15 fanteorier om Westworld, vi kan ikke stoppe med at tænke på

Indholdsfortegnelse:

15 fanteorier om Westworld, vi kan ikke stoppe med at tænke på
15 fanteorier om Westworld, vi kan ikke stoppe med at tænke på
Anonim

Enhver seeroplevelse sammenlignet med rutsjebanen i ABC's LOST betyder, at publikum er med på en vild tur. Siden sæson 1, som udelukkende fandt sted i den titulære park, Westworld, er showet hoppet rundt på tidslinjen. Den anden sæson introducerede andre drejninger, vendinger og parker. Hver sæson har et individuelt navn og tema: sæson 1, The Maze og sæson 2, The Door. Den tredje sæson med passende navn, The New World, følger Dolores (Evan Rachel Wood), efter hun bryder fri fra parken og bevæger sig ind i den virkelige verden.

Den førende vært, Dolores, er på krigsstien, klar til at befri menneskeheden fra deres sløjfer. I slutningen af sæson to flygter hun fra parken med utrolig værdifuld information og opretter utallige mysterier for den nyeste sæson, som havde premiere på HBO i marts. Harper's Bazaar rapporterede hele castet for sæson tre med tilbagevendende ansigter og nykommere som Lena Waithe, Marshawn Lynch, Kid Cudi og Breaking Bads Aaron Paul.

Læs videre for 15 fanteorier om Westworld We're Obsessing Over.

15 Caleb er vært

I slutningen af anden sæson undslipper Dolores (Evan Rachel Wood) Westworld i Charlotte Hale (Tessa Thompson) krop med fem perler, klar til at skille den virkelige verden ad. I sæson tre møder hun Caleb (Aaron Paul), en bygningsarbejder, småkriminel og menneskelig, i hvert fald så vidt vi ved.

14 Ford trækker stadig i trådene

Dolores opnåede sansning og ødelæggelse herskede. Arnold Weber (Jeffrey Wright) og Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) udviklede den revolutionerende teknologi til værter og Westworld-parker. Ford er død, men det har ikke forhindret ham i at skabe kaos ud over graven. Er Ford stadig gemt i ledningerne til Forge, der giver skud?

13 Dolores er ikke i den virkelige verden

Westworld omdefinerede sig selv i sæson tre og forlod parken. Show-runners Lisa Joy og Jonathan Nolan tilbød publikum indsigt i verden af 2057, selvkørende biler, A. I-overvågning og det hele. Lokale skiftet byder et par nye skuespillere velkommen til rollelisten, mens historien om elskede værter og Westworld-ansatte skrider frem.

12 William's Daughter Emily Isn't Dead

I "The Passenger" skyder William (Ed Harris) sin fraseparerede datter Emily (Katja Herbert). Han troede, at hans datter var blevet erstattet af en vært og skød hende for bevis. Manden i sort er hjemsøgt af billeder af hans datter, der bløder ude i parken. Hvad hvis det var det, Ford eller en anden ville have ham til at tænke?

11 Der er flere parker end publikum er klar over

Kampagnemateriale til Westworld inkluderer et web-domæne registreret til Delos, virksomheden ejet af William (Ed Harris) med en majoritetsandel i forlystelsesparken, hvilket afslører, at der er seks parker under paraplyen: Westworld, Shotgunworld, Warworld og Raj. Den nyeste tilføjelse fra sæson tre: Fantasyworld, med en speciel Game of Thrones crossover.

10 Maeves datter er halvt menneske og halvt vært

I de første to sæsoner af Westworld stormer flashbacks-værten Maeve (Thandie Newton), hoveddamen i Mariposa Saloon, om sit liv som husmand. En mand stormer hendes ranch og slagter hendes datter, spillet af Jasmyn Rae, som Maeve ser igen og igen. Pigen spillede rollen som datter, men forbindelsen synes over programmering.

9 Arnolds søn Charlie døde, men Charlotte er Arnolds datter

Bernard er en vært-reinkarnation af Fords (Anthony Hopkins) tidligere partner. Ligesom Maeve (Thandie Newton) har Bernard Lowe (Jeffrey Wright) en ødelæggende hjørnesten, nemlig hans søn Charlies død. Ligesom Maeves forbindelse til sin datter, strækker forbindelsen mellem far og søn sig forbi programmeringen. Var Charlie en tvilling? Kunne Charlotte være værtsgenskabelse for Bernards søn?

8 Teddy Isn't Dead

Fans længes efter at se mere James Marsden i rollen som Teddy Flood, en vært fra byen Sweetwater og Dolores' kærlighed. Hun forlod parken i slutningen af anden sæson med fem perler (værtshjerner) i pungen. Publikum spekulerer i, at en af værterne Dolores ville stole nok på til at springe er Teddy.

7 Menneskeheden vil bøje sig for værterne

Det kunne gå begge veje på dette tidspunkt, men fra den måde Caleb (Aaron Paul) stirrer længselsfuldt på Dolores (Evan Rachel Wood), føles det ikke som en stræk af fantasi. Mennesker i det moderne samfund giver efter for en almægtig supercomputer kaldet Rehoboam, fanget i en løkke ligesom værterne. Vil mennesker tage lokkemad?

6 Parkerne er stadig i drift

Denne teori virkede som en garanti i starten af sæson tre, afsnit 2, "The Winterline", da Maeve vågner op i Warworld, faldt røde naziflag ned ad bygningerne. Som episoden skred frem, bliver det tydeligt, at hun sidder fast i en løkke. Parken smelter omkring hende, og publikum møder Serac (Vincent Cassel) i, hvad der ligner den virkelige verden.

5 Ingen af værterne er faktisk følsomme

Sæson 1, "The Maze", følger vejen til sansning for værter som Dolores (Evan Rachel Wood), Maeve (Thandie Newton) og Bernard (Jeffrey Wright). I sæson to, "The Door", følger publikum værterne og forsøget på at afslutte programmeringssløjfen. Det ser ud til, at værterne lykkedes, men Westworld har noget med at vride sig til en knude med finaleafsløringer.

4 Delos erstatter mennesker med værter

Publikum ved, at Charlotte Hale (Tessa Thompson) ikke forlod Westworld i live i sæson to. Host-Charlotte indeholder Dolores (Evan Rachel Wood) hjerne. Dette er et skridt i hendes plan om at infiltrere den menneskelige verden, men kunne Delos have det samme mål? Serac (Vincent Cassel) kalder mennesker fejlbehæftede og uforudsigelige. Kunne værterne løse dette problem?

3 Placeringen af parken vil være vigtig for plottet

I slutningen af "Parce Domine" hopper Bernard (Jeffrey Wright) på en båd, der har til hensigt at vende tilbage til Westworld og finde svar. En havnearbejder peger på stedet på kortet, ude midt i Atlanterhavet. Kunne placeringen af Westworld afsløre vigtige detaljer eller hemmeligheder om parken?

2 Caleb er Dolores' søn

Reddit-bruger Mobile_Sea deler ideen om, at måske er den nye karakter, der spilles af Aaron Paul, på en eller anden måde Dolores' søn. Udover at han fangede en såret Dolores som hyldest til William (Ed Harris) i piloten, føles lidt ved parringen seksuelt, så det er lidt svært at tænke på, at Caleb på en eller anden måde er Dolores' gyde.

1 Nogen har designet William til at ødelægge Dolores

En idealistisk William (Jimmi Simpson) ankommer til forlystelsesparken i sæson 1 og efterlader en brutal, knust mand. Gennem sæsonen får publikum øje på en mystisk mand i sort (Ed Harris). Kunne den William, der ankom til parken på dag ét, være en vært designet til at ødelægge Dolores?

Anbefalede: