Dette er baseret på hendes egne erfaringer fra det virkelige liv! Nu bliver det her med garanti et kæmpe brag!

5 Kunal Nayyar, Familiar Liaisons

Hvem kan glemme Rajesh Koothrappali, det nidkære, altid smilende medlem af nørdebanden, der bragte publikum så mange smil i The Big Bang Theory? Han har taget sin glitrende personlighed og føjet glitrende til Trolls World Tour, som stemmen til Guy Diamond.

Desuden er han lægen i Sweetness in the Belly såvel som Mr Mills i familiefilmen Think Like A Dog. Hvordan er det for alsidighed fra den personable skuespiller, der tager nørderi til nye højder.

4 Simon Helberg, Stars As The Conductor

Luftfartsingeniør og mors dreng, Howard Wolowitz, er blevet castet i As Sick As they Made Us. Han medvirkede også i Annette, med hovedrollen som Dirigenten, og viste en romantik mellem en tegneserie og en operasanger.

3 Johnny Galecki, nu en far

Karakteren Leonard Hofstadter var også en fanfavorit, og Johnny Galecki tog den nørdede nørd med selvtillid. Han har medvirket i A Dog's Journey, et bevægende hundemesterværk, som han spillede Henry for. Han er også far nu, hvor han og kæresten Alaina Meyer er 'med barn'.

2 Wil Wheaton, eventyret fortsætter…

Sikke et eventyr Wil Wheaton har haft i sin karriere. Den talentfulde skuespiller, der var Wesley Crusher i Star Trek: The Next Generation, medvirker stadig i eventyrfilm. Han har siden været en del af Max Reload And The Nether Blaster s, et videospileventyr. Til dette spillede han sammen med Kevin Smith, en anden nørdkulturhelt.

1 Laura Spencer, produktiv forfatter

Laura spillede Emily Sweeney i The Big Bang Theory. Emily var en af Rajs tidligere kærester. Hun har fortsat med at spille i sitcoms, specifikt Get Shorty og Matt og Dan. Hun har også prøvet sig frem til at skrive og skrevet filmen Likeness, som hun også medvirkede i. Desuden blev hun castet i filmen Thirteen Minutes.

Anbefalede: