Hvad fans ikke ved om Terry Jeffords fra Brooklyn Nine-Nine

Indholdsfortegnelse:

Hvad fans ikke ved om Terry Jeffords fra Brooklyn Nine-Nine
Hvad fans ikke ved om Terry Jeffords fra Brooklyn Nine-Nine
Anonim

Terry elsker yoghurt. Alle hilst Terry Jeffords (Terry Crews), mor-høne til detektiverne og den første til at synge "Nine-Nine." En del af appellen for Brooklyn Nine-Nine, tidligere FOX-sitcom nu på NBC, er det elskelige ensemblebesætningsmedlem. Showet har Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz og Chelsea Peretti i hovedrollerne. Terry Crews' kemi med alle er alsidig, lige fra disciplinær eller følelsesmæssig støtte til seksualiseret objekt hoste Gina Linetti hoste eller rollemodel. Alle kørende Terry-gags er guld.

Terry er limen til det 99. område. Han er en dedikeret mand til Sharon og far til tre piger fra sæson syv. I den første sæson kæmper Jeffords for at vende tilbage til arbejdet efter fødslen af sine tvillingedøtre, Cagney og Lacey. I seks sæsoner tjente Jeffords som truppens hofteholder-sportssergent, før hans forfremmelse til løjtnant.

Læs videre for 15 ting, fans ikke ved om Terry Jeffords fra Brooklyn Nine-Nine.

15 Efter en hård barndom blev Terry politibetjent

Terry kæmper med truppen
Terry kæmper med truppen

Gennem Brooklyn Nine-Nine får publikum små kig ind i Terrys udfordrende barndom, hvor han blev udsat for mobning fra sine jævnaldrende på grund af sin vægt og en grusom far. Han betragtede politibetjente som helte, efter at den ene kørte en flok antagonistiske klassekammerater af sted. Han kæmpede med sin størrelse i årevis, og kolleger kaldte ham også navne.

14 Sergent Jeffords startede på Nine-Nine i 2005

Jeffords skælder ud på detektiverne
Jeffords skælder ud på detektiverne

Serien startede tilbage i 2013, da Raymond Holt (Braugher) overtager rollen som kaptajn i det 99. område, og alle de andre detektiver arbejdede sammen i et stykke tid. Terry Jeffords (Crews) kom til stationen som seniordetektiv, som nu er Jakes job, tilbage i 2005, og tilbragte det meste af sin karriere der.

13 Han var linebacker ved Syracuse University

Terry falder i søvn og laver pull ups
Terry falder i søvn og laver pull ups

Terry kan lide at vise sin styrke… ja, mere sine muskler og nyder at få sine hakker til at danse. Tilbage i hans studietid tjente hans kropsstyrke et mere funktionelt formål, da han spillede for Syracuse University i staten New York som linebacker på et atletisk stipendium, der kickstartede hans karrierevej.

12 Terry taler i tredjeperson, når han beskriver sine følelser

Holt skælder Terry ud
Holt skælder Terry ud

De fleste fans ved, at Terry kan lide at omtale sig selv i tredjeperson, hvilket skabte et stort problem med en kvindelig kollega ved navn Terry, der ikke var klar over sin vane. Det, der går ubemærket for mange seere, er, at Terry taler med Terry i tredjeperson, når emnet er hans følelser, som en måde at løsrive sig på. Når det først er indset, kan det ikke ses.

11 han optræder i alle undtagen to afsnit

Jeffords i bevisrummet
Jeffords i bevisrummet

Banden har brug for deres sergent. Deres stolte morhøne. Derfor er medspiller Terry Crews kun gået glip af to afsnit gennem seriens 143 afsnit over syv sæsoner. De afsnit, der ikke inkluderer Terry Jeffords, fokuserer norm alt på Jake og Holts hovedhistorie, som i sæson fire premiere, "Coral Palms Part 1" og "The Box."

10 Ud over vægtløftning elsker Terry kunsten

Sgt. Jeffords holder papirfly
Sgt. Jeffords holder papirfly

Terry indeholder flere facetter, fra en tidligere fodboldspiller, mand og far til en japansk udvekslingsstudent og kunstner. I Brooklyn udfylder Nine-Nine Terry for en af de syge skitsekunstnere og fremhæver hans evne til at tegne portrætter. Han forærer Holt et oliemaleri og skriver en godnathistorie til sine døtre med detektiverne.

9 Terry er venstrehåndet

Jeffords holder D. C Parlovs Skyfire-serie
Jeffords holder D. C Parlovs Skyfire-serie

Hver gang Terry rækker ud efter sin pistol, flyver hans venstre hånd til hylsteret. På forskellige tidspunkter i showet tegner Terry, bruger en skruetrækker og spiser sin yoghurt, alt sammen med venstre hånd. Det er mest iøjnefaldende, når hans litterære helt, forfatter til Skyfire Chronicles, D. C. Parlov, kommer til stationen, og Terry bærer sin bog hele episoden.

8 Frasier og Grey's Anatomy er sergentens yndlingsprogrammer

Terry forklædt som en statue for røveriet
Terry forklædt som en statue for røveriet

Terry Jeffords er en blid kæmpe, et tema gennem hele Brooklyn Nine-Nine. På trods af det store antal vinduer, han har knust i området, elsker han græsk yoghurt med en sjat honning, tage boblebade og krølle sig sammen med sine yndlingsprogrammer, som er Cheers-spinoff, sitcom Frasier og langvarig medicinsk procedure, Grey's Anatomi.

7 Han elsker udenlandske film

Terry ved sit skrivebord
Terry ved sit skrivebord

Terry har lag. Terry afslørede en nat for sig selv; han kan lide at slappe af med udenlandske film. Hans favorit er "Breathless", og anser det for at være Francois Truffauts film, da han var forfatteren. Han skændes til kaptajn Holts fest med en, der tror, det er Jean-Luc Godards film.

6 Han startede sin karriere i det 18. distrikt som en betjent

Trudy Judy og Jeffords i en gyde
Trudy Judy og Jeffords i en gyde

Terry Jeffords startede sin karriere som politibetjent i begyndelsen af halvfemserne i det attende område. Der antagonerede hans jævnaldrende ham og kaldte ham grusomme navne, fordi han var overvægtig, hvilket forklarer hans fitness-kompensation, som fans kender løjtnant Terry Jeffords. Hans badgenummer er 384.

5 Terry har madafhængighed

Terry i fedt jakkesæt
Terry i fedt jakkesæt

Emnet om Terrys madafhængighed er tilbagevendende i sæsonerne af Brooklyn Nine-Nine, ligesom i sæson et, afsnit syv, "48 Hours", tilbyder Terry Amy (Fumero) en t-shirt, fra det han kalder hans "fede fase", som har racistiske overtoner. I sæson tre spiser han sin vægt i chokoladespidser fra Charles (Lo Truglio) og kæmper for at slippe af med vanen.

4 Terry tjente som detektiv i det 65. distrikt

Jake og Terry efterforsker
Jake og Terry efterforsker

I 1995, efter at have arbejdet som politimand i det 18. distrikt, blev Terry Jeffords forfremmet til stillingen som detektiv og overført til det 65. distrikt. Desværre gik hans første sag ikke godt, og "Terry Kitties," viser en årelang spøg fra hans gamle enhed.

3 Terry elsker yoghurt stammer fra besætninger, der spiser den på sæt

Terry elsker yoghurt
Terry elsker yoghurt

I de tidlige afsnit af Brooklyn Nine-Nine-skaberne bemærkede Dan Goor og Mike Schur, at Terry Crews spiste en masse yoghurt og besluttede at skrive et par linjer ind i showet. "Terry elsker yoghurt"-bitten vises alt fra én til fem gange om sæsonen.

2 Løjtnanten Sports Five Medals And Service Awards

Rosa Diaz og Terry Jeffords i fuld uniform
Rosa Diaz og Terry Jeffords i fuld uniform

Terry optræder ikke i fuld uniform mange gange gennem serien, men hans revers-sportsmedaljer og servicepriser, herunder American Flag Breast Bar, World Trade Center Breast Bar, NYPD Commendation eller Commendation-Integrity, NYPD Unit Citation, NYPD Firearms Proficiency Bar.

1 Terry Jeffords er INFJ på Myers-Briggs-skalaen

Amy stirrer, mens Terry opfører træningsscenarier
Amy stirrer, mens Terry opfører træningsscenarier

Terry er følsom og betænksom. Han er go-to på truppen for følelsesmæssig støtte. Af de seksten kategorier på Myers-Briggs personlighedstypeindikator er Terry Jeffords en INFJ (indadvendt, intuitiv, følende og dømmende).

Anbefalede: