Venner: 15 kontroverser, som fans måske ikke kender

Indholdsfortegnelse:

Venner: 15 kontroverser, som fans måske ikke kender
Venner: 15 kontroverser, som fans måske ikke kender
Anonim

Den elskede sitcom Friends betragtes som en af de største shows nogensinde. Faktisk ændrede den banebrydende serie tv-landskabet for altid. Serien gjorde de medvirkende til berømtheder fra den ene dag til den anden. De forbliver alle stjerner i branchen, selvom deres berømmelse nu er på forskellige niveauer. Showet udviklede en af de mest loyale fanbaser i verden. Kritikere roste Friends hver uge, og den vandt flere priser.

Venner er dog ikke ældet godt gennem årene. Flere vittigheder og historier bliver ikke set positivt på. I begyndelsen af 90'erne fløj mange af disse vittigheder og plotlinjer under radaren. I stedet høstede fans og kritikere ros til showet. På samme tid var alt ikke ferskenagtigt bag kulisserne. Der var flere kontroverser bag kulisserne, som producenterne holdt stille.

I de sidste par år er Friends kommet under beskydning for adskillige kontroverser. Mange af rollebesætningen kom endda frem for at tale om problemerne. Det er tid til at se nærmere på et af de største shows i historien.

15 Ross And The Male Nanny

Ross Geller i hans lejlighed i venner
Ross Geller i hans lejlighed i venner

Friends er en banebrydende serie, der tacklede problemer, som de fleste programmer ikke gjorde. Serien lavede dog ofte stødende vittigheder rettet mod LGBTQ-miljøet. Showet indeholdt også historier, der hånede samfundet. For eksempel kunne Ross ikke lide, at Rachel hyrede en mandlig barnepige, Sandy. Ross følte, at Sandy var for følsom - og ikke en mand - til at være barnepige.

14 Jennifer Aniston vendte næsten ikke tilbage til den sidste sæson

Rachel Green hos Central Perk Friends
Rachel Green hos Central Perk Friends

Hvert medvirkende blev en massiv stjerne på grund af Friends succes. Jennifer Aniston nåede dog et niveau af berømthed, som de andre skuespillere ikke gjorde. Faktisk tog Anistons filmkarriere fart mod slutningen af serien. Jennifer havde så travlt, at hun næsten ikke vendte tilbage til den sidste sæson. Hun var i stand til at vende tilbage, efter at producenterne havde skåret afsnittene fra 24 til 18.

13 Andre Agassi var ekstremt jaloux, da Brooke Shields gæstestjernede

Brooke Shields gæstestjerner i Friends
Brooke Shields gæstestjerner i Friends

Brooke Shields gæstede på Friends i afsnittet "The One After The Superbowl". Hun portrætterede en skør fan, der forfulgte Joey - hun slikker ham om fingrene i en scene. Men det virkelige drama var bag kulisserne Shields' daværende mand, tennisspilleren Andre Agassi, mistede forstanden, da Shields måtte slikke Matt LeBlancs fingre. Han ødelagde sine Wimbledon-trofæer under et heftigt skænderi med Shields.

12 Phoebe og Chandler skulle ikke være hovedpersoner

Chandler og Phoebe hos Chandlers lejlighed venner
Chandler og Phoebe hos Chandlers lejlighed venner

Det er sikkert at sige, at Friends ikke ville være det samme uden Chandler og Phoebe. Først skulle showet handle om de andre fire karakterer, hvor Chandler og Phoebe påtog sig sekundære roller. De skulle simpelthen være det komiske relief. Det ændrede sig selvfølgelig efter støbeprocessen. Chandler og Phoebe blev to af de mest populære karakterer.

11 Elliot Gould forstyrrede producenterne, da han spolerede sæson fire-finalen

Ross, Monica og deres forældres venner
Ross, Monica og deres forældres venner

I sæson fire-finalen siger Ross berømt Rachels navn, når han gifter sig med Emily. Serien er faktisk kendt for sine twist-slutninger. Elliot Gould spolerede dog overraskelsen. Gould portrætterede Jack Geller i showet. Under et interview før finalen blev sendt, afslørede Gould twist-slutningen. Producenterne var rasende over, at han ville lave sådan en slip-up.

10 The Cast hadede Joey And Rachel Romance

Joey og Rachel besluttede at forblive venner
Joey og Rachel besluttede at forblive venner

Venner bød på flere populære romancer. Der var dog en kærlighedshistorie, som de fleste hadede. På et tidspunkt udvikler Joey og Rachel følelser for hinanden. Men fans og cast hadede historien. Matt LeBlanc og Jennifer Aniston kæmpede begge med forfatterne på historien og fik den droppet.

9 Ross forsøger at komme tæt på sin kusine, Cassie

Ross og hans kusine Cassie ser en film venner
Ross og hans kusine Cassie ser en film venner

Ross Geller tog en masse tvivlsomme beslutninger. Faktisk gjorde han et par ting, der kunne bringe ham i fængsel eller værre. For eksempel datede Ross engang en af sine elever, hvilket er forkert på så mange niveauer. Selvfølgelig er der intet, der topper dengang, han troede, at hans kusine Cassie var varm og forsøgte at komme tæt på hende. For at være retfærdig portrætterede Denise Richards Cassie.

8 Chandler og Monica Bomb On A Play Storyline Cut Efter 9/11

Chandler og Monica vender tilbage fra Jamaica-venner
Chandler og Monica vender tilbage fra Jamaica-venner

I sæson ottes premiere tager Chandler og Monica på bryllupsrejse, men et andet nygift par overhaler dem hver gang. Oprindeligt skrev og skød serien en helt anden historie.

I første omgang bliver Chandler og Monica tilbageholdt i lufthavnen, efter Chandler joker om bomber på et fly. 9/11-angrebene fandt dog sted kort efter optagelserne. Producenterne mente, at historien var upassende og fik den ændret i sidste øjeblik.

7 NBC forventede hadmail på grund af Carol og Susans bryllup

Carol og Susans bryllup i venner
Carol og Susans bryllup i venner

Kritikere og fans roser ofte Friends for Carol og Susans forhold. Det er dog ikke uden kontroverser. Faktisk var Ross' opfattelse af parret ofte grumset. NBC forventede en hel del tilbageslag fra fans, da parret giftede sig. De endte med kun at få fire stykker hadebreve. Selvfølgelig bemærker fans nu, at Susan og Carol ikke kysser ved slutningen af ceremonien.

6 Monica hånet for at være overvægtig i sine yngre dage

Chandler og Monicas venner
Chandler og Monicas venner

En af seriens løbende jokes gennem hele serien er Monica, der var overvægtig, da hun var yngre. Faktisk tager Courteney Cox endda et fedt jakkesæt på for at portrættere en yngre Monica. På trods af at hun tabte sig, håner hendes venner hende stadig. Ross og Chandler kan ikke lade være med at gøre grin med hende hver eneste chance, de får.

5 De medvirkende holdt sammen under lønforhandlinger, som oprørte producenterne

Venner Cast
Venner Cast

Stars of Friends var de første medvirkende, der holdt sammen under kontraktforhandlinger. David Schwimmer kom på ideen om at danne en alliance og kommandere det samme beløb. Producenterne fandt det til tider frustrerende og kaldte endda kravene "latterlige", ifølge Ranker. Til sidst tjente hvert medvirkende medlem $1 million pr. episode.

4 Matthew Perrys personlige kampe

Chandler Bing In Friends
Chandler Bing In Friends

Matthew Perry blev et kendt navn med sin skildring af Chandler Bing. Perry kæmpede dog med stofmisbrug. Han havde alvorlige misbrugsproblemer bag kulisserne. Hans fysiske udseende og vægt svingede mærkbart gennem hele serien. Perry havde også et ophold i genoptræning mellem sæsonerne. I dag kæmper han fortsat med stofmisbrug og afhængighed.

3 Mangel på mangfoldighed

Venner Cast
Venner Cast

Som nævnt ændrede den banebrydende serie, Friends, fjernsynet og beskæftigede sig med en lang række emner. Et spørgsmål, som kritikere påpeger nu, er manglen på mangfoldighed i rollebesætningen. De seks bedste venner bor faktisk i New York, men støder sjældent på en farvet person. Selvfølgelig dater Ross Julie, Kristen og Charlie, selvom de er de eneste farvede karakterer, og de spiller mindre roller.

2 Chandlers far

Chandler og hans forældre til hans bryllup venner
Chandler og hans forældre til hans bryllup venner

Chandlers far, Charles Bing/Helena Handbasket, er transkønnet og var en af de første transkarakterer på et fremtrædende show. Showet bliver rost og kritiseret for Chandlers far. Chandlers far var ofte numsen af joken. Chandler skammede sig faktisk over sin far og ønskede ikke at invitere Helena til sit bryllup.

1 levende single vs. venner

Rollelisten af levende single og venner
Rollelisten af levende single og venner

Den anmelderroste sitcom, Living Single, kredsede om livet for seks unge afroamerikanske bedste venner, der bor i en brunsten i Brooklyn. Serien debuterede tretten måneder før Friends. Fans bemærker ofte ligheder mellem de to serier, og mange anerkender, at Living Single har skabt skabelonen, som Friends brugte.

Nogle fans beskylder Friends-skaberne for at stjæle seriekonceptet fra Living Single. Skaberne afviser påstanden og bemærker, at de baserede serien på deres liv.

Anbefalede: